Vastattu

Tab S8

  • 28 February 2022
  • 2 kommenttia
  • 151 katselukerrat

Hei. Ostin Samsung Tab S8 ennakkotilassa 17.02.22 ja minulla piti saada Keyboard Slim Cover kaupan päälle, mutta en saanut sitä.

 

                                                                                Terveisin Angelika

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi error404 1 March 2022, 14:43

Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

Tervehdys @Angelika Straszak ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Kyseinen etu on Samsungin tarjoama etu, joka on mahdollista lunastaa Samsung Members -sovelluksen kautta. Tässä vielä ohjeet, kuinka saat kaupanpäällisen lunastettua:

 

Tarjouksen hyödyntämiseksi vaadittavan rekisteröinnin voi suorittaa 25.2.-31.3.2022 välisenä aikana. Saadaksesi Book Cover Keyboard Slim- tai Book Cover Keyboard -näppäimistökotelosi, toimi seuraavasti;

1. Rekisteröi Samsung Account-tili viimeistään 31.3.2022.

2. Avaa Samsung Members -sovellus Samsung Galaxy Tab S8, S8+ tai S8 Ultra -tabletillasi 25.2.-31.3.2022 välisenä aikana. Siirry kohtaan "Tutki", napsauta kohtaa "Edut" sovelluksen vasemmassa yläkulmassa ja valitse nykyinen kampanja. Huomioithan, että voi mennä jopa viisi (5) työpäivää ennen kuin tarjous on saatavilla sovelluksessa.

3. Paina "Hyödynnä tarjous" -painiketta siirtyäksesi rekisteröintisivulle, jolla voit osallistua kampanjaan lataamalla kuittisi ja kirjoittamalla koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, toimitusosoitteesi ja tablettisi sarjanumeron. Otathan huomioon, että kampanjatuotteiden rekisteröinnin ja postituksen käsittelyn hoitaa ulkopuolinen toimittaja Veddesta Distributions AB.

4. Kun rekisteröinti on valmis, saat vahvistusviestin Samsung Account -tiliisi linkitettyyn sähköpostisoitteeseen.

5. Veddesta tarkistaa tiedot tämän jälkeen manuaalisesti. Hyväksytyn rekisteröinnin yhteydessä Veddesta lähettää kampanjatuotteen noin 40 arkipäivän kuluessa annettuun osoitteeseen. Otathan huomioon, että mikäli kampanjatuote loppuu väliaikaisesti varastosta, kampanjatuotteen lähettämiseen voi mennä pidempään kuin 40 päivää.

6. Tarjouksen voi hyödyntää vain yhden (1) kerran kutakin kampanjan kriteerit täyttävää laitetta kohden.

7. Jos sinulla on kysyttävää kampanjasta, ota yhteyttä Samsungin asiakaspalveluun numeroon 030-622 75 12 tai käy osoitteessa https://www.samsung.com/fi/support/contact/.

 

Älkää usko elisa sieltä saa mitään kieroilee. Itse en saanut kun elisa mokas päivämäärän kanssa

Osallistu keskusteluun