Vastattu

OnePlus 7 soittoäänen äänenvoimakkuus ei toimi

  • 19 syyskuu 2019
  • 7 kommenttia
  • 7923 katselukerrat

Äänenvoimakkuussäätimestä pystyy muokkaamaan Median ja Hälytyksen voimakkuutta mutta Soitto voimakkuudelle ei voi tehdä mitään, se on nolla vaikka mitä olen yrittänyt tehdä.
Äänenvoimakkuuden säätimessä on sininen pallo joka osoittaa missä kohtaa äänenvoimakkuus on ja se on samanlainen vaikka se olisi kohdassa nolla, tämä siis Median ja Hälytyksen voimakkuuksissa mutta Soittoäänen kohdalla on musta ympyrä nollan kohdalla.
Puhelimen tehdasasetukset on kertaalleen palautettu ja mikään ei muuttunut.
Vika tuli nyt n. kuukauden käytön jälkeen.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi arzi100 20 syyskuu 2019, 04:59

Se olikin sitten tuon yhden oikeanpuoleisen painikkeen käyttö joka olisi pitänyt osata. No problemos.
Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Se olikin sitten tuon yhden oikeanpuoleisen painikkeen käyttö joka olisi pitänyt osata. No problemos.

Minulla oli sama ongelma, kiitos vinkistä, nyt löysin uuden painikkeen.

 

Hei!

 

Mulla sama ongelma, miten saitte toimimaan?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Hei!

 

Mulla sama ongelma, miten saitte toimimaan?

Moikka @AnneRM tervetuloa OmaYhteisöön. 
Kannattaa kattoa, että onhan se puhelimen oikealla sivulla se liukusäädin asetettu mihin asentoon ja onko ns. äänetön valinnalla :) 

Soittoääntä ei kuulu ja oikea slaideri on ihan oikeassa pakassa (ei ole äänetön eikä ole värinä ja volyymi on täysillä). Soittoääni hävisi pari päivää sitten, eikä ole palannut. Päivitin tänään puhelimen versioon OS 10.0.5.GN57BA, mutta mikään ei muuttunut. Mykkä on ja pysyy =)

 

Ideoita?

Morjes! 

Osaako kukaan auttaa tai tietääkö mikähän mahtaa one plussassa olla ongelma kun nyt kuukauden alusta lähtien ei tule viestin äänet eikä soittoäänet ollenkaan kuuluviin ja musiikkia kuunnellessa ääni hukkuu hetken päästä. Vaikka slaideri on oikeassa asennossa ja äänet täysillä kuitenkin kun katsoo uudestaan hetken päästä niin äänet palkin mukaan edelleen täysillä ja pitäis toimia mutta kuitenkin symbolit median toistolle ja soittoäänelle kuitenkin näyttävät että äänet olisi mykistetty.

Kenelläkään ideoita?

Käyttäjätaso 5

Morjes @M4ukk4 ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Omaan OnePlus luuriini on tullut nyt lähipäivinä kaksi ohjelmistopäivitystä peräkkäin eli niitä on tullut nyt kovaa tahtia, jos asetuksista käyt kurkkaamassa ohjelmistopäivitykset olisiko niitä odottamassa, jos niistä sattuisi löytymään ratkaisua näihin ääniongelmiin? :thinking:

Osallistu keskusteluun