Hyvää Vappua!

  • 30 huhtikuu 2019
  • 2 kommenttia
  • 3832 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Moro kaikille!

Vihdoin on jälleen vuorossa Vappu, tuo juhlapyhistä harvinaisin sillä se on vain kerran vuodessa! 🎉 Nauttikaahan siis kaikki olostanne ja vapputoreista ynnä muista juhlahumuista 🤠 Pitäkää huoli itsestänne sekä toisistanne ja vaikka näyttäisi että Vappu on tänä vuonna vähäluminen, muistakaa varata silti jotain lämmintä mukaan jos yön rientoihin karkaatte ☃️

Vapputervehdyksin,
@OmaYhteisö-tiimi

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hyvää Vappua myös täältä.

Siitäkin huolimatta, että esim. juhannus ja joulu ovat niin ikään vain kerran vuodessa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hyvää vappua, vaikka menikin jo :(

Sadetta ainakin oli täällä, mutta lenkillä oli käytävä "säällä kuin säällä". Tämän minulle opetti vuoden ja joskus viikkojakin kerrallaan hoidossa ollut kääpiövillakoira. Me käytiin lenkillä kolmesti päivässä oli sadetta, lumimyräkkää tai kovaa pakkasta. Sillä linjalla olen edelleen.

Musiikkia suorana, sateenvarjo mukaan, ja kuuntelemaan tanssimusiikkia. 62 minuuttia menivät niin nopeasti että huh huh. Tuntui ettei sadetta ollut ollenkaan! Musiikki peitti kaiken.

Koirani nukkui pois aiemmin eläinklinikalla, joten ei ollut lenkillä mukana, mutta siitä olisin varma - koira ei olisi säästä valittanut. Koira opetti minulle sen, että säällä kuin säällä on lähdettävä lenkille. Vaikka kolmesti päivässä. Käyn välillä oikeasti, koiran vuoksi, sillä niin tehtiin joka päivä kuukausia ja taas kuukausia aamulla, iltapäivällä ja myöhäisiltaan.

Nyt soi D-Mind - In The Rain (feat. Scala) (Original Mix).

Osallistu keskusteluun