Kiinnitetty keskustelu

Esittäytymisketju - tutustu muihin ja esittele itsesi!Näytä ensimmäinen kirjoitus

59 kommenttia

Käyttäjätaso 5

Morjensta! 

 

Yllättävästi tämän nimimerkin MiikaMoi takaa löytyy uusi palstatiimiläinen Miika 😏:point_right:

 

Tänne palstan puolelle päädyin vähän yli puolen vuoden Omaguruilun (valintatunnus #158 :blush: ) jälkeen, jossa OmaYhteisö oli myös hyvin läsnä :relieved:  

 

Vapaa-aika kuluu mukavasti liian vähän salilla käymiseen, keskeenjätettyjen videoprojektien kanssa kikkailuun ja joskus jopa kirjoitellessa :nerd: Toivottavasti noista kolmesta tuo kirjoittaminen paistaa tälle puolen lämmittävästi kovaksi koulitun Omagurun kynästä.

 

Lainatakseni Omaguru-sivulta vielä hetken löytyvää esittelyä, niin osaamiseeni kuuluu näin näpsäkästi listattuna: “Windows-käyttöjärjestelmät, Elisa Viihde, matkapuhelimet ja tabletit (Android, iOS ja Windows Phone), lähiverkot (WLAN ja LAN), Internet-yhteydet, sähköposti, tietoturva, pelikonsolit, kamerat, video- ja kuvankäsittely-ohjelmat.” :bulb:

 

Tutustutaan netissä ja tavataan palstoilla! 👀

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Siirsin tämän toiselle alueelle - sopii paremmin tänne :)

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Moikka! Olen @Suvin kollega Annina. Olen jo pitkään ollut elisalainen ja toiminut kehittäjänä useiden tuotteidemme ja palveluidemme parissa. Historiaan mahtuu työskentelyä mm. Elisa Viihteen, laitteiden, nettiliittymien ja OmaElisan parissa. Elisan palveluista itselläni on eniten aktiivikäytössä Elisa Viihde ja siitä juurikin uusin Premium-digiboksi.

Kehitetään yhdessä OmaYhteisöä aina vaan paremmaksi! :slight_smile:

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Moikka kaikki ja hauska tutustua! :relaxed: Myös minä olen uusi täällä OmaYhteisön puolella. Aloitin vuoden alusta @Suvin ja @freesouln kollegana, joten jatkossa minua tulee näkymään myös täällä OmaYhteisön puolella.

Olen työskennellyt Elisalla noin kolmen vuoden ajan. Toukokuussa 2017 tulin kesätöihin Elisan asiakaspalveluun ja sille tielle on jääty. Tämän vuoden alussa työnkuvani muuttui ja  työnkuvaani kuuluu jatkossa muun muassa OmaYhteisön kehittäminen. Innolla otan uudet haasteet täällä OmaYhteisön puolella vastaan. Tarkoitus on yhdessä kehittää OmaYhteisöä entistä parempaan suuntaan.  :hugging:

Mitäs sitä sitten itsestä kertoisi?:thinking: Vapaa-ajalla tulee urheiltua ja tällä hetkellä mielen nollaa parhaiten jooga.:pray: Rakastan matkustelua ja aurinko:sun_with_face: + rauhallinen hiekkaranta:palm_tree:+ hyvä kirja :closed_book: ovat aika lyömätön paketti. Ehdoton paheeni ovat “sarjamaratonit” ja mielenkiintoinen sarja imaisee helposti mukaansa useammaksi tunniksi (tai päiväksi:smile: ). Genreistä erityisesti rikosdraamat ja komediat ovat mieleen. Hyvät dokkarit ovat aina myös mukaansatempaavia. :nerd:

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Lautturi vois käydä kanssa esittäytymässä  ;)

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +12

Nyt on sen verran rankkaa painostusta kerennyt usean vuorokauden ajan tulla, että en nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin tulla esittäytymään😅 Kiitos @Patomiäs !

 

Olen tosiaan aivan vastikää aloittanut täällä OmaYhteisön puolella työskentelyn. Tosi vihreä siis tällä saralla, mutta Elisa uraa minulla on takana jo 11 vuoden ajalta erilaisista asiakaspalvelullisista tehtävistä 😊

 

Vapaa-ajalla tulee perheiskäilyn lisäksi harrastettua pelailua kaikilla mahdollisilla värkeillä mitä sattuu vain tontilta löytymään ja kaiketi se suuuuuuurin intohimoni on tuo musiikki niin hifiharrastajan näkövinkkelistä kuin musiikintekijänkin näkövinkkelistä. 🥁🥁

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Moikka!

Täältä huutelloo uusi OmaYhteisön tekijä Joensuusta. ✋ Elisalla on tullut tehtyä hommia jo reilun 9 vuoden ajan ja suurimman osan siitä ajasta olen palvellut Omaguruna. 🙂 Keltanokka vielä täällä, mutta erilaisista vermeistä löytyy paljonkin tietoa.

Vapaa-aikani kuluu perheen kanssa  touhutessa sekä pelaillessa eri alustoilla yksin sekä kaveriporukalla. 😎

 

@Snouppi vois käydä myös esittäytymässä 😉

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Moro! 

Täälläpä on myös tuore OmaYhteisön tekijä ja Joensuusta karannut Espooseen viime vuoden lopulla. Elisalla alottelin vuonna 2016 ja Omagurun roolissa siitä suurimman osan ajasta viettänyt. 

Meikäläisellä cryptovaluutat, NFT:t ja pelimaailma on vieny mukanaan! Innolla odotankin millanen tulevaisuus tulee olemaan.

Käyttäjätaso 3

Tähänmennessä vaikuttaisi äkkiseltään laskien siltä, että tusina tavanpulliaista, jotka ei oo Elisalla töissä on esittäytynyt ja 34 Elisan työntekijää. Montakohan jäsentä täällä olikaan kaikkiaan...

Osallistu keskusteluun