Vastattu

OP7: puheluun vastaaminen, Android 12

  • 7 April 2023
  • 2 kommenttia
  • 86 katselukerrat

Hävisikö muilta OnePlus seiskan omaavilta, päivityksen yhteydessä, ne pikkuruiset nuolet, jotka kertoivat mihin päin pyyhkäistä, jos haluaa vastata puheluun? Aikaisemminkin ne olivat lähes mikroskooppisen pienet, mutta Android 12:n myötä ne katosivat multa kokonaan.

Sen verran vähän käytän puhelinta puhumiseen, ettei vastaussuunnasta ole tullut automaatiota, joten nykyään arvaan lähes aina väärin ja lyön soittajille luurin korvaan. Suunnan saa toki asetuksista vaihdettua, mutta sitten en muista vaihdoinko suuntaa viimeisen väärinarvauksen jälkeen vaiko en.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kimblez 8 April 2023, 11:06

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Onhan noita jos jonkin moisia ongelmia maailmalla olevan

Android 12:n kanssa Oneplus puhelimilla.

Tuolla jotain aiheesta:

https://www-phoneswiki-com.translate.goog/oneplus-7-series-android-12-update-bugs/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=fi&_x_tr_hl=fi&_x_tr_pto=sc

Mahdollisia ratkaisuja OnePlus 7 -sarjan Android 12 -päivitysvirheiden korjaamiseen.

Esim.

Palauta vain järjestelmäasetukset.

Tuota samaa ongelmaa en ole onnistunut löytämään OP:n foorumeiltakaan. Ilmeisesti Yhteisöläisetkään eivät sitä ole kohdanneet?

 

Päivityksen jälkeen ilmennyt latausongelma sen sijaan näyttäisi olevan yleinen. Toivottavasti Intiaan julkaistu korjauspäivitys saadaan piakkoin Eurooppaankin ja se korjaa edes osan ongelmista.

Osallistu keskusteluun