Vastattu

Samsung puhelimen Upday ilmoitukset

  • 4 July 2018
  • 6 kommenttia
  • 44452 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Hei.
Puhelimeeni, joka on Samsung Galaxy J5 2017, on nyt muutaman päivän sisällä alkanut tulla jotain upday ilmoituksia. Mitähän ne ilmoitukset on, ja miten ne saa pois? En ole asentanut mitään uutta ohjelmaa tms. 🤔
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Keinotekoinen 14 December 2022, 09:55

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 1
https://www.samsung.com/nz/support/mobile-devices/galaxy-j5-j7-2017-home-and-apps-screen-how-do-i-deactivate-the-upday-app/
Käyttäjätaso 1
Kiitos vastauksesta. Asetus oli jo alun perin pois päältä ja laitoin sen päälle ja sammutin uudestaan (kahtena eri päivänä), silti tulee niitä ilmoituksia. Olen käynnistänyt puhelimeni myös uudestaan. En ymmärrä.
Käyttäjätaso 1
You may have removed the upday flipboard feature, however you still receive notifications you want to get rid of.
go to settings=> notification=> advanced => upper right, select "show system apps", then look for the upday app in the long list, press and then in the new screen disable the notification.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kannattaa hommata Android One -puhelin esim. Nokia 6.1, jossa ei mitään turhia sovelluksia ole. Minullakin on tuo Samsungin vastaava luuri ja siinä Updayta vastaava Flipboard. On niin turha kuin olla ja voi, kuten suurin osa muistakin esiasennetuista bloatwareista.

Seuraava puhelimeni on muu kuin Samsung. Kaksi vuotta täyttää 08/18 tuo J5 2016. Ihan hyvä on vielä, mutta nuo pakkosovellukset ottavat aina kupoliin, Facebook myös pakkoasennettu.

Jos ostan puhelimen, haluan itse päättää mitä sinne asennan. Googlen sovellukset eivät haittaa.

ihmiset, jotka ovat kyselleet apua puhelimen valintaan, olen suositellut välttämään Samsungia mainitsemiesi syiden takia - Upday on vain yksi asia muiden joukossa.
Hei,
minulla on ongelmia Samsung J5 2017 kanssa. Puhelin ei toimi kunnolla kun olen mökillä tai retkeilen maastossa. Netti pätkii, ei löydä verkkoa tai kun soitan tällaisissa paikoissa jollekin kuulen puhelun vastaanottajan äänen hyvin mutta toinen ei kuule minun puheestani mitään tai korkeintaan jotain metallista särinää. Liittymäni on Saunalahti Reilu. Puhelin on jo kerran käynyt takuuhuollossa jossa se palautettiin tehdasasetuksiin mutta muuta ei tehty. Olemme testanneet puhelinta mökillä toisella sim-kortilla (siiinäkin Saunalahden liittymä) ja sillä netti ja puhelut toimivat. Minun oma sim- korttini on vaihdettu toiseen puhelimeen (Huawei Honor) ja netti sekä puhelut ovat toimineet mutta kun laitan oman sim-kortin taas takaisin tähän Samsung J5:n eivät puhelut yhdisty tai jos puheyhteys saadaan niin vastaanottaja kuulee vain metallista särinää ja netti pätkii pahasti tai verkkoyhteyttä ei ole ollenkaan. Voiko tällaista vikaa korjata jotenkin?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Apua eri sovellusten ja laitteiden käyttöön ja hallintaan saat myös OmaGurulta 👉 https://elisa.fi/omaguru/