Pelisäännöt

OmaYhteisön pelisäännöt ⚽

  • 2 September 2022
  • 0 kommenttia
  • 1434 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 5 kommenttia

Kiva, että olet saapunut OmaYhteisöön!😊 Lukaisethan ajatuksella OmaYhteisön yhteiset pelisäännöt, joiden avulla takaamme kaikille hyvän fiiliksen keskustelupaikan:

 

1. Pidä yllä positiivista fiilistä!

OmaYhteisö on kohtauspaikka, jossa kaikki voivat antaa ja saada apua. Käythän keskustelua rakentavassa hengessä ja kohtelethan muita kunnioittavasti.

Viestit, jotka eivät liity OmaYhteisössä käsiteltäviin aiheisiin, sisältävät henkilökohtaisia loukkauksia, kiroilua, asiaankuulumattomia kuvia, videoita tai muita asiattomuuksia, voidaan poistaa ilman varoitusta.  

 

2. Suojaa omat tietosi

On erittäin tärkeää, ettet jaa henkilökohtaisia tietojasi OmaYhteisön viesteissä: ethän siis liitä viestiisi puhelinnumeroasi, asiakasnumeroasi tai mitään henkilötietojasi.

Tallenna sen sijaan asiakasnumerosi ja/tai puhelinnumerosi OmaYhteisö-tunnuksen profiiliisi, jotta OmaYhteisön moderaattorit voivat tarvittaessa auttaa sinua henkilökohtaisesti. Tallentamasi asiakasnumero tai puhelinnumero näkyy vain moderaattoreille ja ylläpitäjälle, tietosi ovat siis turvassa. 


3. Kerro mielipiteesi ja kokemuksesi ilman mainostamista
 
OmaYhteisö toimii parhaiten, kun yhteisön jäsenet auttavat toisiaan oman kokemuksensa pohjalta. Mielipiteesi on tärkeä, mutta ethän käytä OmaYhteisöä muiden yritysten tuotteiden tai palveluiden mainostamiseen. 

Kaikenlainen tavaroiden ja palveluiden myyminen, vaihtaminen, lahjoittaminen tai mainostaminen on kiellettyä. 

  

4. Ilmoita pelisääntöjen rikkomisesta - otamme niistä koppia!

Jos törmäät pelisääntöjä rikkovaan viestiin, älä vastaa tai provosoidu viestistä. Ilmoita sääntöjä rikkovasta viestistä klikkaamalla viestin vieressä olevaa ”Ilmoita asiattomasta viestistä”-linkkiä ja moderaattorimme tutkivat tilanteen. Moderaattorit voivat jälkikäteen muokata tai jopa poistaa yksittäisiä viestejä. Viestin, joka sisältää asiattomuuksia, henkilökohtaisia loukkauksia tai on muuten Yhteisön sääntöjen vastainen, moderaattorit voivat poistaa ilman eri varoitusta. 
 
Moderaattorit valvovat sääntöjen noudattamista

Sääntöjen noudattamista valvovat OmaYhteisön moderaattorit ja sääntöjen rikkominen voi johtaa varoitukseen. Mikäli pelisääntöjä ei noudateta tämänkään jälkeen, voidaan tunnuksesi jopa lukita pysyvästi. Sääntöjen tietoinen kiertäminen ja huijaaminen voi johtaa pysyvään tunnusten lukitsemiseen ilman ennakkovaroitusta. OmaYhteisön moderaattorit ovat Elisan työntekijöitä. 
 
Yhteisön pelisääntöjä voidaan päivittää tarvittaessa. Rekisteröitymällä Yhteisöön hyväksyt samalla myös yleiset 
käyttöehdot

Pelisäännöt on julkaistu 02.09.2022 ja korvaavat aiemmat pelisäännöt.

 

 


Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun