Xiaomi Redmi Note 9T

Osallistu arvontaan ja voita Xiaomi Redmi Note 9T!

Osallistu arvontaan ja voita Xiaomi Redmi Note 9T!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 2131 kommenttia

Xiaomi Redmi Note 9T tulee ennakkomyyntiin Elisan verkkokauppaan tänään 25.1.2021. Ennakkomyynnin aloituksen kunniaksi sinulla on mahdolllisuus voittaa  Xiaomi Redmi Note 9T -puhelin! :iphone:

Xiaomi Redmi Note 9T on 5G-puhelimen toimitukset alkavat 1.2.2021, voit tutustua puhelimeen ja tehdä ennakkotilauksen täällä.

Vastaa kysymykseen “Missä kaupungissa voit jo käyttää 5G:tä?” tämän postauksen kommenteissa ja olet mukana arvonnassa :ok_hand:

 

Arvonnan säännöt

Kaikista 25.1.2021 - 31.1.2021 klo 23.59 OmaYhteisön keskustelussa (https://yhteiso.elisa.fi/) kisaan osallistuneista valitaan voittajat, jotka voittaa palkinnoksi Xiaomi Redmi Note 9T-puhelimen (arvo 249 euroa). Kisaosallistumisen tulee sisältää vastaus kysymykseen "“Missä kaupungissa voit jo käyttää 5G:tä?”.

 

Kilpailun voittaja valitaan 1.2.2021 ja voittajalle ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti OmaYhteisön yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa OmaYhteisön profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä. Mikäli voittajia ei tavoiteta viimeistään 3.2.2021, valitaan tilalle uusi voittaja 4.2.2021.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Elisa Oyj:n konsernihenkilökunnalla tai niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto kilpailuun osallistumisesta ei päädy Elisalle asti.

Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien OmaYhteisössä julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.

Puutteellisia vastauksia ei hyväksytä. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Arvontaan osallistujan henkilötietoja käsitellään ainoastaan arvonnan suorittamiseen ja palkinnosta ilmoittamiseen sekä sen toimittamiseen. Käsittelystä tarkemmin elisa.fi/tietosuoja. Arvonnan perusteella tapahtuva sähköinen suoramarkkinointi ja puhelinmarkkinointi tapahtuu suostumukseen perustuen.

 


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

102 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

↓  Helsinki.

Savonlinna!

Käyttäjätaso 2

Helsinki

Käyttäjätaso 3

Helsinki

Jyväskylässä mutta ei vielä Viitasaarella

Oulussa

Käyttäjätaso 1

Lahdessa.

Heinola.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Helsingissä

Turku

Riihimäki

Pori

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki

Jyväskylä 👍

Espoo

 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +2

Helsinki

Joensuu

Helsinki

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

 

Helsinki ! :slight_smile:

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +2

Pori

Rauma

Naantali

Raisio

Turku

Kaarina

Salo

Riihimäki

Hyvinkää

Helsinki

Espoo

Jyväskylä

Jne………..

Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Vantaalla, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Kuopiossa, Porissa, Kouvolassa, Joensuussa, Hämeenlinnassa, Vaasassa, Seinäjoella, Rovaniemellä, Kotkassa, Porvoossa, Mikkelissä, Kokkolassa, Salossa, Hyvinkäällä, Lohjalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Kirkkonummella, Raumalla, Tuusulassa, Keravalla, Kempeleessä, Kajaanissa, Kaarinassa, Nokialla, Ylöjärvellä, Savonlinnassa, Kangasalalla, Riihimäellä, Raahessa, Raisiossa, Hollolassa, Sipoossa, Siilinjärvellä, Iisalmessa, Kemissä, Jämsässä, Liedossa, Pirkkalassa, Naantalissa, Heinolassa, Orimattilassa, Kuusamossa, Sotkamossa, Muuramessa, Kauniaisissa, Iitissä, Kittilässä, Siuntiossa, Savitaipaleella, Kolarissa ja Nilsiässä

Vaasa

Kunniamerkki

Espoossa ainakin :relaxed: Ja monessa monessa muussakin kaupungissa :thumbsup_tone1:

Käyttäjätaso 3

Helsinki ja siitä eteenpäin aika monessa kaupungissa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Kerava ja Tuusula (viimeinen ei tosin kaupunki, mutta...) sekä monessa muussa pitäjässä.

Helsigissä ainakaskii :blush: