Vastattu

puhelut katkeilee

  • 17 April 2022
  • 9 kommenttia
  • 457 katselukerrat

Kun soitan tyttärelleni puhelut katkeilee usein jopa pari kertaa päivässä. Myös mieheni puhelimessa käy samoin vaikka on eri operaattorit. Puhelu katkeaa ja tyttäreni puhelin alkaa yhdistää hätänumeroon. Tätä on jatkunut usean kuukauden.  Myös kaikki tekstiviestit ei mene perille  tyttäreni puhelimesta. Ja  kun puhelu katkeaa tyttäreni puhelin tippuu,4g alueesta 3g alueeseen. Asun Kotkassa alahovissa. Täällä on mobiili verkon huoltoa. Kauanko sellainen kestää?  Missä on vika? Jos jatkuu tyttäreni on kai vaihdettava operaattoria.  Puhelinta on sammutettu ja nollattu verkko. Ei auta. Puhelin on aika uusi . Nokia 5.4. muut puhelut ei katkea omasta eikä tyttäreni puhelimesta.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Nainen 80 19 April 2022, 10:08

Katso alkuperäinen viesti

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Kokeilkaa tyttären nokialle verkkoasetusten nollausta:

 

 

 

Tyttäreni on tehnyt jo verkkoasetusten nollauksen eikä se auttanut mitään.

Käyttäjätaso 7

Tyttäreni on tehnyt jo verkkoasetusten nollauksen eikä se auttanut mitään.

Niinpäs olikin. huomasin sen juuri. Pitää opetella lukemaan.

Oman kokemukseni mukaan Nokialaisissa kyllä erinäisiä ongelmia on.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4

Voiko sitä sim korttia ensin testata toisella luurilla ennen operaattorin vaihtoa. Tuollaiset puhelukatkot harvemmin on liittymästä kiinni. 

Käyttäjätaso 7

Sim-korttiahan voi kokeilla siinä toisessa korttipaikassa, jos vaikka jotain häikkää.

Minun nokialaisessa ei toinen korttipaikka alunperinkään ole tunnistanut Sim- korttia ollenkaan.

Se onkin lähdössä paluupostissa takuuseen.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

verkkoteknologia lukitusta voisi testailla, 2g, 3g tai 4g. 2g:ssa tosin on se huono puoli että nettidata ei käytännössä liiku nykypäivän normeilla. 4g optioita ei välttämättä menuista löydä ja vaatii toimivan volte:n.

ihmettelen tuota hätänumeroon soittoa, kuormittaako tosiaanko laite hätäpalveluita jos yhteys katoaa?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

@Nainen 80  - Saitko ongelman kuntoon em. ohjeilla? 🙂

Tyttäreni teki uudestaan verkkoasetusten nollauksen.  Nyt ei ole enää katkennut puhelut. Ei tiedä miksi ei auttanut verkkoasetusten nollaus ensimmäisellä kerralla.  Toivotaan että enää ei puhelut katkea. Sit jos alkaa tekee niin. Niin kokeilee sitä toista SIM kortti paikkaa . Ja yhteys ei kadonnut ikinä. Vaan puhelu katkesi ja heti alkoi yhdistää hätänumeroon. Ehkä johtui siitä että puhelimessa on päällä hätäpaikannus.  Kiitos neuvoista.

Mulla Saunalahti pätki aikoinaan lujasti. Silloin piti katolta soittaa, että sai itsensä kuulluksi. Hirmu parannus, voin soittaa jo maanpinnalta. Oli aika hauska vastaus saunikselta. Vaihda operaattoria ja niin tuli tehdyksi

Osallistu keskusteluun