OMAELISA

Puhe- ja mobiililaajakaistasopimusten liittymäkohtainen valtuutus OmaElisaan

  • 22 March 2021
  • 4 kommenttia
  • 542 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 267 kommenttia

Puhe- ja mobiililaajakaistasopimuksen liittymäkohtainen valtuutus OmaElisaan :new:

22.3.2021 alkaen puhe- ja mobiililaajakaistaliittymän omistaja voi antaa OmaElisassa toiselle henkilölle valtuutuksen yksittäisen liittymän hallinnointiin. Valtuutus koskee vain sitä liittymää, jolle valtuutus annetaan ja liittymällä voi olla kerrallaan vain yksi valtuutettu. Liittymän omistajalle lähetetään sähköpostiin tieto kaikista valtuutetun liittymälle tekemistä muutoksista.

 

Mitä valtuutus pitää sisällään? :ballot_box_with_check:

  • Valtuutettu henkilö näkee hallitsemansa liittymän omassa OmaElisassaan. Valtuutettu voi hallinnoida liittymää ja tehdä siihen muutoksia pääosin samalla tavalla kuin liittymän omistajakin. Valtuutettu voi esimerkiksi katsoa PUK-koodin, tilata ja aktivoida liittymälle uuden SIM-kortin, vaihtaa liittymäsopimuksen omistajaa, tilata lisäpalveluita tai irtisanoa liittymän. Valtuutuksella voi hoitaa liittymän asioita myös Elisan asiakaspalvelussa.
  • Liittymäkohtainen valtuutus ei sisällä pääsyä liittymän data- ja puheluerittelyyn, liittymän laskutietoihin tai mahdollisuutta päivittää liittymää (eli tehdä liittymätyypin vaihtoa).

Valtuutuksen tekeminen ja hallinnointi OmaElisassa :thought_balloon:

 

Anna palautetta tai kysy valtuutuksesta! :speech_balloon:

Kuulisimme mielellämme palautetta uudesta OmaElisan kautta tehtävästä liittymäkohtaisesta valtuutuksesta.

  • Saitko valtuutuksen onnistuneesti lisättyä?
  • Toimiiko valtuutus kuten pitää?

Jos sinulla heräsi kysymyksiä OmaElisassa tehtävään liittymäkohtaiseen valtuutuksen liittyen, voit esittää kysymyksesi alla olevaan keskusteluun. Mieluusti keskustelemme OmaElisan uudesta ominaisuudesta ja autamme mahdollisissa ongelmatilanteissa. 


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Tämä palvelu ei oikeastaan ole uutta auringon alla. Jo yli 15 vuotta sitten Saunalahti Group Oy:llä oli sama ominaisuus käytössä. 👍

Tässä on kuitenkin heikennys. Silloin oma.saunalahdessa pystyi rajaamaan palvelut, joihin valtuutuksen antoi.

Tämä palvelu korvaa paperisen valtakirjan, joka on loistava parannus.

Käyttäjätaso 7

Näyttäisi tämä uusi ominaisuus olevan vain laskutettavilla puheliittymillä. Ei löydy latausliittymiltä eikä kiinteältä laajakaistalta. Laskutettavasta mobiililaajakaistasta en tiedä , kun en sellaista omista.

Onko palvelu tulossa myös muihin kuin laskutettaviin puhe- tai mobiililaajakaistaliittymiin??

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Liittymäkohtainen valtuutus on tosiaan mahdollista tehdä OmaElisassa puhe- ja mobiililaajakaistasopimuksille. Tämä on ensimmäinen versio digitaalisesta valtuutuksesta ja mahdolliset jatkokehitykset selviävät myöhemmin. Otamme palautetta vastaan uudesta toiminnallisuudesta, seuraamme tämän toiminnon käyttöä ja arvioimme mahdollisia laajennustarpeita niiden perusteella.    

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Valtuutuksen teko onnistuu myös OmaElisa-sovelluksella. :calling:  Kuulisimme edelleen mieluusti palautetta uudesta OmaElisassa tai OmaElisa-sovelluksessa tehtävästä liittymäkohtaisesta valtuutuksesta. Oletko saanut valtuutuksen lisättyä ja toimiiko se kuten pitää? :relaxed:

Osallistu keskusteluun