Vastattu

Nothing Phone (1) äänenvoimakkuuden säädön ongelmia

  • 5 December 2022
  • 1 kommentti
  • 90 katselukerrat

Ostin Nothing Phone (1):n Black Friday -tarjouksesta eli olen melko tuore käyttäjä. Ärsyttäväksi piirteeksi on noussut ongelmat äänenvoimakkuuden säädössä. Onkohan muilla samaa vai onko minulla jäänyt tajuamatta jotain olennaista? Ongelmat ovat kahdenlaisia:

  1. Toistan musiikkia bluetoothilla kaiuttimeen Spotifyn kautta. Äänensäädön portaat ovat valtavat. Musiikki on joko liian kovalla tai liian hiljaisella. Ongelma on sama riippumatta säätääkö ääntä kaiuttimen omilla napeilla vai puhelimen äänensäädön kautta. Aiemmilla puhelimilla ei samoilla kaiuttimilla ollut mitään ongelmaa.
  2. Toistan suoratoistoa Chromecastin kautta televisioon. Median ääni on säädetty puhelimessa täysille, mutta se on televisiossa aivan liian hiljaisella. Jos aiemmalla puhelimella tv:n volumetaso oli 24, niin nykyisellä se pitää säätää vähintään 50. Puhelimen äänentason säätäminen ei myöskään vaikuta millään tavalla televisiosta kuuluvaan ääneen eli ainoa tapa suoratoistossa vaikuttaa ääneen on television oma kaukosäädin. Ongelma on sama riippumatta siitä meneekö säätimiin käsiksi Google Homen vai suoratoistojen omien sovellusten kautta.

Toistaiseksi en ole hommannut langattomia kuulokkeita, joten en tiedä miten niiden kanssa ääni käyttäytyisi. Jos kuuntelen puhelimen kaiuttimen kautta, en ole kokenut ongelmaan näin isona, mutta siinäkin säätöportaikko on ihan naurettavan huono.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kimblez 5 December 2022, 15:46

Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7

Tuolla jotain aiheesta:

https://www-getdroidtips-com.translate.goog/nothing-phone-1-bluetooth-problem/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=sc

“Yhteyden  ääniongelmaan voi olla useita mahdollisuuksia. Se voi johtua yhteensopimattomista koodekeista tai Bluetooth-versioista. Nothing OS on melko uusi, joten siinä on odotettavissa olevia vikoja. Puhelimella voi olla vaikeuksia löytää eri laitetyypeille tarvittavia oikeita koodekkeja.”

Jos kiinnosta, niin tuollainenkin

ominaisuus löytyy:

https://mobiili.fi/2022/07/20/nothing-phone-1-alypuhelimesta-paljastui-piilotettu-ominaisuus-takaa-loytyvat-led-valot-voi-valjastaa-musiikin-visualisointiin/

“Nothing phone (1) -älypuhelimesta paljastui piilotettu ominaisuus: takaa löytyvät LED-valot voi valjastaa musiikin visualisointiin.”

 

Osallistu keskusteluun