Vastattu

GMail ei toimi android 10

  • 24 March 2021
  • 3 kommenttia
  • 697 katselukerrat

Hei! Minulla lakkasi jo eilen toimimasta tuo GMail- appi puhelimessani ja se ei vieläkään avaudu. Onko muilla tätä samaista ongemaa?  Sain eilen jo tiedon, että Google sovelluksien kaatumisesta.https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/ee1c0038-8db6-4f39-baa7-cdab75a6fce5?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3D7BlhdWiFFofwxpXUPUM-t3gjHY4YHUkCAzjbLS  Miksiköhän näitä sovelluksien kaatumisia tapahtuu näin lähiaikoina? Ekaksi Nordea, Instagram, Facebook, Twitter ja nyt Google sovellukset? Johtuuko se jotenkin netin kuormittumisesta? Tässä vissiin kaikki sovellukset kaatuilevat vuorotellen.
On yritetty käynnistää uudelleen tuo puhelin, poistaa tuo GMail-appi, poistaa Android WebView. Mikä avuksi?  Puhelimenani on 3 vuotta vanha Oneplus 10, android 10. Pystyn tällä hetkellä lukemaan sähköpostit Chromella ja Windows 10 sähköpostilla. Mikä avuksi? 

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Chiynes 24 March 2021, 20:39

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +7

Kokeile päivittää se WebView - so on korjattu viimeisimmässä päivityksessä.

WebView päivitetty, puhelin käynnistetty uudelleen, poistin chromen& Gmail välimuistit. Asensin ja päivitin uudelleen Gmailin uudelleen. Ongelma ratkaistu. Kiitos vinkistä, Opiskelija2!

Käyttäjätaso 7

Minulla riitti pelkkä Chromen päivitys tuoreimpaan versioon nyt illalla.

Puhelin Sonyn kompakti.