JOULULAHJAKISA

Etsi toivelahjasi ja voita 500 euron Elisa Lahjakortti! 🎁

  • 30 November 2023
  • 639 kommenttia
  • 18281 katselukerrat
Etsi toivelahjasi ja voita 500 euron Elisa Lahjakortti! 🎁
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 1494 kommenttia

On tullut OmaYhteisön perinteisen joulukisan aika! ✨🎉🎁 Suosittua joulukisaa on järjestetty OmaYhteisössä vuosittain jo ainakin vuodesta 2016 alkaen! Näin se perinne vaan jatkuu. 😊

🎵 Tähän_väliin_joku_hauska_joululaulu_elisa_verkkokauppa_rimputus 🎶
 

Näin osallistut kilpailuun:

  • Tutustu Elisan verkkokauppaan. Kerro kommentissasi, minkä tuotteen ostaisit Elisa lahjakortilla.
  • Kommentoi tätä kisajulkaisua viimeistään sunnuntaina 17. joulukuuta ja kerro lahjatoiveesi. Lisää kommenttiisi mukaan linkki toivomaasi tuotteeseen Elisan verkkokaupassa. Saat näppärästi linkin toivomaasi tuotteeseen kopioimalla sen selaimen osoiteriviltä.
  • Perustelut ovat valttia! Perustele huolella, miksi toivot juuri kyseistä tuotetta.
  • Luovuus kunniaan - pistä runosuoni sykkimään tai kuvaa toiveestasi vaikkapa video. Videon saat lisättyä OmaYhteisöön lataamalla sen esimerkiksi YouTubeen. Inspiraatiota voit hakea vaikkapa vuoden 2022 ketjusta.
     

Kilpailun palkinnot ja tarkemmat säännöt


OmaYhteisön ja verkkokaupan ylläpitotontut lahjoittavat kahdelle onnekkaalle voittajalle 500 euron Elisa Lahjakortin 18.12.2023. Lahjakortilla voi tehdä oston Elisan verkkokaupassa sekä Elisan myymälöissä ja palvelupuodeissa.

Kilpailu on käynnissä 30.11. – 17.12.2023. Kisaan voi osallistua vain tähän kisajulkaisuun kommentoimalla. Tarkemmat kisasäännöt löydät alta.

Kisan säännöt

Kaikista 30.11.-17.12.2023 klo 23.59 OmaYhteisön (https://yhteiso.elisa.fi/) kilpailun keskusteluun osallistuneista valitaan kaksi (2) voittajaa, jotka voittavat palkinnoksi Elisa Lahjakortin (arvo 500 €). Kilpailuun osallistumisen tulee sisältää vastaus kysymykseen "Minkä tai mitkä laitteet ostaisit Elisa verkkokaupasta (https://elisa.fi/kauppa/) mikäli voittaisit 500 euron arvoisen Elisa Lahjakortin?". Kilpailuun osallistumiseen tulee myös sisällyttää perustelu vastaukselle.

Palkinnot

  • 2 kpl Elisa Lahjakortteja (arvo 500 €).

Elisa Lahjakortti käy maksuvälineenä Elisan verkkokaupassa, Palvelupuodeissa ja myymälöissä. Lisätietoa Elisa Lahjakortista.

Kilpailun voittajat valitaan 18.12.2023 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti OmaYhteisön yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa OmaYhteisön profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä. Mikäli voittajaa/voittajia ei tavoiteta viimeistään 20.12.2023, valitaan tilalle uusi voittaja/uudet voittajat 21.12.2023.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Elisa Oyj:n konsernihenkilökunnalla tai niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto kilpailuun osallistumisesta ei päädy Elisalle asti.

Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien OmaYhteisössä julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.

Puutteellisia vastauksia ei hyväksytä. Kilpailuun voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailuun osallistujan henkilötietoja käsitellään ainoastaan arvonnan suorittamiseen ja palkinnosta ilmoittamiseen sekä sen toimittamiseen. Käsittelystä tarkemmin http://elisa.fi/tietosuoja.

 


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

639 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki

Sain tässä juuri joulupukilta kirjeen ja haluan julkaista sen teille kaikille:

 

Hei Heikki,

Olen Joulupukki ja olen iloinen, että olet ollut kiltti tänä vuonna. Olen saanut kirjeesi, jossa toivot Galaxy Watch6 Classic -kelloa. Se on hieno lahja, joka sopii sinulle hyvin. Voit seurata terveyttäsi, kuunnella musiikkia ja pysyä yhteydessä ystäviisi sillä.

Mutta tiedätkö mitä? Minulla on sinulle vielä parempi yllätys. Olen nimittäin kehittänyt uuden version Galaxy Watch6 Classic -kellosta, joka on vieläkin parempi kuin alkuperäinen. Se on nimeltään Galaxy Watch6 Classic Plus Ultra Mega Super Deluxe Edition. Se on niin mahtava, että se ei mahdu ranteeseesi, vaan sinun täytyy kantaa sitä selässäsi. Se on varustettu kaikilla mahdollisilla ominaisuuksilla, kuten laserilla, raketeilla, popcorn-koneella ja minijääkaapilla. Se voi myös puhua ja kertoa vitsejä. Se on niin älykäs, että se osaa ratkaista kaikki maailman ongelmat.

Toivottavasti pidät tästä lahjasta, sillä se on ainoa laatuaan. Olen varma, että sinusta tulee työpaikkasi suosituin mies, kun näytät tämän kavereillesi. Muista vain olla varovainen sen kanssa, sillä se voi olla hieman arvaamaton joskus.

Hyvää joulua ja hauskaa uutta vuotta!

Terveisin,

Joulupukki”

 

Jee, tämä onkin kiva yllätys. Mutta nyt meni joulupukin valinta hieman huti. Voitteko auttaa ja sanoa joulupukille että toisi minulle vain tuon Galaxy Watch6 Classic 47mm 4G ja väri voi olla mikä tahansa, kunhan se on musta!

Tämä oiva tuote löytyy Elisan verkkokaupasta seuraamalla linkkiä https://elisa.fi/kauppa/tuote/samsung-galaxy-watch6-classic-47mm-4g?paymentOption=1&deviceTypeId=7600&deviceVariant=Galaxy%20Watch6%20Classic%2047mm%204G%20Black.

Jyväskylän Heikki (kilttinä koko vuoden)

Uusi iPhone 15 olis kiva 😉

Hei! 

Lahjakortin käyttäisin liittymän maksamiseen ja tilaisin Elisan kaupasta nopeamman ja paremman liittymän.

Uusi kannettava tietokone, kiitos!

Iloista joulun odotusta kaikille!

Iphone ois mukava jouluksi

Haluaisin uuden Samsung Galaxy Tab S 9 FE5G 😊

LG Soudbar olisi kiva joululahja. En ole raaskinut sitä ostaa.👍🥰

Hei, 

Vanha puhelin taitaa viettää jo viimeistä joulua, joten uusi tulisi enemmän kun tarpeeseen 😀

Tabletti väsähti ja sillekin pitäisi ostaa seuraaja, jotta mökillä voi rentoutua raatamisen keskellä sarjamaratooneilla 👀

Kovin kiltti olen ollut koko vuoden, joten jospas nyt lykästäisi 👍🏻

Xbox Series x

https://elisa.fi/kauppa/tuote/microsoft-xbox-series-x?paymentOption=1&deviceTypeId=4136&deviceVariant=Xbox%20Series%20X

 

olisi kiva päästä pelaamaan uusimpia pelejä tehokkaalla konsolilla. Varmaan lapsillekin mielekäs joululahja.

Sony Xperia 5 IV 5G Black sillä pärjäisi tälläkin pahamaineisella kylänraitilla 😎 jouluna ja senkin jälkeisenä aikana 🤘

Kunniamerkki

Uuden telkkarin ostaisin lahjakortilla,koska nykyinen telkkari alkaa vetää viimeisiä!

Sony

KD50X75WLPAEP 4K Ultra HD TV 50 tuumainen

https://elisa.fi/kauppa/tuote/toshiba-a7d63dg-50-tuumainen-4k-qled-android-televisio

Telkkari ois kiva niin voisi vanha mies katsoa kotona eläviä kuvia.

Sijoittaisin lahjakortin uuden puhelimen hankintaan, koska entinen alkaa olla jo tiensä päässä. 

Hankkisin uuden pelituolin Arozzi Vernazzan!

Kun vanha konsoli kenkkuilee ja teini pahoittaa siitä mielensä päivittäin, olisi tietysti järkevintä ostaa hänelle (itselleni toki myös) joululahjaksi Pleikka 5! 

Kyllä ilahtuisi isin pikku kullannuppu! Ja saataisiin taloon oikea joulurauha. 

Tuoltahan sen näköjään saisi hommattua: https://elisa.fi/kauppa/tuote/sony-playstation-5-standard-(slim)?paymentOption=1&deviceTypeId=8325&deviceVariant=PlayStation%205%20Standard%20(Slim)

Puhelin

Hankkisin itselleni lahjaksi Garminin golfaamiseen soveltuvan kellon ☺️

Jospa sitä sen 5G puhelimen hankkisi, kun yksipuolisella päätöksellä kalliimpaa 5G liittymääkin pakotettiin maksamaan jo kauan aikaa sitten..

Moikku,

Joululahjatoiveeni olisi kannettava tietokone https://elisa.fi/kauppa/tuote/acer-chromebook-plus-cb514-3h-r4fh koska haluaisin näin aikuisiällä aloittaa psykologian opinnot ja tarvitsen siihen hyvän uuden kannettavan tietokoneen.Rauhallista joulun odotusta kaikille🌟

Uusi iPhone 15 Pro Max ois kiva!

Vaikea valinta:

Lapsille Playstation 5 vai keittiöön Airfryer. Siinäpä vasta vaikea valinta... Nyt näin hiukan flunssaisena ruoka ei maistu niinkään, joten pleikkarilla mennään!!!

 

https://elisa.fi/kauppa/tuote/sony-playstation-5-digital-(slim)?paymentOption=1&deviceTypeId=8324&deviceVariant=PlayStation%205%20Digital%20(Slim)

 

"Pleikkaria peliin,

tähän ensilumen keliin.

Vanha on musta -uusi vaalea,

kokemus on tuskin haalea.

Kolme mulla on lasta,

ja tajusinhan vasta.

Tästähän saattaa kinaa tulla,

pitää peliajat olla hallussa mulla."

Tää mun jakkara alkaa olla finaalissa. Uusi (peli)tuoli olisi paikallaan...

Android älykello, tsemppais liikkumaan enemmän 😊 Airfryer, sais helposti hyviä ruokia 😋

ROG Swift OLED PG49WCD 49 tuumainen pelinäyttö olisi ihan kiva

Kunniamerkki

https://elisa.fi/kauppa/tuote/asus-vivobook-go-14-nk102w?paymentOption=1&deviceTypeId=7963&deviceVariant=Vivobook%20Go%2014%20NK102W 

tahtoo tuon ja laitan hieman rahaa lisää kun voitto on niin huono ettei sillä saa edes kunnon konetta.

Mieluiten maksaisin puhelin pois, mistä on noin sama summa vielä auki. Mutta jos täytyy ostaa jotain sillä, se olisi uusi tv: https://elisa.fi/kauppa/tuote/samsung-au7095-55-tuumainen-uhd-4k-tv-(2023)?paymentOption=1&deviceTypeId=7327&deviceVariant=AU7095%2055%20tuumainen%20UHD%204K%20TV%20(2023)  tai uusi läppäri https://elisa.fi/kauppa/tuote/asus-vivobook-17-au273w?paymentOption=1&deviceTypeId=7967&deviceVariant=Vivobook%2017%20AU273W