OmaYhteisö

Mikä on OmaYhteisö❓

  • 2 September 2022
  • 2 kommenttia
  • 2523 katselukerrat
Mikä on OmaYhteisö❓
Käyttäjätaso 5
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 5 kommenttia

OmaYhteisö on vertaistukiyhteisö, jossa sinä voit keskustella ja kysyä Elisan tuotteista, palveluista ja laitteista. Voit olla jo Elisan asiakas tai vasta siirtymässä asiakkaaksi; OmaYhteisöön ovat kaikki tervetulleita! 😊 

 

Miksi kannattaa liittyä OmaYhteisöön?💡

✔ Kun luot tunnuksen tai kirjaudut Elisa Tunnuksella OmaYhteisöön, niin pääset osallistumaan keskusteluun ja kysymään neuvoa muilta jäseniltä. Löydä tietoa ja apua, inspiroidu ja viihdy. 

✔ Yhteisön jäsenenä voit ansaita erilaisia ansiomerkkejä ja arvonimiä, jotka määräytyvät sen mukaan, kuinka paljon kirjoitat viestejä, ratkaiset ongelmia ja saat muilta jäseniltä tykkäyksiä omiin viesteihisi.

✔ Aktiivisena jäsenenä voit päästä myös mukaan tuotekehitykseen ja erilaiseen testailuun.

 

OmaYhteisö-tiimi ja jäsenet apunasi💎

Saat apua muilta OmaYhteisön jäseniltä ja samalla voit jakaa tietoa muille oman osaamisen puitteissa. Elisan puolelta mukana menossa on OmaYhteisö-tiimi, johon kuuluu OmaYhteisön moderaattorit ja yhteisömanagerit. Tutustu OmaYhteisö-tiimiin tarkemmin täällä:

 

Kysy ja keskustele💬

OmaYhteisössä voit osallistua keskusteluihin, kysyä apua, auttaa muita ja osallistua visaisten kysymysten ja asetuspulmien ratkaisuun. 

🔹 Viisi vinkkiä OmaYhteisöön:

 

Kysy rohkeasti! 🤗

Joskus nettifoorumilla kysyminen voi jännittää - mutta älä huoli, tyhmää kysymystä ei olekaan! Kysy siis rohkeasti. Jos vastaus on liian tekninen tai täynnä termejä, joita et ymmärrä - kysy tarkennusta. 

 

Kokeile ensin hakua 🔎

Usein samat asia on jo aiemmin askarruttanut muitakin - kokeile siis ensin löytyisikö haulla jo keskustelu samasta aiheesta. Haku löytyy kaikkien sivujen ylälaidasta. Jos vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.
 

Kuvaile mahdollisimman hyvin 💬

Kun esität kysymyksen tai vastaat kysymykseen, kerro kaikki asiaan liittyvä mahdollisimman tarkasti. Kerro yksityiskohtia, kuten laitteen merkki/malli, mikä liittymä sinulla on, mitä olit tekemässä, kun ongelma ilmeni tai minkä virheilmoituksen saat, jotta yhteisön jäsenet osaavat auttaa sinua.

 

​​​​​Täydennä profiilitietosi 

Kuva olis kiva! On mukavampi jutella, kun tiedät kenen kanssa juttelet. Täydennä profiilisi myös tarkempia tietoja, jotta muut käyttäjät voivat auttaa sinua paremmin. Voit kirjata profiilitietoihisi asiakasnumeron (näkyy vain Elisalaisille) ja lisätä allekirjoitukseesi käyttämäsi laitteet ja liittymät.

 

Ole kärsivällinen ja älä spämmää 🗣

Joskus vastauksessa voi kestää hetki – odota siis rauhassa. Kysymyksen toistamisesta eri puolilla OmaYhteisöä syntyy helposti sekaannusta.

 

OmaYhteisöstä löydät keskustelualueita eri aiheista. OmaYhteisön jäsenenä voit tilata itsellesi ilmoitukset sinua kiinnostavilta keskustelualueilta ja saat näin tiedon aina sähköpostiisi, kun mielenkiintoista keskustelua esiintyy.

🔹 Keskustelualueet:

 

Ideapaja💭

OmaYhteisöstä löydät myös Ideapajan, jossa voit nostaa ideoita ja toiveita liittyen Elisan tuotteisiin ja palveluihin sekä äänestää ja seurata toisten tekemiä nostoja!

 

Tervetuloa mukaan keskustelemaan, jakamaan vinkkejä ja viihtymään!😃🎉

 

Lue myös

 


2 kommenttia

Miten voin erota omayhteisöstä?

Käyttäjätaso 7

Miten voin erota omayhteisöstä?

Laita yksityisviestiä @OmaYhteisö-tiimi :lle ja pyydä sulkemaan tunnuksesi.

PS. Kirjoittamasi viestit toki jäävät edelleen Yhteisöön luettavaksi ellet pyydä poistamaan niitäkin.

Osallistu keskusteluun