Kiinnitetty keskustelu

Esittäytymisketju - tutustu muihin ja esittele itsesi!

  • 11 toukokuu 2017
  • 54 kommenttia
  • 10754 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

54 kommenttia

Käyttäjätaso 4

Morjensta! 

 

Yllättävästi tämän nimimerkin MiikaMoi takaa löytyy uusi palstatiimiläinen Miika 😏:point_right:

 

Tänne palstan puolelle päädyin vähän yli puolen vuoden Omaguruilun (valintatunnus #158 :blush: ) jälkeen, jossa OmaYhteisö oli myös hyvin läsnä :relieved:  

 

Vapaa-aika kuluu mukavasti liian vähän salilla käymiseen, keskeenjätettyjen videoprojektien kanssa kikkailuun ja joskus jopa kirjoitellessa :nerd: Toivottavasti noista kolmesta tuo kirjoittaminen paistaa tälle puolen lämmittävästi kovaksi koulitun Omagurun kynästä.

 

Lainatakseni Omaguru-sivulta vielä hetken löytyvää esittelyä, niin osaamiseeni kuuluu näin näpsäkästi listattuna: “Windows-käyttöjärjestelmät, Elisa Viihde, matkapuhelimet ja tabletit (Android, iOS ja Windows Phone), lähiverkot (WLAN ja LAN), Internet-yhteydet, sähköposti, tietoturva, pelikonsolit, kamerat, video- ja kuvankäsittely-ohjelmat.” :bulb:

 

Tutustutaan netissä ja tavataan palstoilla! 👀

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki

Siirsin tämän toiselle alueelle - sopii paremmin tänne :)

Käyttäjätaso 4

Moikka! Olen @Suvin kollega Annina. Olen jo pitkään ollut elisalainen ja toiminut kehittäjänä useiden tuotteidemme ja palveluidemme parissa. Historiaan mahtuu työskentelyä mm. Elisa Viihteen, laitteiden, nettiliittymien ja OmaElisan parissa. Elisan palveluista itselläni on eniten aktiivikäytössä Elisa Viihde ja siitä juurikin uusin Premium-digiboksi.

Kehitetään yhdessä OmaYhteisöä aina vaan paremmaksi! :slight_smile:

Käyttäjätaso 3

Moikka kaikki ja hauska tutustua! :relaxed: Myös minä olen uusi täällä OmaYhteisön puolella. Aloitin vuoden alusta @Suvin ja @freesouln kollegana, joten jatkossa minua tulee näkymään myös täällä OmaYhteisön puolella.

Olen työskennellyt Elisalla noin kolmen vuoden ajan. Toukokuussa 2017 tulin kesätöihin Elisan asiakaspalveluun ja sille tielle on jääty. Tämän vuoden alussa työnkuvani muuttui ja  työnkuvaani kuuluu jatkossa muun muassa OmaYhteisön kehittäminen. Innolla otan uudet haasteet täällä OmaYhteisön puolella vastaan. Tarkoitus on yhdessä kehittää OmaYhteisöä entistä parempaan suuntaan.  :hugging:

Mitäs sitä sitten itsestä kertoisi?:thinking: Vapaa-ajalla tulee urheiltua ja tällä hetkellä mielen nollaa parhaiten jooga.:pray: Rakastan matkustelua ja aurinko:sun_with_face: + rauhallinen hiekkaranta:palm_tree:+ hyvä kirja :closed_book: ovat aika lyömätön paketti. Ehdoton paheeni ovat “sarjamaratonit” ja mielenkiintoinen sarja imaisee helposti mukaansa useammaksi tunniksi (tai päiväksi:smile: ). Genreistä erityisesti rikosdraamat ja komediat ovat mieleen. Hyvät dokkarit ovat aina myös mukaansatempaavia. :nerd:

 

Osallistu keskusteluun