Samsung tabletti ja yhteys

  • 19 August 2021
  • 5 kommenttia
  • 120 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Olen käynyt parin kaverin luona.Toinen asuu kauempana ja toinen tässä talossa. Koitin näyttää paria juttua tabletilta. vaan ei pysty näyttämään mitään. Paukahtaa joku ilmoitus esille että pitäisi tehdä niin ja näin vaan en osannut tehdä mitään. Mitä olisi pitänyt tehdä ja jos saa yhteyden pitääkös siitä maksaa ylimääräistä niiku? Kotona se tabletti toimii loistavasti.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Mitähän se niin ja näin mahtoi olla ?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Mitähän se niin ja näin mahtoi olla ?


Kävin kokeilemassa samassa paikassa. Nyt tuli vähän erilainen viesti. Ei tietoo mitä on tehtävä. Se eilinen viesti oli värikkäämpi ja pitempi.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Onko tuossa tabletissa SIM-kortille paikkaa ja jos on, onko SIM-kortti paikoillaan? Jos ei, tabletti tarvitsee langattoman verkon nettiyhteyttä varten. Vaikkapa puhelimesta jaetun, jos näissä muissa kohteissa ei muuta langatonta verkkoa ole tarjolla.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Ei taida olla tai ainakin kotona netti toimii. Puhelimena en sitä käytä. Miten sitä puhelimesta jakoa tehdään vieraan kotona?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13

Riippuu puhelimesta mistä netin jako tehdään, yleensä se on nimellä Hotspot tai Mobiili-tukiasema, sen kun laittaa päälle silloin puhelimesta jaetaan netti Wifin kautta, samasta paikasta näkee millä nimellä se on ja voi määrittää sen salasanan, ja riippuen puhelimesta voi määrittää onko jaettu yhteys 2,4GHz vai 5GHz taajuuden kautta.