HUSREGLER

OmaYhteisö husregler

  • 12 March 2020
  • 1 kommentti
  • 3611 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 1806 kommenttia

Välkommen till OmaYhteisö! Om du letar efter en plats där du kan diskutera med andra kunder samt Elisas anställda angående våra produkter och tjänster, samt dela med dig av tips och information, har du hittat rätt plats! OmaYhteisö är en plats för alla, och därför är det jätteviktigt att alla kan känna sig välkomna!

På OmaYhteisö kan både andra medlemmar av gemenskapen och Elisas anställda aktivt delta i olika konversationer och hjälpa med olika problem. OmaYhteisö-teamet modererar konversationer. 

Innan du börjar, var god och bekanta dig med OmaYhteisö husregler:

 

1.Håll saker privata och dela inte personliga uppgifter 

OmaYhteisö är ett öppet forum, och vem som hellst kan registrera sig här. Därför är det viktigt att du tar väl hand om dina personuppgiter. Posta inga kundnummer eller e-postadresser i forumtrådar. Du kan spara både kundnummer och e-postadress i din personliga OmaYhteisö-profil, då kommer enbart Elisas anställda åt dem.

 

2.Ingen spam

OmaYhteisö handlar om kunder som hjälper varandra, inte om folk som gör reklam för sina produkter eller websidor. Vill du spamma forum, gör det nån annanstans.
 

3.Bete dig

OmaYhteisö är ett mötesforum där alla kan ge och få hjälp. Tänk på att behandla andra väl.  Vi tolererar inte att du svär, skäller eller beter dig på något annat olämpligt sätt.

Vi uppmuntrar till att föra diskussioner och hjälpa andra – i god anda! Vi dömer, kritiserar eller skäller inte. Behandla andra väl, och var inte elak. Du kan be om hjälp, hjälpa andra som har problem, eller bara chatta med andra användare.

Du bör under inga som helst omständigheter posta material som är oanständigt, olagligt, kränkande, hotande, skadligt, skymfande eller på annat vis opassande. Samtliga inlägg kan modereras, och kommer att korrigeras eller tas bort om de strider mot dessa regler.

Meddelanden kan raderas utan varning, om de saknar samband med teman som behandlas på OmaYhteisö eller om de innefattar personliga kränkningar eller olämpliga bilder, inspelningar eller innehåll.  

 

4.OmaYhteisö-tiimi är här för dig!

Om du hittar ett inlägg som är emot OmaYhteisös rägler, svara inte. Klicka bara på knappen "Ilmoita asiattomasta viestistä”, så tar vi hand om saken. Moderatorerna kan i efterhand redigera och även ta bort enskilda meddelanden. Moderatorerna kan ta bort meddelanden som innehåller olämpligt innehåll eller personliga påhopp eller som strider mot reglerna för mötesforumet utan separat varning.

Moderatorerna på OmaYhteisö övervakar att reglerna följs. Om du bryter mot reglerna kan vi ge dig en varning eller spärra ditt användarnamn permanent. Om du medvetet kringgår regler eller bluffar, kan vi spärra ditt användarnamn permanent utan förhandsvarning. Moderatorerna på OmaYhteisö jobbar på Elisa.

Husreglerna för mötesforumet kan komma att uppdateras vid behov. Genom att registrera dig i mötesforumet godkänner du även de allmänna användarvillkoren.

Husreglerna offentliggjordes 12 mars 2020 och ersätter de tidigare reglerna.


1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki

Ämne flyttat till rätt forum “Ajankohtaista OmaYhteisössä” :nerd:

Osallistu keskusteluun