Vastattu

Elisa liikkeestä ostettu laite? Ahaa?

  • 16 June 2022
  • 3 kommenttia
  • 102 katselukerrat

Elisan kivijalka liikkeestä ostettu 7.9.2021 puhelin on "Tuntematon laite"? Kertamaksulla VARSINKIN? YHÄ JA UUDESTAAN YHÄ TAAS...

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Fossottaja 23 June 2022, 16:08

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Mitä tarkoitat ? Onko laite sinulle tuntematon ?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Moikka @Fossottaja! Avaatko hieman tilannetta/ongelmaa, niin voidaan autella. 🧐

Noh. Joo, löysin asiakastiedoistani lopulta Huawein jota olin käyttänyt kolme vuotta sitten. Sekä myös siihen liitetyn vanhan Puh numeroni. Ne ovat Nyt ajanmukaistettu Elisassakin JA PANKKI KONTTORILLA VIELÄPÄ näytin kuittia Samsung Galaxy puhelimesta. Pankin tunnisteet olivat käyneet vanhoiksi ja sovellukset piti ladata uudelleen. Eikä se onnistunut edes viisillä tunnisteilla. Konttorilla mun ei muuta tarvinnut tehdä kuin olla nököttää ja sovellukset asennettiin puolestani. On kyllä ihan hyvä juttu että voi ostaa kertaostoksena laitteita. ( Ilman vakuusmaksua) sekä saada tuote heti käyttöön. Joitakin ostoksia silti ei siis tarvitse kai luettelossa omaelisassa näkyäkään.

En minä tietenkään ole ollut nyreissäni Teille vaan eräälle PANKILLE jonka sovellukset eivät halua päivitystä vuosiin ollenkaan vaan sen päivitykset tehdään poistamalla sovellukset ja asentamalla UUUDELLEEN. 

Elisa kyllä toimii hyvin