Skip to main content
Kiinnitetty keskustelu

Haluatko poistua OmaYhteisöstä?

  • 27 May 2024
  • 3 kommenttia
  • 124 katselukerrat

Haluatko poistua OmaYhteisöstä? Harmi!
 

OmaYhteisön käyttö on vapaaehtoista, eikä sinun tarvitse olla Elisan asiakas käyttääksesi OmaYhteisöä. Jos olet luopunut Elisan tuotteista, ei sinun tarvitse välttämättä poistua OmaYhteisöstä 😊


Listasimme tähän ketjuun vaihtoehdot, jotka sinulla on, jos kuitenkin haluat poistua OmaYhteisöstä:

 

  1. Halutessasi voimme myös poistaa tunnuksesi käytöstä siten, että tunnuksella ei enää voi kirjautua ja sen yhteydessä näkyy “roolina” Poistunut OmaYhteisöstä. 
  2. Voimme myös poistaa tiedot profiilista, estää käyttäjätunnuksen käytön ja muuttaa käyttäjätunnuksen tunnistamattomaksi.
  3. Voimme poistaa OmaYhteisö-tunnuksesi kokonaan. Käyttäjätunnuksesi korvataan käyttäjätunnuksella anonymous. *

 

Mikäli olet varma, että haluat luopua OmaYhteisön käytöstä, voit ilmoittaa asiasta kommentoimalla tätä ketjua. Ilmoita viestissäsi, minkä vaihtoehdon valitset. Joku OmaYhteisön ylläpitäjistä tai moderaattoreista käsittelee sitten pyyntösi.

 

 

Huomioithan:

Kun OmaYhteisö-tunnuksesi poistetaan, kirjoittamasi kommentit, antamasi tykkäykset ja avaamasi keskustelut jäävät talteen OmaYhteisöön. OmaYhteisö-tunnuksen poiston jälkeen profiilisi sekä profiiliin tallennetut tiedot poistetaan OmaYhteisöstä.  Saman tunnuksen käyttöönotto ei ole mahdollista poiston jälkeen. 

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Taitaa olla niin tietosuojavaltuutetun mielestä , että käyttäjällä on oikeus poistattaa Yhteisöstä myös kaikki kirjoittamansa viestit eikä vain tunnuksia.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Tässä on kerrottu yleisimmät tavat poistua OmaYhteisöstä ja tosiaan, lähtökohtaisesti viestit eivät poistu. Mikäli mikään näistä vaihtoehdoista ei ole sopiva, voidaan tilanteeseen katsoa ratkaisu erikseen tapauskohtaisesti. Silloin kehottaisin laittamaan meille ylläpitoon yksityisviestiä 🙂

Hei! Haluan poistaa OmaYhteisö-tunnukseni merkinnällä:anonymous

Osallistu keskusteluun