PDF ei aukea puhelimella

  • 18 October 2021
  • 4 kommenttia
  • 93 katselukerrat

  • Neuvokas
  • 20 kommenttia

Puhelimeni ei avaa PDF sivuja vaikka vaihdoin Chromen oletusselaimeksi ja asensin Acrobat Readerin. Puhelin on A40.


4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +5

Aukeeko jos etsit pdf:fän acrobat readerilla ? Eli tallennat pdf:fän ensiksi.

Acrobat Readerilla aukeaa vanhat sähköpostisivut ja jo puhelimella olevat, sekä Acrobatin lähettämät viestit, mutta koronarokotuspassia en saa ladattua omakannasta, tietokoneella se onnistuu helposti, mutta ei puhelimella. Tulee vain tyhjä sivu, jonka vasemmassa ylänurkassa on sininen neliö ja kellonaika. Oikean ylänurkan valikon eri vaihtoehdoilla olen yrittänyt, ei onnistunut. Olisiko puhelimen asetuksissa jotain joka estää. 

Ongelma ei ole mikään ylitsepääsemätön, olen ottanut valokuvan paperisesta koronatodistuksesta puhelimelleni, mutta ongelma on muillakin nettisivuilla olevilla PDF-hauilla. Ne PDF-sivut jotka Reader löysi olivat vuosilta 2011 - 2020 heinäkuu.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

@HB2 Olitko testannut toimivuutta toisen selaimen kanssa myös?

Puhelimessani on valittavissa kaksi selainta Chrome ja Elisa turvaselain, molemmilla sama juttu, ei aukea, mutta tänään sain ladattua ja avattua Helsingin pysäköintikartan Acrobat Readerilla, oletusselain Chrome, en muita PDF-tiedostoja netistä. Olen kokeillut myös vanhalla puhelimellani jossa on Elisan prepaid kortti, ei aukea silläkään mutta ilmoittaa että luvat ovat vanhentuneet.

Kun avasin erään käyttöohjeen PDF ohjekirjan siihen avautui 5,7 Mt Acrobat  ja lataus vaihtoehdot: Tallenna pCloudiin tai Tallenna laitteeseen, kun klikkaan sitä tulee vain sivu Liity pCloudiin.

Osallistu keskusteluun