Vastattu

Android puhelimen näyttöön ilmestyvä muistutus

  • 30 March 2021
  • 6 kommenttia
  • 163 katselukerrat

Käyttäjätaso 2

Hei! Minkähän vuoksi puhelimen näytölle tulee muitten päälle tosi usein:  QuiceMemo+ pysähtynyt, täytyy aina hyväksyä ok:lla, että lähtee pois, mikähän neuvoksi? Ps, puhelin on LG 4G 32.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi draakki 1 April 2021, 14:20

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

@Jallu58 Tuohon voisi kokeilla ihan ensimmäiseksi puhelimen uudelleen käynnistystä. Myös sovelluksen päivitykset kannattaa tarkistaa ja asentaa, mikäli päivityksiä on saatavilla. Tuo on käsittääkseni LG:n puhelimiin valmiiksi asennettu muistio, joten saattaa olla, että sen päivittäminen / uudelleen asentaminen onnistuu jonkin LG:n oman sovelluksen kautta.

Käyttäjätaso 2

Kiitos vastauksesta, olen sammuttanut puhelimen usein, se ei ole auttanut, näyttää ettei ole päivitystäkään saatavilla. Täytyy vaan näköjään painella ok jatkossakin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Hmm, itsellä on eri merkin puhelin käytössä mutta siinä välillä on pysähdellyt mm. Outlookin sähköpostisovellus sekä yksi puhelimen omista näppäimistösovelluksista, nuo ei tullut oikein muulla kuin sovellusten ja puhelimen järjestelmäpäivityksillä kuntoon :confused:  tuo kannattaisi melkein raportoida LG:n tukeen jotta siellä saadaan palaute oikeaan paikkaan ja ongelma kehityslistalle.

Jos oli tosiaan LG:n G4 -puhelimesta kyse tuo on toki nyt kuutisen vuotta vanha malli ja se pääsee päivityksillä versioon 7.0 (Nougat) kun uusin Android-versio on jo 11, ja osa sovelluksista ei välttämättä enää kunnolla tue vanhempia Android-versioita.

Pystytkö tuon QuickMemo+ suhteen poistamaan päivitykset asetusten kautta valitsemalla sovelluksen, ja sitten päivittämään sen uudelleen? Jos et itse käytä sovellusta, voit myös todennäköisesti deaktivoida (“disable”) kyseisen sovelluksen jolloin se toivottavasti ei herjailisi jatkuvasti että sovellus on pysähtynyt.

Käyttäjätaso 2

Kiitos jälleen, LG:n tuki ei osannut neuvoa, sovellusta ei pysty päivittämään, mutta poistamaan kyllä, uudestaan takaisin saamisesta, ei ole tietoa, täytyy vaan tulostaa suuri määrä tietoa paperille, ja play kaupasta uusi memo sovellus.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Harmi kuulla :confused:  mutta jees, tärkeät muistiinpanot vain ylös esim. kuvakaappauksilla tai muuten ja uutta muistilappusovellusta vaan kokeiluun, niin toivottavasti ongelma ratkeaa edes kiertämällä tällä tavalla! :thumbsup_tone2:

Käyttäjätaso 2

Näin teen, on mahtavaa, kun tällä palstalla saa joka kerta opastustusta, kevään odotusta kaikille!