Tablettia hankkimassa

  • 12 June 2023
  • 5 kommenttia
  • 122 katselukerrat

Hei! Mikä olisi hyvä tabletti urheilun katsomiseen , suorituskyvyltään sellainen mikä ei lähetyksissä pätki .

 

1. Hyvä suorituskyky

2. Koko päivän kestävä akun kesto 

3.jaksaa taustalla toimia 

 

Ymm? Saa auttaa?

 

EDIT 14.6.2023 // Muokattu otsikkoa kuvaavammaksi. -Burnett


5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Halvin iPad. 

Halvimmat Android tabletit kannattaa heti alkuun unohtaa, koska niiden suorituskyky on heikko ja elinkaari lyhyt (ei tule päivityksiä). 

Edellinen iPad oli minulla käytössä 7 vuotta, mutta loppuaikoina alkoi huomaamaan hidastelua. Oliko akku lopussa vai aika ajanut suorittime ohi vaan. Mutta oli vielä päivityksen piirissä. Kilpailijaoperaattorin vaihtokaupalla siitä sai vielä 100 euron hyvityksen. Mielestäni todella hyvin, kun laite maksoi alunperin muistaakseni non 350 euroa.

Käyttäjätaso 7

Urheilun katsominen pieneltä ruudulta ei vie niin paljoa resursseja, että niiden riittävyys olisi mikään ongelma - kunhan jätät halvimman pään lelut väliin. Akun teho laskee aikaa myöten, mutta tietysti lähtötason kannattaa olla hyvä. Netin arvioita ja vertailuja kannattaa hyödyntään ostopäätöstä tehdessä (kunhan muistaa että pelkkää kehua sisältävä teksti on mainos)

Pätkimiseen tai pätkimättömyyteen vaikuttaa paljon enemmän se, että hommaat hyvän, tasalaatuisen nettiyhteyden. Mieluiten tietysti kiinteä netti (kuitu, vdsl, kaapeli).

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Heitän oman suosituksen iPadille. Käytössä ollut myös itsellä Android-tabletteja, mutta ei voi akun kestoa verrata iPadiin. iPadeja käytössäni ollut vuodesta 2013 lähtien ensimmäisen sukupolven iPad ministä ja nykyisin täysikokoinen perus iPad hoitaa reissulaitteen virkaa sekä lasten videoiden katselussa ja pelilaitteena myös. 🙂

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Mulla on moottoripyöräreissuilla myös iPad mukana ja vanha kesti laukuissa röykytystä monta kesää. Ja ehjänä lähti kiertoon uuden Ipad minin tilalta. Päädyin mini-versioon kompaktin koon vuoksi ja se riittää mun käyttöön hyvin. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Mä luulen että mistään et edes saa niin huonoa tablettia joka ei suoratoistaisi, ellet nyt sit kiinasta tilaa .. Kuten edellä sanottiin niin verkkoyhteys on tärkeä.

Ipadissa akunkesto on toki parempi, sen näkee jo hinnastakin ..

Osallistu keskusteluun