OmaElisan Omat tiedot -osio uudistuu!ūüÜē Anna palautetta ja auta meit√§ kehityksess√§ūüí°

  • 29 August 2022
  • 5 kommenttia
  • 869 katselukerrat
OmaElisan Omat tiedot -osio uudistuu!ūüÜē Anna palautetta ja auta meit√§ kehityksess√§ūüí°
Käyttäjätaso 6
  • OmaYhteis√∂n yhteis√∂manageri
  • 262 kommenttia

OmaElisan Omat tiedot -osiossa voit tällä hetkellä esimerkiksi muokata yhteystietojasi, Elisa Tunnustasi ja viestintäasetuksiasi. Voit myös muun muassa lisätä S-etukorttisi numeron ja valita asiointikielesi. Löydät myös sinun Elisan lahjakorttisi omista tiedoistasi. 

Meillä on nyt syksyllä tarkoitus uudistaa OmaElisan Omat tiedot -osiota. Tarkoitus on ennen kaikkea selkeyttää nykyistä näkymää ja helpottaa sen käyttöä. Haluaisimmekin kuulla teidän ajatuksia kehityksemme tueksi. 

Kerro t√§ss√§ keskustelussa tarkemmin omista k√§ytt√∂kokemuksistasi!¬†ūüí°

  • Oletko k√§ytt√§nyt Omat tiedot -osiota?
  • Onko Omat tiedot -osio mielest√§si selke√§?
  • L√∂ytyyk√∂ osiosta mielest√§si kaikki oleellinen vai etk√∂ joskus ole l√∂yt√§nyt etsim√§√§si?
  • Miten parantaisit Omat tiedot -osiota?

Kuulemme eritt√§in mieluusti teid√§n omia kokemuksianne, sill√§ ne auttavat meit√§ kehitt√§m√§√§n OmaElisaa¬†entist√§ paremmaksi¬†ja helppok√§ytt√∂isemm√§ksi¬†itsepalvelukanavaksi.¬†ūüēĶ


5 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Kerro t√§ss√§ keskustelussa tarkemmin omista k√§ytt√∂kokemuksistasi!¬†ūüí°

  • Miten parantaisit Omat tiedot -osiota?

Omien tietojen Viestintä-osiossa voi estää vain tekstiviestit ja sähköpostit. Laittakaapa sinne täpät myös puheluita varten.

Käyttäjätaso 3

Ainakin tunnushallinnoinnin voisi tiivist√§√§ suoraan p√§√§n√§kym√§√§n (v√§lilehti 1 ‚Äď ‚ÄúOmat tiedot‚ÄĚ), jotta esimerkiksi p√§√§asiallisesti k√§yt√∂ss√§ olevan puhelinliittym√§numeron vaihdokseen liittyen tulisi helpommin huomattua, mik√§ puhelinnumero on tallennettuna Elisa-tunnuksen palauttamista ja kaksivaiheista kirjautumista varten. Nykyisell√§√§n Omat tiedot -osiosta ei my√∂sk√§√§n kovin suoraan ja selv√§sti ilmene, ett√§ nimenomaan tuo salasanan palauttamisen puhelinnumero on paitsi A) erillinen tieto verrattuna asiakkaan yhteystietopuhelinnumeroon, my√∂s B) k√§yt√∂ss√§ kaksivaiheista kirjautumista varten. Tekstien kirjoitusasuakin voisi osin v√§h√§n viilailla.

Käyttäjätaso 6

Kiitos kommenteistaūüēĶ

@Sokrates Nyt syksyllä tuleva uudistus panottuu osion selkeytykseen, joten kokonaan uusia ominaisuuksia ei tämän yhteydessä näillä näkymin saada. Vein kuitenkin palauteen tuosta puheluiden lisäämisesta viestintäasetuksiin eteenpäin. 

@sjuhani Todella hyviä pointteja. Salasanan vaihto ja sen helpottaminen on yksi teema, mikä on aiemminkin noussut esiin.

Olen uusi käyttäjä, mutta kyllä näyttää sekavalta. Logiikka puuttuu tai on epäselvä, kun selvittää, miten sivut ylipäätään toimivat. ---Miten vastaukset/keskustelut/kommentit löytyvät etc. Miksi omat tiedot pitäisi täyttää etc. Uudelle kävijälle ainakin aika sekavan tuntuiset sivut. Sorry.

Omissa tiedoissa pitäisi olla näkyvissä asiakasnumero

Osallistu keskusteluun