Mitä sarjaa seuraat tällä hetkellä?

  • 23 huhtikuu 2019
  • 31 kommenttia
  • 2117 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

31 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Netflixistä Dark, hieman liian hidastempoinen ja välistä hieman sekavakin sarja, mutta eka kaudesta 9 jaksoa katottu, niin kait se täytyy katoo loppuun tuo sarja.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Alettiin katselemaan Frendejä kun Subi lähti toistaan niitä alusta uusintana. Kakkoskausi katottiin eilen loppuun ja samalla tarkistin että näemmä sitten elokuun lopussa vasta jatkavat kolmoskauden osalta 😫 Onneksi kohta tulossa Eloonjääneet (The 100) vitoskausi niin saa sitä ruveta katselemaan. Missasin edellisen esityskierroksen kun kattelin Netflixistä ensimmäisiä neljää vielä tuolloin... Tällä hetkellä siis vähän ohjelmien välissä, katteltiin Prime Videosta eilen illalla Seinfeldiä kun ei muutakaan keksitty jatkoksi
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Netflixistä Juhlat (Russian Doll) oli yllättävän hyvä. En lähtenyt tuohon kovin suurilla odotuksilla, mutta yllätti erikoisemmalla luonteellaan hyvinkin positiivisesti!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Me ns. bingetettiin, eli katsottiin kesälomalla kaikki jaksot lähes putkeen, Black Mirror Netflixistä. Sille ehdoton suositus.

HBOkin sitten tilattiin ja sieltä katsottiin Chernobyl. Se oli kyllä. Huh.

Nyt on katsottu 3 jaksoa Years & Years'ia - sille myös ehdoton suositus. Ja koska selvästi katson vain ahdistavaa dystopia-tyyppistä uhkakuvien piirtelyä, niin katson myös Good Fightiä HBO'lta (tämä sentään vähän kevyempää!).

The Handmaids Talen kolmoskauden korkkaan pian. Ai että.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Chernobyl oli viikonloppuna itsellä testissä. Oli ehdottomasti kaiken hypen arvoinen sarja 👍Nyt iskikin hieman hyvän sarjan jälkeinen tyhjyys, että mitä ihmettä sitä seuraavaksi katsoo 😅
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Loppuviikosta aloitettiin HBO:lta The Loudest Voice, joka kertoo Roger Ailesista Fox News-kanavan entisestä toimitusjohtajasta.

Sarja on kyllä tähän mennessä (3 jaksoa katsottu) erittäin mieleenpainuva ja hätkähdyttävä kuvaus Fox Newsin ja konservatiivimedian noususta. Roger Ailesin ja Foxin vaikutus politiikkaan on selkeästi erittäin, jopa pelottavan, suuri.

Jos politiikka ja erityisesti Yhdysvaltojen politiikka kiinnostaa, niin vahva suositus!

Osallistu keskusteluun