Poco 5G uutuus puhelin tuli eilen minulle.

  • 28 December 2021
  • 2 kommenttia
  • 117 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +5

No niin pientä palautetta tästä Poco puhelimesta..

Laatikko on keltainen väriltään ja sieltä löytyi puhelin suoja muovissa pakattuna,sitten ohje kirjasia ja laturi sekä sim kelkan irroitus piikki..

Laitteen otettuani käteen tunsin että on hieman painavampi kuin oma entinen motorolani mutta ei silleen häiritsevän painava kummiskaan ja koko on kasvanut pituus suunnassa verrattuna entiseen luuriini joka on 5”5 tuuman niin tämähän on 6”6..Mutta entinen luuri on vastaavasti leveämpi kun taas tämä Poco on kapeampi..

Virtaa laitteessa oli yli puoli akkua kun käynnistin puhelimen ekaa kertaa ja heti kun laite oli käynnissä niin ensimmäisenä herätti huomiota miten paljon kaikkea oli jo valmiina asennettuna..

Esim pelejä oli muutamat kappaleet,netflix yms yms..Mutta nämä kaikki meni sitten poistoon minulla ja asentelin varmuus kopion kautta entisen luurin sovellukset käyttöön tähän uuteen puhelimeen..Minulla meni 30min kun sain kaikki sähköposti yms jutut toimintaan..

Ensi vaikutelma siis oli tosiaan se että Wau mikä laite ja miten hyvä kamerakin tässä on entiseen laitteeseen verrattuna..Samoin tämä keltainen väri ei ole sitten mikään räikeä keltainen vaan sellainen tummempi metallihohtoinen väriltään joten tuo mikä elisan kuvassa oleva keltainen poco on niin ei ole tuollainen väri siis luurissa vaan ihan silleen siistin värinen keltainen ja suosittelen tätä väriä kyllä muillekkin..

Lasin suojana on muuten kalvo joten sitäkään ei tarvii ihan heti ruveta ostamaan tähän uutta mutta kannattaa muisti kortti kyllä ostaa niin saa peleille sitten tilaa ja muillekkin jutuille esim kuville kun kuvista tulee aika isoja kooltaan tällä luurilla ja mitä nyt klo 05.00 aikaan kokeilin yö asetuksella kuvan ottoa niin ihan hyvin toimi kamera mielestäni kun en sen koommin asetuksiin perehtynytkään kun olin ulkoilemassa..

Niin ja luurin ostin sen kampanja tarjouksen aikaan ja on todellakin hintansa arvoinen laite ja vaikka nyt ei olekkaan kampanja alennuksessa niin suosittelen silti laitetta muillekkin sekä kannattaa käydä vaikka elisan kaupassa katsomassa ja kokeilemassa miltä tuntuu käsissä tämä laite…

Kokonsa puolesta ei myöskään ole mitenkään häiritsevän iso vaan ihan menee hyvin taskussa ja on tarkoitus ostaa puhelin lompakko kotelo tälle laitteelle jossain vaiheessa.

 


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Kiitoksia kun kerroit kokemuksia tänne @Nettolex1234, ja kiva kuulla että laite on ollut mieluinen! Hieman tuntematon suuruus itselle vielä nuo Pocon laitteet. Oliko kyseessä tuo Poco M4 Pro 5G? 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +5

Kiitoksia kun kerroit kokemuksia tänne @Nettolex1234, ja kiva kuulla että laite on ollut mieluinen! Hieman tuntematon suuruus itselle vielä nuo Pocon laitteet. Oliko kyseessä tuo Poco M4 Pro 5G? 

 

Juu kyseinen laite on ja hyvin puhelut kuuluu kanssa kun soittanut sukulaisille tällä ja tilasin kyseiseen puhelimeen lisämuisti kortin kanssa sekä suoja kuoret..Laite ei ole “häiritsevän” suuri ja pysyy hyvin käsissä kanssa..Käyttöjärjestelmä on siis MIUI-12.5.3 joka toimii erinomaisesti eikä tahmaa eikä jumita ja teemoilla yms saa sitten räätälöityä ulkonäköä mieleisekseen..Näin monen vuoden jälkeen tälläiseen uuteen laitteeseen siirtyminen oli aika iso digi loikkaus..