Halloweenin haamujahti käynnissä Palstalla ja OmaElisassa

  • 30 lokakuu 2017
  • 2 kommenttia
  • 25499 katselukerratHuhuu! Jo perinteeksi muodostunut Halloweenin haamujahti on täällä taas. 🙂 Kisaan osallistuminen on helppoa! Etsi minut OmaElisasta ja voit voittaa OnePlus 5 -puhelimen.

Näin osallistut Halloweenin haamujahtiin


1. Kirjaudu Elisa-tunnuksellasi OmaElisaan osoitteessa omaelisa.fi ja etsi yhdellä OmaElisan sivuista piileskelevä Haamu.
2. Kun olet löytänyt Haamun, osallistu kisaan lähettämällä yksityisviesti Haamulle täältä.
3. Kerro viestissäsi, miltä OmaElisan sivulta (sivun otsikko tai url-osoite) haamun löysit.

Kilpailussa oikein vastanneiden kesken arvotaan suosittu OnePlus 5 -puhelin. Kilpailu on käynnissä sunnuntaihin 5.11.2017 keskiyöhön asti.

Haamu piileskelee samalla sivulla OmaElisassa koko kilpailun ajan. Mikäli selaimessasi on Adblocker-liitännäinen, otathan sen pois käytöstä OmaElisassa, jotta Haamu varmasti löytyy.

Etkö vielä omista Elisa-tunnusta?


Mikäli sinulla ei vielä ole Elisa-tunnusta, voit luoda sen täällä. Elisa-tunnus toimii käyttäjätunnuksenasi OmaElisaan ja lukuisiin muihin Elisan palveluihin. Elisa-tunnuksen luominen on maksutonta.

Voit rekisteröityä myös Palstalle Elisa-tunnuksella. Jos olet uusi palstalainen, klikkaa ”Kirjaudu Palstalle” -painiketta Palstan etusivulla ja valitse ”Kirjaudu Elisa-tunnuksella”. Pääset tämän jälkeen valitsemaan itsellesi Palsta-nimimerkin ja vahvistamaan rekisteröitymisen. Mikäli sähköpostiosoitteellasi on jo rekisteröity Palsta-tunnus, tarjotaan sinulle mahdollisuus yhdistää Elisa-tunnus Palsta-tunnukseesi rekisteröinnin yhteydessä.

Arvonnan säännöt:
Kilpailun järjestää Elisa Oyj, PL 1 00061 Elisa, Y-tunnus 0116510-6.

Kaikkien ma 30.10.2017 - su 5.11.2017 Elisan OmaElisa-palvelusta (http://omaelisa.fi) Haamun kuvan löytäneiden, ja Haamun oikeat sijaintitiedot Elisan Palstan (http://palsta.elisa.fi) Haamu-nimiselle käyttäjälle (https://palsta.elisa.fi/members/haamu-104810) yksityisviestillä lähettäneiden kesken arvotaan tuotepalkintona OnePlus 5 -puhelin.

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä yksityisviesti Palstan Haamu-nimiselle käyttäjälle (https://palsta.elisa.fi/members/haamu-104810). Yksityisviestissä tulee lukea sen Elisan OmaElisa-palvelun (http://www.omaelisa.fi) sivun otsikko tai url-osoite, jolta Haamun kuva (http://elisa.to/2dugRJk) on löytynyt. Voit osallistua kilpailuun vain kerran. Mikäli osallistut kisaan useammalla yksityisviestillä, niin huomioimme arvonnassa viimeisimmän vastauksesi.

Voittaja arvotaan maanantaina 6.11.2017 ja voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Palstalla julkaistussa kilpailuketjussa (https://palsta.elisa.fi/) Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 12.11.2017, oikeus palkintoon poistuu ja tilalle arvotaan uusi voittaja.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Elisa vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit valitsemissaan medioissa.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Mikäli tarvitset neuvoja, kokeile ensin löytyisikö haulla toinen keskustelu samasta aiheesta. Haku löytyy kaikkien sivujen ylälaidasta. Jos vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

2 kommenttia

Hurrrjat kiitokset kaikille Halloweenin haamujahtiin osallistuneille! Viestejä sateli haamun viestilaatikkoon roppakaupalla 🙂 Oikea vastaus kisaan oli OmaElisan Laskut osion Laskujen toimitustapa -sivu.

Arpaonni potkaisi tällä kertaa monkua, jolle lähtee kisapalkintona OnePlus 5 -puhelin. Paljon onnea!