Kiinnitetty keskustelu

Esittäytymisketju - tutustu muihin ja esittele itsesi!


Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • Entinen elisalainen
  • 1819 kommenttia


Kuka olet, mistä tulet ja mitä muuta tahdotkaan kertoa itsestäsi? 🙂
Kuinka kauan olet ollut yhteisössä mukana vai oletko uusi kasvo?
Mistä ja miten päädyit tänne?
Mikä sinua erityisesti kiinnostaa Elisan tuotteisiin ja palveluihin liittyen?

Sana täysin vapaa! Tutustutaan! 🙂

59 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Aloitan itse rohkeasti, eli täällä nimimerkin takana yllättävästi Matias, kolmekymppinen Elisan palveluasiantuntija Tampereelta. Työn ohessa opiskelen liiketaloutta.

Tulin tänne Palstalle firman sometiimiin kohta parisen vuotta sitten. Työpäivät kuluu yleensä joko täällä Palstan puolella tai sitten muissa somekanavissa, kuten Twitterissä ja Facebookissa. Aivan mahtava oppimisen matka ollut tämä sometekeminen niin asiakaspalvelun kuin palveluiden tuntemisen kannalta. Tämän someaspan lisäksi toki saattaa päästä juttusille mun kanssa puhelimessa, sähköpostitse ja chatissa. Erityisesti sopimus- ja laskutusasioita hoidan, mutta myös kevyemmät viankorjauksen keikat hoituu tai pyydän apua loistavilta työystäviltä. Useimmat teknisemmät keikat mun kokemuksella ratkeaa kuitenkin laitteiden uudelleenkäynnistyksellä tai tehdasasetusten palautuksella.

Parasta tässä työssä on varmasti monipuolisuus ja ettei mikään päivä asiakaspalvelussa ole täysin samanlainen vaan aina pitää jokaisen asiakkaan ja tilanteen kanssa miettiä hieman eri tavalla asioita ja sopivia ratkaisuja.

Kotoa löytyy mm. pari Viihdettä, puheliittymä, mobiililaajakaista, reititin, pleikkari nelonen ja aikamoinen puhelin(ten kokoelma). Aiemmin vannoutunut Nokian ja Windows-puhelinten käyttäjä, nyttemmin tykästynyt Sonyn laitteisiin.

Kotona myös kolmevuotias lapinporokoira, jonka kanssa usein tulee tehtyä etänä töitä ja hän onkin oikein ahkera apulainen. Vapaa-ajan ongelmia ei tule kun kaveri on monessa mukana.

Eräjormailu, koirakaveri, verkkopelaaminen ja tietenkin mysteerien ratkominen lähellä sydäntä. Taskulaskin ja silmälasit ovat ehkä paras aseeni jälkimmäisessä hommassa. 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Jatkanpa tästä suoraan Matiaksen mallia seuraten 😉 Olisi hauska kuulla myös teiltä muita Palstan yhteisön jäseniltä, niin vanhoilta kuin uusilta, ketä ja mistä olette.

Olen Rinsku eli Riina ja aloitin Palstan yhteisömanagerina Elisalla keväällä 2016. Työssäni pääsen luotsaamaan asiakasyhteisömme lisäksi myös sosiaalisen median asiakaspalvelua ja miettimään ratkaisuja ja toimintatapoja siihen, kuinka pystymme Elisalla parhaiten auttamaan asiakkaitamme somessa. 🙂 Ennen Elisalle tuloa olen työskennellyt kymmenisen vuotta media- ja pelialan yrityksissä erilaisissa tehtävissä asiakasyhteisöjen parissa.

Yhdessä eri tuotetiimien kanssa järjestämme myös erilaisia kilpailuita, arvontoja ja mahdollisuuksia osallistua tuotteidemme testaamiseen ja kehittämiseen. Yksi mielenkiintoisimpia juttuja viime ajoilta työn puolesta onkin ollut Tvilo-testiryhmämme, johon rekrytoimme myös täältä Palstalta osallistujia. Tapasimme Tvilo-testaajien kanssa nyt keväällä myös naamatusten Elisa Kulmassa Helsingissä ja pähkäilimme yhdessä mihin suuntaan palvelua pitäisi kehittää.

Viimeiset reilut 10 vuotta olen asunut pk-seudulla, mutta tätä ennen olen ehtinyt asua ympäri Suomea niin ihan etelässä kuin pohjoisessakin ja omaan puheeseen onkin tarttunut vaikutteita vähän sieltä täältä. Vapaa-ajallani harrastan pyöräilyä, hiihtämistä, partiota, verkkopelaamista, lautapelejä, joogaa ja lukemista. Myös hyvät tv-sarjat ovat lähellä sydäntä. Tämän kevään sarjatarjonnasta erityisen isot odotukset ovat Handmaid's Talen ja Twin Peaksin uuden kauden osalta 🙂 Lisäksi minulla on kotona kolme kissavanhusta varmistamassa, ettei etäpäivinäkään tarvitse yksin istuskella.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Tervehdys !
Täällä naikkonen Helsingistä. Perheeseeni kuuluu 21.v, 18.v, ja 15.v pojat sekä kissa ja koira. Syksyllä päräytän ja alan opiskelemaan ICT-asentajaksi. En edes muistanut koska olen tänne Palstalle liittynyt joten tsekkasin ja vuosihan on ollut 2012. Pyörin palstalla joka päivä, joskus enemmän, joskus vähemmän. Mähän olen myös uskollinen Elisa-asiakas 😉 Harrastuksiin lähinnä kuuluu tietokoneiden räpläys ja koiran kanssa lenkkeily 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Täällä näpyttelee vähän päälle 30v kundi Vantaalta.

Palstalle olen liittynyt vuonna 2012. Liittymisen syy ei kyllä enää muistu mieleen. Alkuaikoina passiivisena käyttäjänä, mutta viimeiset kolmisen vuotta ollut sitten "jonkin verran" aktiivisemmin mukana. Elisan asiakkaana viihtynyt ajoista, jolloin ADSL -yhteydet olivat uusi ja kova juttu, 512kbit/s netillä surffattiin tukka hulmuten. Puheliittymä ollut jo Radiolinjan ajoilta, tarkemmin ottaen 1990-luvun lopusta alkaen.

Kaupan alalla työskentelen ja myyn työkseni puhelimia, mobiililaiteita, tietotekniikkaa, viihde-elektroniikkaa, pelikonsoleita peleineen ja kaikkea muuta niihin liittyvää pientä kivaa. Tätä hommaa on tullut tehtyä noin 16-17 vuotta.

Olen tämmöinen harrastelija nörtti ja bittinikkari. Tietokoneita on tullut kasailtua jokunen kappale ja järjestelmäasennuksia/käyttöönottoja (pöytäkoneet + läppärit) tullut tehtyä satoja. Kiinnostusta tietotekniikkaa ja oheislaitteita kohtaan siis löytyy. Sama pätee viihde-elektroniikkaan sekä mobiililaitteisiin. Konsolipelaaminen on myös melko lähellä sydäntä. "Viihdekeskuksesta" löytyy PS3, Xbox 360 ja One. Project Scorpio menee todennäköisesti hankintalistalle melko nopeasti sen päästyä tänne takapajulaan.

Muuten vapaa-aikaa tulee vietettyä sohvalla, salilla, kalareissuilla ja eräjormailun merkeissä.
Käyttäjätaso 1
Peritori on nyt saanut Mokkulan toimimaan kokolailla hyvin. Vielä alkuvuonna piti kokeilla ympärisäteilevää ja suunta-antennia. Oltu yhteyttä tukeen yms. asun notkossa Jyväskylän
tuntumassa ja pitkäaikainen " Saunalahden asiakas" Omassa toiminnassa hain paikkaa mokkulalle,
joka toimikin parhaiten kiinni läppärissä. Aloin kokeilla kaapelin päässä ja löytyi paikka jossa,
lisä-antennit piti poistaa, kun kenttää tuli pelkällä mokkulalla täydet. Silloin lisäantennit häiritsee.
Nyt on nopeus ja hinta suht. kohdallaan- Kiitos myös palsta teamin väelle neuvoista ja tuesta.
4 G on ihan hyvän nopeuden saavuttanut, vaikka välillä tuntui aika toivottamalta, mutta nyt siis
on kaikki hyvin.
Käyttäjätaso 1
Peritori on Eläkkeellä ja Tehnyt hommia Tampereella siirtokonetehdas ja Kuorevesi Rakenneasennus
Sitten muutettiin Jyväskylään ja pian täällä tuli ikä vastaan ja työeläke 65 v
josta nautin perheen kanssa Vaimo ja Poika lyhyesti terveiset muillekkin täällä piipahtaville.
Minun vuoroni esittäytyä. Olen siis marypoppins, Elisan asiakaspalvelun somen uusimpia naamoja. Kaikenlaista muuta on asiakaspalvelun saralla kuitenkin tullut Elisalla tehtyä.
Vahvin osaamisalueeni on asiakaspalvelupuoli, eli laskutukset, sopimukset ja niin edelleen. Ja etenkin ne tilanteet, joissa päästään pohtimaan ja pyörittämään kunnolla asioita monelta kantilta ovat minun mieleeni :D

Vapaa-ajalla luen paljon, pelailen konsolipelejä, irccaan ja jonkun verran myös lautapelejä tulee pelattua. Olen myös armottoman koukussa Doctor Who-, Torchwood- ja Supernatural-sarjoihin, sekä ruotsalaisiin poliisisarjoihin ja -elokuviin. :D

Some on useamman vuoden ollut jo osa elämääni, ja kiva päästä näin töissäkin somemaailman pariin 🙂
Täällä kirjoittaa hesasta syntyisin oleva kuuskytluvun kundi ajalta jolloin naapuritalon pikkupuodista sai nallekarkin pennillä. Nimimerkki kuitenkin viittaa meidän nuorimmaisen kissaan jolla on raitapaita ja maitotassut. Eri puolilla Suomea olen asunut , enimmän aikaa Keski-Suomessa ja nykyisin Nurmijärvellä.
Harrastuksina matkailu Pohjoismaissa ja Baltiassa autoretkeilyn merkeissä , ei ole tarvinnut kauemmaksi lähteä kun rantalomailu ei kiinnosta.
Viikonloppuna oli tosin kurssi Syndalenissa uuden hajautetun taisteluntavan opiskelun merkeissä meren rannassa hiekkarannoilla mutta vesi oli pikkasen kylmää (onneksi sauna oli kuuma).
Linnunlaulu muuten alkoi klo.04.07 johon olisin herännyt jos ei olisi ollut kipinävuoro,
kyllä luonto keväällä on aivan upea varsinkin aamun sarastaessa.
Välillä töitä tehden nyt ei mutta välillä sitä miettii mitähän sitä isona tekisi ?
Milloin ihminen on onnellinen ?
Mielestäni silloin kun ei tarvitse pelätä ja voi olla ja mennä mihin vaan omana itsenään rohkeasti niin että ei tarvitse selittää eikä myydä mitään.
Viikonloppua kohden lämpenee ja kesä on aivan tuossa tuokiossa.
Kevään lapsena , horoskooppina Oinas ,
roudan ja lumen alta puskeva raparperi on jotenkin kuvaava luonteelleni .
Muilta kyselemättä ,itsepäisesti ja aina olemassa olevia normeja kyseenalaistava.
Näillä on pärjätty ainakin tähän asti ihme kyllä ...
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Huippua tustua teihin kaikkiin paremmin 🙂 Kerron tässä vaiheessa hieman lisää itsestäni.

Koulutukselta media-assari/merkonomi, vm -92. Elisalla 2014 joulukuusta lähtien palveluasiantuntijan hommissa viankorjauspuolella ja 5/2016 aloitin somessa (vuosipäivä siis!!). Teknisen osaamisen lisäksi myös laskutus/sopimusasiat hoituu kuntoon. Mut saa aika helposti innostettua uusin juttuihin ja siksi osaamista/koulutuksia on tässä vuosien mittaan tullutkin laajasti. Hyväksi ohjeeksi olen ottanut itselle sen että jos ei asiasta tiedä itse mitään niin siihen perehdytään. Palstalla on hurjan osaavaa porukkaa ja kulunut vuosi on opettanut todella paljon.

Vapaa-ajalla tykkään käydä salilla, jumpassa ja lenkkeillä vanhempieni koiran kanssa 🙂 Hellan edessä tulee häärittyä myös jonkin verran ja bravuurini on italialaiset cannelonit & pizza. Lempparisarjoihin kuuluu (ihan vain muutaman mainitakseni) Twin Peaks, Vikings, The Sopranos ja Rick& Morty. Musiikkia laidasta laitaan mm. ysärihitit, Ultra Bra ja Diplo.

Kesälomasuunnitelmissa mökkeilyä etelä-pohjanmaalla, ikean tuoksukynttilöitä, kalastusta ja hyvää valkoviiniä. Tämä summaa aika hyvin täydellisen rennon hetkeni.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Hei vain kaikki, täällä kirjottelee Niina! :)

Sometiimissä olen viihtynyt nyt lokakuusta saakka, ja sen myötä Palstalla on tullut heiluttua jo tovi. Koulutukseltani olen insinööri, ja Elisalla hoitelen lähinnä vikapuolen juttuja, mutta myös sopimus - ja laskutushommia. Huipussa porukassa on helppo viihtyä. :)

Vapaa -aikani kuluu mm dokumenttien ja Xbox Onen parissa. Olen myös sarjojen suuri ystävä, ja tällä hetkellä jännityksellä odottelen Prison Breakin uusia jaksoja joka viikko. Laulan myös coverbändissä ja minulla on kotona pieni venäjänsininen kissanpentu nimeltään Ivana. Yritän parhaillani opettaa hänelle pieniä temppuja, vielä kuitenkaan suuremmin onnistumatta. :D

Kesälomaa viettelen vasta loppukesästä, silloin toivottavasti pääsen tekemään jonkin pienen reissun. Esimerkiksi kaupunkiloma Lontoossa kiinnostaisi kovasti. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21
Heipparallaa!
Oulussa asustelen ja lähtöisin olen Ylä-Savosta. Koulutusta on nuorisotyön, tietotekniikan ja tietoliikennetekniikan aloilta. Tällä hetkellä teen asiakaspalvelu- ja toimistoalan hommia.

Saunalahden asiakkaana olen ollut alusta alkaen eli helmikuulta 1998. Matkapuhelinliittymä on Saunalahden ensimmäisiä eli vuodelta 2000. Saunalahden Palstallakin olin ensimmäisiä. Pienenä mielenkiintoisena yksityiskohtana Palstan kehittymisestä, Palstalla oli alussa SaunaWiki, johon henkilökunnan lisäksi asiakkaat pystyivät tekemään artikkeleita ja päivittämään tietoja niin operaattorin tuotteista kuin tietoliikenteen yleisistä asioista. Se toimi siis Wikipedian tapaan. Vuonna 2010 toukokuussa Palstalle luotiin käyttäjätunnus, joka oli järjestysluvultaan 20000. On tullut paljon porukkaa lisää.

Tätä nykyä ei ole tullut oltua täällä Palstalla aina edes kuukausittain. Ahkerimpina vuosina kävin vähintään kerran päivässä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18
Hm....no höh,jos nyt vähän valotetaan, mut vaan vähän :D
Meikäläinen on sitten 60-luvun friiduja Kalliosta ja kanssa ostellu pennin nallekarkkeja.
Sekatavarakaupan täti ei ollu järin innoissan kun 2 mk viikkorahalla lauma kakruja meni ostoksille 😃 Matkailu on lähellä sydäntä ja eurooppaa on tullut kierreltyä muutaman kerran ja sitten yksittäisiä reissuja kerta vuoteen suunnilleen.
No pari aikuista lasta on ja musta tehty jo kolmesti mummi. Kirjanpito ja asiakaspalvelu on ne mun jutut. Äkänen en o, vaikka joskus niin luuliskin(kirjottaminen on vaan vaikeeta ja siitä voi saada sen kuvan), tykkään vaan että asiat hoidetaan sovitusti ja heti, mielummin eilen 😃 Jos tutuilta kysyttäs millanen oon, ni sanoisivat varmaan että auttavainen, toisten puolta pitävä, suorasukainen ja aina naurattamassa muita. Varsinainen "vekkuli" sit vissin. Piti oikeen luntata kauan täällä on luuhattu ja mullahan tulee ihan just 10 täyteen palstalla. Sonera oli aikanaan ensimmäinen, jonka yhteyksiä käytin, mut sitte alko kuuluvuus olla turhan pätkivää ja selitykset sitä mallia,et liittymä ei sovi just mun luurin kanssa yhteen ym... joten sitten nostin kytkintä ja siirryin Saunalahdelle. Palstatiimi varmaan näkee jostain millon. En muista oliko samaan aikaan kun palstalle tulin vai vähän aiemmin. No palstalla taisin "hikeen" asti kysellä ja kysellä jne. Sain jo oikeestaan yhdeltä "kotiopetusta". Hyvis varmaan muistaa mun kyselyosion 😃 No ehkä en ihan niin paljon enää kiusaa tai niin usein. Tietsikat on hepreaa,mut aina jt pientä täältä tarttuu matkaan ja pääsee pykälän eteenpäin. Kuten esim.se ajureiden tutkimiseen saatu ohje. Ei ole läppäri sammuillu sen jälkeen ja vielä ei siis tarttenu uutta modemia hommata. Sitä paitsi "pojat" on ollu aikas kilttejä mulle, ni mikäs täs ollessa. Puhelimia tykkään räplätä ja tutkia mitä kaikkea siitä löytyy ja mitä tapahtuu kun vähän "säätää" sitä ja tätä ja sit mikä ääni kuulu 53:sen suusta ku tulee onnistuminen. Ennen tuli palstalla oltua paljon paljon enemmän, nyt vissiin itse aiheutettua kiirettä tai sitte työ häiritsee vapaa-aika, mutta siihen tulee muutos. Täällä siis jatketaan mummin ailahtelevan mielen mukaan ja niin kauan ku homma toimii itselle sopivalla tavalla. Siihen palataankin sitten syksymmällä 😃
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
"Kuka sinä olet?" "Mitä sinä haluat?" "Miksi olet täällä?" "Onko sinulla mitään, minkä vuoksi elää?" Näitä samoja syvällisiä asioita kysyttiin jo lempisarjassani Babylon 5:ssä aikanaan. Vaikeita kysymyksiä, joihin ei ole helppoja vastauksia.

Tällä hetkellä olen 39-vuotias keravalainen perheenisä ja työni puolesta ohjelmistotestaaja. Tietokoneet, videopelit ja tietotekniikka ihan yleisesti olleet tärkeitä pienestä pitäen. "Ensin kuusnepalla, sitten Amigalla" aivan kuten Sere(moniamestarikin) räppäili aikanaan. Ensimmäisen PC:ni sain jouluaattona 1992, ja syksyllä 2007 hankin ensimmäisen Apple-tietokoneeni. Nykyään talosta löytyy jo ties kuinka paljon omenalogolla varustettuja laitteita, kun taas Windowsia en ole aktiivisesti käyttänyt sitten XP:n.

Pelien suhteen PlayStation vei hiljalleen mukanaan, ja PC-pelaamisen hylkäsin joskus vuoden 2003 paikkeilla. Nykyään huushollissa on 1 500+ peliä ja yli puolentusinaa pelilaitetta; PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, PlayStation Vita, PlayStation Portable ja Wii U:kin vielä.

En sen tarkemmin muista, missä vaiheessa tai miten Palstalle päädyin. Todennäköisesti se on liittynyt jotenkin Elisa Viihteen hankkimiseen vajaa vuosikymmen sitten. On tässä vuosien varrella tullut käytettyä kolmea Netgemin digiboksia 7600:sta aina 7800:aan asti. Lyhyen hetken verran oli Pacekin ns. tulilla, mutta se oli niin huono laite, että sai vaimon kirjaimellisesti itkemään.

Oikeastaan päivittäin täällä tulee käytyä ja parhaani mukaan koetan auttaa ihmisiä Viihteen ongelmissa. N7700:n ja sittemmin N7800:n betatestaajana on tullut oltua ihan vain yleisestä testaamisinnostuksesta jo varmaan kolmatta vuotta. Myös erään toisen tuotteen betassa olin mukana, mutta ei siitä sen enempää. :P

Summa summarum: olen tylsä mutta edelleen lapsenmielinen insinööri, joka rakastaa perheensä lisäksi videopelejä - ja Raptoria.
Olen 35-vuotias (FM, tietoliikenne) IT-Konsultti (pääasiassa työskentelen koodin ja pilven kanssa) Klaukkalasta. Teen usein etätöitä kotoa käsin joten yhteyksien (ja varayhteyksien) virheetön toiminta on minulle välttämättömyys että saan leipää pöytään. Olen työskennellyt aikoinani myös Elisan kilpailijan teknisessä asiakaspalvelussa kiinteän verkon piuolella.
Yritän parhaani mukaan auttaa muita palstalaisia sekä Elisaa teknisten ongelmien ratkaisemiseksi sekä palveluiden parantamiseksi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Onpas näitä kiva lueskella ja "tutustua" näin ollen moneen Palstan vakikasvoon :8
Täällä kirjoittelee Janika, sometiimin juniori, mutta kuitenkin yksi tän hetkellä pitkäaikaisimmista somettajista 🙂 Jos en ihan väärin muista niin puolisentoista vuotta on nyt tainnut tulla pyörittyä täällä Palstalla. Ja toivottavasti ei hetkeen tarvitse lähteäkään!
Pääasiassa hoitelen sopimus- ja laskutusasioita, mutta kevyemmät vikatilanteetkin hoituu kyllä. Palstalla ja ylipäätään muissa somehommissa on oppinut kyllä niin paljon, että tuskin olisi muissa hommissa oppinut!

Vuosia tulee mittariin tänä vuonna 23 ja tulinkin viettään alunperin Elisalle välivuotta (..hups..) ja miettimään, että mitäs sitä tekis isona. Ei oo ihan vieläkään selvillä, mutta eipä täältä oo mihinkään kiire. Hyvässä porukassa on ihmisen hyvä olla. 😃
Tampereella mäkin vaikutan, niinkun sometiimistä myös Matias, Vadelmarausku, marypoppins, pommelraie ja Jaakop.

Vapaa-aika kuluu aika vaihtelevasti, ei oo lemmikkejä ja yksin asustelen. Haaveilen koiravauvasta, nimikin olis valmiina: Pasi. 😃
Vielä ei oo kuitenkaan sen aika. 🙂

Toivottavasti muutkin innostuu vielä esittelemään itseensä!
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +11
Jaakoppi tässä moro! Myöskin some-puolen vahvistuksia. Elisalla hommia oon tehnyt eri muodoissa useamman vuoden. Viimeisimpänä tehnyt eniten kiinteän laajakaistan sekä Viihteen häiriö- ja sopimuspuolta. Vapaa-ajalla en ole mikään hirveän aktiivinen someilija, mutta sitäkin enemmän se on mielenkiintoista näin työn merkeissä.:) Vapaalla harrastan musiikin kuuntelua ja välillä omaksi iloksi soitellen, koiran kanssa touhotusta ja kausittain pelaillen mm. Nintendon pelejä. Tykkään myös reissailla vähintään kerran-pari vuodessa aina budjetin mukaan.🆒
Telkkarista tulee katseltua kaikenlaisia turhake-ohjelmia ja laadukkaita saippuasarjoja. Leffoja tulee myös väijyttyä ahkerasti. Nyt kun kesä tulee niin festarit on myös mielessä, tänä kesänä suuntana ainakin Nummirock, Ilosaari ja Tammerfest. Eipä tällä erää kummempia, kuvan lisäilen heti piakkoin tänne!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Josko minäkin hieman esittäydyn, nimimerkin takaa löytyy Noora vuosimallia -92 Kokkolasta. :)

Elisalla oon ollut hommissa vuodesta 2014 ja siitä melkein parisen vuotta jo somehommissa viihtynyt eli pyörinyt täällä Palstalla, Facebookissa ja Twitterissä sekä muualla somen ihmeellisessä maailmassa. Somessa on tullut opittua todella paljon asioita ja etenkin täältä Palstalta konkareilta! Toki minuun voi törmätä myös chatissa tai puhelinhommissakin. Vikapuolen hommat hoituu mun kanssa, kuten myös sopimus- ja laskutusasiat. :)

Vapaa-aika kuluu enimmäkseen koirieni seurassa touhutessa, kolme pientä chihuahuapoikaa löytyy joiden kanssa yksin asustelen. Ei käy aika pitkäksi niiden touhuja katsellessa! 😃 Suurkulutan myös sarjoja ja elokuvia sekä musiikkia. Lähimpänä sydäntä Marvelin supersankarielokuvat, sarjoista etenkin Sherlock (BBC), Breaking Bad ja The Blacklist ja musiikista se ikuinen ykkönen on Bruce Springsteen. Minä olen yksi niistä hulluista This Hard Land-faniporukan jäsenistä, jotka on viettänyt useita päiviä keikkajonossa eturivin paikkaa varten, viimeksi Turussa 5 päivää. 😃 Rakkaus vanhempaan musiikkiin on isältä peritty, joka intohimoinen musiikkidiggari. Sieltä on opittu Bob Dylanit, Johnny Cashit ja Tom Waitsit. Kesällä toteutuu yksi unelma kun pääsen näkemään Guns N' Rosesin livenä.

Unelmoin ylimmän kerroksen kattoikkuna-asunnosta Pariisissa Seinen varrella ja urasta musiikki-/elokuvajournalistina Rolling Stone-lehdessä tai muussa vastaavassa. Ehkäpä vielä joku päivä lähden journalistiikkaa opiskelemaan, tai sitten keksin jotakin ihan muuta mitä haluan isona tehdä! 🙂 Siihen saakka on hyvä olla täällä, osana mahtavaa työporukkaa. 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Vielä olisi mukava kuulla esittäytymisiä! 🙂
Uudella nimimerkillä täällä jälleen kirjoitellaan palstalla olen aikaisemmin Contula-nimimerkillä tänne kijoittanut about palstan alkuajoista(Saunalahden-palstalla siiis aloittanut).Nimimerkkiä en saanut palautettua,olen kohta viisikymppinen Datanomiksi kouluttautunut tietotekniikasta kiinnostunut ja vielä-
pelejä pelaava wanha nörttihenkinen äijänräähkä.Jippiin ajoista ollut asiakkaana ja mm.Saunavisiota on tullut käytettyä lähes alusta asti tähän päivään asti jota nyk.kutsutaan Elisa viihteeksi.Aika kuluu kahden Jackrusselin ja tietotekniikan parissa mukavasti.Lapsen ovat jo aikuisia,musiikkia kuuntelen paljon lähinnä kasaria ja raskaampaa metallia/heviä.
Käyttäjätaso 1
Tervehdys itse kullekin taholle!

Henkisesti ikäloppu, lukemista (ihan yhtälailla lehdet kuin kirjat sekä sarjakuvat) sekä videopelejä harrastava Turkulainen (ei kuitenkaan syntyjään sentäs). Hei hoi!

Elisan mobiililaajakaista-asiakas 17.12.2017 alkaen...kun se on varmaankin täysin tarpeellista tietoa täällä.

Tyypillinen koira/epätyypillinen leijoja (kiinalaiselta-/länsimaiselta horoskoopilta). Sosiaalialan ei-niin-rautainen ammattilainen ja kova yritys päästä akateemisella uralla eteenpäin niin, että jonain päivänä vielä tulen olemaan jonkin sortin pedagogi...hienosti sanottuna.

Toivottavasti sitä itse osaisi täällä palstalla neuvoa tai kertoa fiksuhkoja mielipiteitä.

Hiiohoi! 0/
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +3
Mä todellakin muistan milloin liityin tänne Palstalle, se oli nimittäin eilen 🙂 Asiakkaana Elisalla olen kyllä tavallaan ollut jo 1980-luvulta lähtien, Elisahan oli ennen HPY. Eka kännykkä mulle tuli 2003, mutta enempi roikun tietokoneen jatkeena.

Ei harmainta hajuakaan tulenko käymään Palstalla jatkossa usein, vaikko tyyliin kerran viiteen vuoteen... tänään nyt kuitenkin teki mieli vastata jotain tähän ketjuun.

60-lukulainen stadin gögö, työelämä mennyt pimeessä vanhojen valokuvien maailmassa ( myös valaistumista digiaikaan tapahtunut myöhemmin ). Unohdun helposti seikkailemaan nettiin, kävelemään lumisateeseen ja nukkumaan pitkään. Kulttuuririennot ja luovat asiat lähellä sydäntä. Kissat ja suklaa koukuttaa. Tykkään scifistä, progesta ja vanhoista isoista ameriikan kaaroista.

Hieman hämmentynyt olen, kun joka asiaan liittyy nykyisin seuraamista - ei kantsi ottaa henkilökohtaisesti jossen niistä jaksa innostua.

SAA kysellä lisääkin ja höpistä mistä vaan.
Käyttäjätaso 2
Heips!

Nimimerkin paleale takaa kirjoittelee Palstatiimin uusi vahvistus, elikkä Aleksi.

Parikymppinen pojankloppi Kokkolasta, vakiintuneita harrastuksia ei juurikaan löydy mutta satunnaisia innostuksia sitten niidenkin edestä. Kovasti omasta koirasta haaveilen ja sellainen onkin jo kovassa etsinnässä, kaikki muu nimestä ruokakupin väriin on jo tiedossa. :D

Kesäloma melkein jo kolkuttelee olkapäätä, sen aion viettää muutto- ja remppahommien parissa. Meneepäs ainakin talteen!

Elisalla työvuosia mittarissa on n. 1,5. Työtehtävät ovat olleet asiakaspalvelussa, tarkemmin mobiilivikojen, sopimusten sekä laskutuksen parissa. Välissä kävin pyörähtämässä myymälän tiskin takana ja nyt uusimpana juttuna tämä someilu. Innolla odotan, että pääsen tutustumaan tarkemmin Palstan meininkiin, opettelu jo kovassa vauhdissa onkin. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Muutkin uudet Palstatiimiläiset voisivat käydä esittelemässä itsensä. Uusia kasvoja näemmä tulee kuin sieniä sateella.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Muutkin uudet Palstatiimiläiset voisivat käydä esittelemässä itsensä. Uusia kasvoja näemmä tulee kuin sieniä sateella.

Jep, pitääpä muistuttaa 🙂 Kovasti täällä koulutellaan uusia palstailijoita, että pääsee vanhat pois alta ja muihin hommiin 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18
Tässä muiden esittäytyjien innoittamana pitääpä minunkin hieman esittäytyä!

Roope (miten nimimerkistä voikaan arvata?) Joensuusta morjesta! Vapaa-aikaani kuuluu niin kaikenlaisen tekniikan parissa kikkailua kuin urheilua ja musiikkiakin, etenkin frisbeegolf kuuluu ehdottomasti kesään!

Töitä Elisalla teen pääosin puhelin/sähköposti puolella ja erityisesti laajakaistavikojen ja Elisa Viihde asioiden parissa. Palstalla tulee kirjoiteltua silloin tällöin ja osallistuttua vähän kaikenlaisiin hommiin, kun siihen aikaa on.

Rupesin tuossa tätä kirjoittaessa miettimään, että mikä minut saa Palstan avaamaan uudestaan ja uudestaan. Kyllä se taitaa johtua siitä, että täällä oppii jotakin uutta lähes päivittäin, hieman erikoisemmistakin teknisistä asioista ja pulmista. Palstalla on hyvä meininki!

Osallistu keskusteluun