ONEPLUS 8

OnePlus 8 - kuvaile meille miten OnePlus 8 vie puhelimen käytön uudelle tasolle ja osallistu arvontaan

OnePlus 8 - kuvaile meille miten OnePlus 8 vie puhelimen käytön uudelle tasolle ja osallistu arvontaan
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 1845 kommenttia

Uuden OnePlus 8:n ennakkomyynti on alkanut - oletko jo tutustunut uusiin ominaisuuksiin?

 

OnePlus 8 -sarjan puhelimissa näyttöihin on panostettu ja se todellakin näkyy! Fluid Display-näytöt tarjoavat sujuvan katselukokemuksen videoille ja aiempaa paremman väritarkkuuden :ok_hand_tone1:OnePlus 8 Pro -puhelimessa on jopa 120 Hzn viritystaajuudella varustettu näyttö!

OnePlus8-laitteet ovat, tietenkin, kaikki myös 5G-laitteita. OnePlus 8:n automaattinen lemmikintunnistus auttaa sinua ottamaan upeita kuvia lemmikistäsi ja ultralaajakulmakameralla taltioit maisemat. Tehokas langaton lataus lataa akkusi 1 %:sta 50 %:iin puolessa tunnissa!


Uudet OnePlus8-laitteet ovat täynnä mitä edistyksellisempiä ominaisuuksia - kerro ja kuvaile meille, miten OnePlus 8 mullistaa puhelimen käyttösi! Kuvaa video, kirjoita runo tai tarina - kerro meille miten nämä uudet ominaisuudet mullistavat sinun puhelimen käyttösi! Paras kuvailu palkitaan OnePlus 8 Tähtienvälinen Hehku 12Gt+256Gt -laitteella ja OnePlus-tuotepaketilla. Palkitsemme myös 5 muuta osallistujaa OnePlus-tuotepaketilla.

Tuotepaketti sisältää OnePlus Explorer backpack (Camo Blue) + OnePlus Never Settle Embroidered Hoodie + OnePlus SS20 Water Bottle (Silver).

 

Arvonnan säännöt

Kaikista 15.4.2020 - 30.4.2020 klo 23.59 OmaYhteisön keskusteluun (https://yhteiso.elisa.fi/) kisaan osallistuneista valitaan voittajat, jotka voittaa palkinnoksi OnePlus-tuotteita. Kisaosallistumisen tulee sisältää kuvailu puhelimen käytön muuttumisesta.

 

Tuotepalkinnot

  1. Sija: OnePlus 8 Tähtienvälinen Hehku 12Gt+256Gt + OnePlus Explorer backpack (Camo Blue) + OnePlus Never Settle Embroidered Hoodie + OnePlus SS20 Water Bottle (Silver)
  2. – 6. Sija: OnePlus Explorer backpack (Camo Blue) + OnePlus Never Settle Embroidered Hoodie + OnePlus SS20 Water Bottle (Silver)

Kilpailun voittaja valitaan 4.5.2020 ja voittajalle ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti OmaYhteisön yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa OmaYhteisön profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä. Mikäli voittajia ei tavoiteta viimeistään 6.5.2020, valitaan tilalle uusi voittaja 7.5.2020.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n konsernihenkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto kilpailuun osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien OmaYhteisössä julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.

Puutteellisia vastauksia ei hyväksytä. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

 


126 kommenttia

Have been having all the previous models, it is a good phone for sure. But this is a bit overpriced. Passed for now. 

Vois kokeilla Androidia ja noita uusia kameroita. Myös toi 120 hertzin näyttö kiinnostaa!!

Taloudesta löytyy kaksi rotukissaa ja heitä on yritetty valokuvata monesti, mutta heti kun näkevät että lähestytään puhelin kädessä, ampuvat karkuun. Tällä laitteella saisi varmasti upeita tilannekuvia. Sekä muutenkin tulisi harrrastettua valokuvaamista aljon enemmän kuin nykyään ja liikkumista luonnossa.

Ollut aikaisemmin Oneplus 3, olin erittäin tyytyväinen. Puhelimen kamera kiinnostaa eniten, varsinki macro kuvien ottaminen.

Voi ku kävis niin hyvä tuuri et kisasta irtois uusi luuri.

Olisi mukava saada kunnon kuvia ja riittäis niistä pitkälti huvia. 

 

Hei kaikki 🙂!

Kello 14:49. Pvm. 15.4.2020 Kirjoitan elisan omayhteisöön miksi juuri minun pitäisi saada oma oneplus 8 Pro. Päivässä voin onnistua kerran. Päivässä voin tehdä hyvän teon. Päivässä toteutan unelmiani. Onko tämä se päivä ?

Tätä kirjoittaessa pohdin suuresti kuinka silmäpalloni voisivat hyötyä upeasta 1440p+120hertzin näytöstä ja se kun yhdistetään upeaan käyttöjärjestelmään elämäni sujuu kevyemmin ja nopeammin. Puhelimen upea väri voisi saada naapurini mummot ihmettelemään omistanko smagardin vai Oneplus puhelimen.

Puhelimessa ei ole unos, dos, tres vain quadros mielenkiintoista kameraa, joilla voin todistaa monta upeaa hetkeä ja kokemusta. Voin muistella hyvällä lämmöllä, kun voitin tämän upean puhelimen elisalta ja kuinka se palvelee upeilla käyttöjärjestelmäpäivityksillä monia vuosia eteenpäin ja takaa jopa 5g yhteydet. Se on sitä tulevaisuutta ja minun silmäpalloni ovat onneksi säästyneet sinne saakka.

Puhelin ei ole vain puhelin. Sitä katsotaan joka päivä. Se on monipuolinen medialaite. Se on niin arkipäivää, että jokainen meistä haluaa saada parasta nopeutta. Op8pro tarvitsee nopeaa käyttäjää, joka voi toteuttaa sille suunnattua toimintaa ja kun toiminta syö energiaa niin... Mitä todeta, kun tästä myllystä loppuu bensa? Oneplus takaa nopeat akun lataukset tuossa tuokiossa. Se on niin nopea, että tarvitseeko sitä edes mainita? En tiedä, voittaisinko sadanmetrin juoksussa minä vai Oneplus. Ei ainakaan Oneplus, kun sen ei edes tarvitse osallistua, kun voi käyttää langatonta latausta…

Jätän tämän vain tähän. Voidaan yhdessä miettiä onko Oneplus se oikea? Ainaki minä uskon rakkauteen ensisilmäyksellä. Joten swaippaan oikealle.

 

Omistan vanhemman Oneplussan puhelimen ja olen tykännyt puhelimesta hirmuisesti. Uudelta Oneplussalta odotan yhtä hyvää käyttöystävällisyyttä kuin vanhaltakin. Uuden puhelimen lupailtu hyvä akunkesto olisi omiaan koko päivän reissussa olevalle ihmiselle, sekä huippukamera olisi omiaan lapsiarjen muistojen tallentamiseen.

Itselle on tärkeää, että puhelin on nopea toiminnoissaan. Mikään muu merkki ei ole toiminut yhtä pitkäkestoisesti ja nopeasti kuin Oneplus. Ja luulen, että uusi 5G ominaisuus mullistaa aika monen Oneplussan käyttäjän elämän!

Olispa upeaa kuvailla

OnePlus on ollut luottopuhelin jo useamman vuoden! Nyt tässä uudessa mallissa erityisesti kiinnostaa tuo automaattinen lemmikintunnistus, jonka avulla saisin kissoistani ihania kuvia!

5G käyttö, mahdollistaa liittymän tilauksen ja 5G nopeammat pingit...

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Puhelin liittyy olennaisesti jokapäiväiseen elämään. Nykyinen OnePlus 6t on oiva apuväline, niin satunnaisiin kuvauksiin, googlettamiseen, Spotify, netflix, navigointi, liikkumisen seuranta. OnePlus 8 varmasti suoriutuisi hyvin jokapäiväisessä menossa. 5G ei ole tarpeellinen, kun parin kilsan päässä oleva verkko ei kuulu .

Käyttäjätaso 1

Sujuvasti 5G aikaan 😊

OnePlus 8:han veisi puhelimen käytön täysin uusiin sfääreihin.

Oneplus on huippupuhelin, jolla saa otettua loistavia kuvia ja se on käytettävyydeltään erinomainen.

Nykyinen Oneplus-puhelimeni akku alkaa tulla tiensä päähän, joten päivitys uudempaan ja parempaan malliin olisi paikallaan. 

 

Olisi korkea aika hankkia uusi kumppani.. Olen tehnyt vertailua ja päättänyt, että uusi ritarini tulee olemaan OnePlus. Herran numeroa en vielä tiedä, onko hän (4)7 vaiko jopa 8?

Kumpa yhteytemme olisi niin sujuva kuin toivon ja ottaisimme yhdessä askeleen eteenpäin!

Hän tulisi apuun töissäni kuvauksellisuudellaan.. 😉📸

Toivottavasti tapaamme pian! 

Puhelin vanha jumii ja vilkuttaa, käynnistysruutu hitaasti nilkuttaa, ei tule läpi puhelut muiden vois luuri uus muuttaa kaiken. Oneplus 8:n jos minä saisin niin sitä varmasti rakastaisin vaik ei ole mulla lemmikkiä kuvata laisin. Eli luuri uusi postiin jo laittakaa ja bluetooth sen mun kotistereoihin naittakaa.

Todella paljon; Nykyinen puhelin on vanha Android, vieläpä Huawei, joka soveltuu no.. soittamiseen. Jos sattuu olemaan sillä päällä. Tai päällä ylipäänsä. 

Eli uuden käyttöliittymän myötä hieman opettelua. Emui vs Oxygen; Varmasti happi kulkee paremmin, kun ei tarvi enää jännittää kuinka monta minuuttia kestää puhelimen käynnistyminen.

Mutta kyllä, ennenkaikkea odotan että tuossa on huippuluokan kamera jolla pääsee ottamaan kuvia tai videota jokapäiväisestä elämästä, koiruuden temmellyksistä, ja ulkoiluretkistä. Kaikesta. Säällä kuin säällä tuon IP68 vedenpitävyyden ansiosta. Perunalla se ei onnistu, ei vaikka voissa paistaisi. Tallennustilaa tuossa uutukaisessa näyttääkin olevan riittämiin näihin tarpeisiin. Ja tuo näyttö, tuohan vaikuttaa niin hyvältä, (kerrankin riittävän iso ja laadukas, hdr10+) ett siinä kuvien editointikaan ei tuota harmaita hiuksia. Nyt niitä on muutama, ja se ei johdu varmasti lähestyvästä 40V päivästä, vaan tästä nykyisestä kapulasta. Varmasti. 

Toisena tullee, ja tuleekin NFC. Haluan ehdottomasti eroon lompakosta, tai lähinnä siitä korttiviidakosta mitä se pitää sisällään. Korttien käyttö historiaan. Leikkaan kerralla kaikki, heti..(paitsi ajokortti..kela..kirjasto.. no, lähes kaikki kuitenkin.) Kyl mää niin tarviin ton.

Ja mitä, mitä.. Puhelinko lataukseen puoleksi tunniksi, niin akussa riittää poweria hyvinkin päivän tarpeisiin? Uskomatonta. Nykyistä kun pitää ladata puoli päivää, ett riittää puoleksi tunniksi. Vähänks huippua. Langattomasti. Uskomatonta.

Interstellar glow, kyllä kiitos. 5G etanavauhdin sijaan, kellepä ei kelpaisi. 

 

Kolme pientä apinaa meiltä löytyy vaan, kuvia heistä paikallaan ei kyl saa. 😃


Lienee sopiva hetki
tehdä OmaYhteisöön retki
kun on Elisatunnuksetkin tallella
ja tarjolla puhelin - joka voisi tarkoitusta palvella

Luurin pitää olla muuttuja
kun teen paikallislehteen juttuja
tarve on nauhoittaa haastatteluja
sitten taas olla valokuvaaja

Kaikki nivotaan paketiksi
lähetään sähköpostilla tiistaiksi
toimivat ominaisuudet - siinä se niksi
muutuisiko työkalu OnePlus kasiksi?

 

Käyttäjätaso 1

Musta tuntuu, että 5G on mun juttu

vaikka se ei oo vielä mulle kovin tuttu.

Näytön hertsit on mulle aika sama,

koska nykyisessä on vain ¼ vajaa.

Langaton lataus on hyvä juttu,

mutta lataustelakassa on pikku ruttu.

Siinä on kiinteä siima

ja se on selkeä miina.

Kameralla on aina välii

etenkin kun koirani ei kuvista hävii.

OnePlussaa en pois mä haluu vaihtaa,

vaikken voittoa nyt saiskaa.

Käyttäjätaso 4

Tarvitsisin ehdottomasti tuon lemmikintunnistusominaisuudella varustetun kameran. Pihassamme pyöri tuollainen karvakasa. Se hymyili meille herttaisesti, omasi pieneksi tytöksi todella miehekkään äänen  ja vaikutti varsin itsetietoiselta, jopa karismaattiselta. Se tuntui tietävän tasan tarkkaan mitä halusi, ja mitä tahtoi tehdä tai olla tekemättä. Se oli paras ystäväni. Jouluna jouduimme hyvästelemään toisemme. Ehkä tuo tunnistusominaisuus seuloisi kaikenmaailman karvakasoista sen sielukkaan luontokappaleen jonka kanssa voisi yhdessä tutustua elämän ihmeisiin?

Tämähän siis mullistaisi monellakin eri tavalla. Viimeisimmästä Oneplus puhelimesta on aikaa, joten oisko tästä haastajaa iänikuiselle Samsungille?

Helpolla tää puhelin ei ainakaan tulisi pääsemään, sillä opintojen/lääkiksen pääsykokeen lukemisen ja töiden yhteenhiominen on melkonen urakka. Päivät on pitkiä ja hommia on paljon. Tästä päästään siihen, että akunkeston on oltava ihan huippuluokkaa tai sitten ihan hitokseen nopea, koska mahdollisuutta ei ole ladata puhelinta lähemmäs 15 tunnin päivien aikana tai sitten se on kirjaimellisesti tapahduttava nopeasti tunnin sisällä. Nykyisellä saa aina olla piuhan perässä juoksemassa.

Tän lisäksi puhelimesta ois hyvä löytyä kunnon prosessori, joka takaa sitä suorituskykyä. Pääsykokeeseen lukemisetkin hoituu näppärästä sovelluksen avulla päivän tiimellyksessä. Samalla, kun sen pitäis pyörittää kalenteri, sähköpostit, nettiselaimet… ja vielä someakin tulee käytettyä useammalla eri sovelluksella, joten vaivattomuus ja ohjelmien saumaton toimiminen olisi tärkeää. Isona plussana vielä, jos erinäisten muistiinpanojen tekeminen onnistuis samalla myllyllä eikä tarviis kannella sitä varten erikseen epäkäytännöllistä läppäriä mukana. Nykyisen kanssa saa kommunikoida nopeiten savumerkkien kera.

Ettei sitten vaan kaikki ois vaan siinä, niin kameran tulis olla hyvä. Rakastan valokuvaamista sillon, kun aika on sille oikea ja se hetki voi olla koska vaan. Satoi tai paistoi. Oli kylmä tai kuuma. Kohde voi olla maisemaa, ihmisiä tai parhaimmillaan joku hieno yksityiskohta makro-ominaisuuden läpi ihasteltuna.

Tekniikan parissa työskennellessä nää vaatimuksetkin on ihan kohtuulliset ja voi sitä pikkulapsimaista innostuneisuutta kaikesta uudesta!

Tiivistettynä siis tän pitäis olla hyvä apuväline sen oman arjen pyörittämisen tukena ja aivan varmasti joutuu tiukkaan testiin, saati sitten käyttöön. Jos tällä saa mullistettua elämänsä, niin täähän on enemmän kun vaan soiva peli.👌🏻 Saas nähdä!

Ihan vaan tälleen tiivistettynä, miten kaikki muuttuis verratuna nykyiseen näpyttimeen.

5G ois aika kova. Ja varmasti tulis kunnon kameroille käyttöä. Oneplussat on ollu hyviä laitteita jo aikoinaan, uudempia en ole päässyt koittamaan.

✨ Kuva kissastamme napattu OnePlus 7 pro. ✨

 

📱 Olin OnePlussan kanta-asiakas jo ennen kuin OnePlus rantautui Suomeen 2014. Ensimmäinen OnePlussani oli One jonka jälkeen päivitin 3:seen ja tästä 5:seen. Heti 7 pron tultua markkinoille, päivitin laitteeni siihen ja en ole kertaakaan valintojani OnePlussasta katunut! OnePlussien käyttöjärjestelmä OxygenOS on minulle erittäin rakas ja siitä muotoilen aina omannäköiseni ja tarpeilleni sopivan.

Otan sosiaaliseen mediaan julkaisupainotteisia kuvia juurikin puhelimellani - OnePlus 7 pro:llani, sillä kameran ominaisuudet vievät minut joka kerta uusiin sfääreihin. Uuden mallin, 8 - tullessa nyt markkinoille, himoan päästä kokeilemaan tuttuja ominaisuuksia uusissa mittasuhteissa, sillä en varmasti tule pettymään!

#loveoneplus 🤍

Honorissa on vaa 32 gb tilaa ja akku ei kestä päivääkää, ois kiva kuvailla ja videoita ottaa uudella puhelimella ku tilaakin riittäisi, ja sitten välillä myös pelata jotain pelejä sutjakkaasti. , eli kivempi kuvata enemmän, akku kestäis enemmän, pelit toimis paremmin.

Osallistu keskusteluun