Skip to main content

Tervehdys!

Tilasin, hain ja otin käyttöön jo oman Pixel 9 Pro:n. 

Kaupanpäällisiähän piti tulla 365€:lla, ONE AI, youtube premium, fitbit jne.

Mistähän nämä saa? Miten ne saa kytkettyä omaan jo-olemassa oleviin tileihin?
(Tästä kysyin Elisan myyjältä tilattaessa, ja tämä kuulemma oli ok, ei tarvi olla uusi käyttäjä)

Täältä löytyy ohjeet miten kaupanpäälliset saa lunastettua: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/laitteet/edut-kaupan-paalle/ . 😊

Tervetuloa mukaan OmaYhteisöön @Oopee123 ! 🤗


Täältä löytyy ohjeet miten kaupanpäälliset saa lunastettua: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/laitteet/edut-kaupan-paalle/ . 😊

Tervetuloa mukaan OmaYhteisöön @Oopee123 ! 🤗

 

Hei!

Kiitos, mutta tuolla ohjeissahan EI ole mitään ohjeistusta MITEN nuo saa käyttöön…
“Tarvitaan voimassa oleva maksutapa, mutta kuukausimaksua ei veloiteta ennen kuin kokeilujakso on päättynyt”. 

Ensinnäkin, mulla on JO olemassa oleva Google one -pilvipalvelu. Myyjän mukaan tämä ei ole este tilaukselle, enkä löytänyt mistään infoa tästä ennen kuin laitteen sain. En ole avaamassa kokeilujaksoa, vaan haluan tuohon nykyiseen google one-palveluun päivityksen parempaan ja vuoden ilmaiseksi. Mistä sen saa?

Toisekseen, kun menen tilailemaan tuolta googlelta tuota One Ai:ta, niin siellä on 1kk kokeilujakso tarjolla (ilmeisesti kaikille maailmassa). Ei 12kk, mikä pitäisi tulla puhelimen mukana. Mistä google tietää, että mulla on tarjoukseen kuuluva Pixel?


Itse ostetulla laitteella ne saa otettua esimerkiksi youtuben saisi youtube-sovelluksesta: https://support.google.com/pixelphone/thread/245917223/how-can-i-avail-free-youtube-premium-for-3-months-that-pixel-7a-offered?hl=en . Googlen kampanjat kyseessä, joten luulisi olevan ohjeet siellä näihin tarkemmin.


Ei näkynyt 3 kuukauden trialia missään tarjolla. Kyselin Googlen supportista ja olivat sitä mieltä olis pitänyt tulla sähköposti, ei ole mulle ainakaan tullut nyt 24 tunnin aikana puhelimen aktivoinnista. Antoivat supportista loppujen lopuksi koodin jolla sai 3 kuukauden trialin.

 

Edit: Tässä siis kyseessä Youtube premium, Gemini trialia tarjoili kyllä heti kun avasi Google One sovelluksen, tosin mulla ei ennestään moista ollut.


Tuohon löytyy ohjeistus meidän verkkokaupassa Pixel 9 Pron myyntisivulta alhaalla kohdassa “Kampanjaohjeet ja lisätiedot”. 👍 Kyseessä tosiaan Googlen oma tarjous. 😊


Google One AI Premium-, Fitbit Premium- ja YouTube Premium -kokeilutarjoukset ovat saatavilla kunkin palvelun ehdot täyttäville käyttäjille, jotka ostavat Pixel 9 Pron, Pixel 9 Pro XL:n tai Pixel 9 Pro Foldin ja aktivoivat sen viimeistään 31.10.2025 (Google One AI Premium -tarjous) tai viimeistään 31.12.2025 (Fitbit Premium- ja YouTube Premium -tarjoukset). Google One AI Premium -tarjous päättyy 15.11.2025 klo 23.59 EET, ja Fitbit Premium- ja YouTube Premium -tarjoukset päättyvät 31.12.2025 klo 23.59 EET. Rekisteröitymiseen tarvitaan voimassa oleva maksutapa, mutta Google One AI Premiumin kuukausimaksua 22,99 €, Fitbit Premiumin kuukausimaksua 8,99 € ja YouTube Premiumin kuukausimaksua 11,99 € ei veloiteta sinulta, ennen kuin niiden kokeilujaksot päättyvät. Peru milloin vain. Ostetun laitteen palauttaminen voi perua kaikki tilaukset. Fitbit Premiumin sisältö ja ominaisuudet voivat muuttua. Lue käyttöehdot kokonaisuudessaan osoitteista youtube.com/premium/restrictions, g.co/fitbitpremium/tos ja one.google.com/offer/terms-and-conditions/pixel9pro&profold.


Osallistu keskusteluun