Vastattu

Turvapaketti ja sovellusten sijaintitiedot

  • 16 September 2020
  • 2 kommenttia
  • 1517 katselukerrat

  • Avulias
  • 16 kommenttia

Hei!

Kuinka ihmeessä lapsen puhelimeen saa annettua tietyille sovelluksille sijaintitietojen käyttöoikeuden, kun heti, kun niitä yrittää muuttaa, Turvapaketti estää. Kuinka kirjaudun jonain Turvapaketin pääkäyttäjänä lapsen puhelimeen? Vai pitääkö Turvapaketti poistaa joka kerta, kun jollekin sovellukselle haluan vanhempana myöntää oikeuksia? Etähallinnalla omasta puhelimesta muutoksia ei voi tehdä. 

Kiitos!

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 17 September 2020, 16:05

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Omille lapsille tehtiin näin:

 

Kikka Ykkönen :

  • turvapaketit POIS päältä puhelimesta.
  • google karttasovelluksesta sijainnin jako päälle (voi valita vaikka esim. molemmalle vanhemmalle)
  • puhelimen asetuksista päälle tarkin mahd sijainti, eli tulee gps/wifi/jne

Tämä on helpoin tapa eikä maksa mitään. Googlen kartta auki ja sieltä sijainnin jakaminen, valitse lapsen/kaverin/mummon luuri ja näet reaaliaikaisen sijainnin sekä akun varaustilan.

 

Kikka kakkonen :

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Heips @EJR, eli Turvapakettiko ei anna lapsen puhelimessa sijaintitietojen käyttöoikeuksien muuttamista esim. asetuspolusta Asetukset > Sovellukset > Lupien hallinta > Sijainti ja siitä listasta sitten luvan täppäämisen? :thinking:

Onko lapsen puhelin asetettu niin, että lapsi käyttää koko puhelinta omalla lapsen käyttäjäprofiililla, johon vanhemmalla on niin kutsuttu admin oikeus? Vai onko lapsi puhelimen pääkäyttäjä?

Itselläni ei ole noita lapsen käyttäjäsääntöjä käytössä missään laitteessa oman Turvapakettini kautta niin en pystynyt itse testaamaan tätä ongelmaa, mutta vanhemman profiililla sovelluksessa ei siis tuota sijantia voinut niin sanotusti etänä hyväksyä? :thinking:  Jos lapsen puhelimen kautta kirjaudut sisälle Turvapaketin hallintaan joko sovelluksen tai OmaElisan kautta, pääsisitkö sitä kautta hyväksymään sijainnin käyttöoikeuden?