Kiinnitetty keskustelu OmaYhteisön pelisäännöt

OmaYhteisön pelisäännöt

  • 25 helmikuu 2020
  • 0 kommenttia
  • 1994 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 1308 kommenttia

OmaYhteisö on kaikille avoin, hyvän fiiliksen keskustelupaikka, jossa voit keskustella Elisan tuotteista ja palveluista muiden yhteisön jäsenten ja Elisan työntekijöiden kanssa avoimessa, rakentavassa ja positiivisessa hengessä. 
 
Liity mukaan rohkeasti yhteisöömme, pyydä apua kysymyksiin, jaa kokemuksiasi palveluistamme ja kerro meille ideasi, kuinka voisimme parantaa Elisan palveluita entisestään.  

OmaYhteisössä sekä yhteisön muut jäsenet että Elisan työntekijät osallistuvat aktiivisesti keskusteluihin ja auttavat ongelmissa. OmaYhteisö-tiimi moderoi keskusteluita. 
 
Ennen kuin aloitat, niin tutustuthan yhteisiin pelisääntöihin:

 

1.Älä jaa henkilökohtaisia tietojasi 

On erittäin tärkeää, ettet jaa henkilökohtaisia tietojasi OmaYhteisön viesteissä: ethän siis liitä viestiisi puhelinnumeroasi, asiakasnumeroasi tai mitään henkilötietojasi. Tallenna sen sijaan asiakasnumerosi ja/tai puhelinnumerosi OmaYhteisö-tunnuksen profiiliisi, jotta OmaYhteisön moderaattorit voivat tarvittaessa auttaa sinua henkilökohtaisesti. Tallentamasi asiakasnumero tai puhelinnumero näkyy vain moderaattoreille ja ylläpitäjälle, tietosi ovat siis turvassa. 


2.Ethän mainosta, kiitos 
 

OmaYhteisö toimii parhaiten, kun yhteisön jäsenet auttavat toisiaan oman kokemuksensa pohjalta. Mielipiteesi on tärkeä, mutta ethän käytä OmaYhteisöä muiden yritysten tuotteiden tai palveluiden mainostamiseen. 

Kaikenlainen tavaroiden ja palveluiden myyminen, vaihtaminen tai lahjoittaminen on kiellettyä. 
 

3.Ole kohtelias ja käyttäydy siivosti 

OmaYhteisö on kohtauspaikka, jossa kaikki voivat antaa ja saada apua. Kohtelethan siis muita hyvin!

Täällä ei suvaita kiroilua, toisten haukkumista tai muutakaan epäasiallista käytöstä. 

Viestit, jotka eivät liity OmaYhteisössä käsiteltäviin aiheisiin, sisältävät henkilökohtaisia loukkauksia, asiaankuulumattomia kuvia, videoita tai muita asiattomuuksia, voidaan poistaa ilman varoitusta.  
  

4. OmaYhteisön moderaattorit ovat täällä sinua varten 

Jos törmäät pelisääntöjä rikkovaan viestiin, älä vastaa tai provosoidu viestistä. Ilmoita sääntöjä rikkovasta viestistä klikkaamalla viestin vieressä olevaa ”Ilmoita asiattomasta viestistä”-linkkiä ja moderaattorimme tutkivat tilanteen. Moderaattorit voivat jälkikäteen muokata tai jopa poistaa yksittäisiä viestejä. Viestin, joka sisältää asiattomuuksia, henkilökohtaisia loukkauksia tai on muuten Yhteisön sääntöjen vastainen, moderaattorit voivat poistaa ilman eri varoitusta. 
 
Sääntöjen noudattamista valvovat OmaYhteisön moderaattorit ja sääntöjen rikkominen voi johtaa varoitukseen. Mikäli sopimaton käytös jatkuu, voidaan tunnuksesi jopa lukita pysyvästi. Sääntöjen tietoinen kiertäminen ja huijaaminen voi johtaa pysyvään tunnusten lukitsemiseen ilman ennakkovaroitusta. OmaYhteisön moderaattorit ovat Elisan työntekijöitä. 
 
Yhteisön pelisääntöjä voidaan päivittää tarvittaessa. Rekisteröitymällä Yhteisöön hyväksyt samalla myös yleiset käyttöehdot

Pelisäännöt on julkaistu 25.2.2020 ja korvaavat aiemmat pelisäännöt.


Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun