Tahdotko Xiaomi 12X -puhelimen myyntiin Elisa-kauppaan?

  • 21 May 2022
  • 1 kommentti
  • 84 katselukerrat

Hei!

Minusta ehkäpä vuoden mielenkiintoisimpia puhelimia on Xiaomi 12X. Se on kyllin kompakti puhelin kuten sitä parempi malli 12, mutta se on halvempi siksi että siinä on vähätehoisempi järjestelmäpiiri. Tämä ei ole kuitenkaan huono juttu, koska kyseinen Snapdragon 870 -piiri on edelleen hyvin tehokas ja mikä parasta, se ei ylikuumene ja se vie vähemmän virtaa mitä 12-mallista löytyvä Snapdragon 8 Gen 1.

Ylikuumenemisongelmasta voit lukea tämän suomalaisen tekniikkasivuston tuotearvostelusta. Akkukeston eroista kyseisen tuotesarjan mallien väliltä löydät tietoa täältä.

Lainaus arvostelusta:
“Pitkässä rasituksessa Xiaomi 12 kuitenkin lämpenee mainostetusta suurehkosta jäähdytyspinta-alastaan huolimatta erittäin voimakkaasti, kuten teki myös suurempi Pro-mallikin. Perusmallin tapauksessa pieni koko osoittaa miinuspuolensa, sillä suorituskyvyn lasku on vielä Pro-malliakin voimakkaampaa ja CPU-suorituskyky CPUThrottle-testissä laski lähes puoleen jo viiden minuutin jälkeen. 3DMark WildLife Stress Testissäkin suorituskyky laski lähes puoleen ja GFXBenchin Manhattan Battery Test puolestaan kaatui ylikuumenemiseen.

Pelatessa Pro-mallin kaltaista äkillistä romahtamista suorituskyvyssä ei ollut nähtävissä, mutta hyvää perusmallinkaan pelikokemus ei silti ollut. Graafisesti raskas Genshin Impact toimi jo suoraan käynnistyksestä piirin tehoihin nähden hieman hitaasti ja laski vähitellen lopulta Pro-mallista tuttuun alle 30 FPS:n nopeuteen. Kokonaisuudessaan lippulaivaluokan piiri meneekin ikään kuin hukkaan Xiaomi 12:n sisällä, sillä suorituskyky tippuu roimasti yhtään pidempien rasitusten aikana.”

Minä siis todella tahtoisin 12X:n myyntiin Elisalle - se on vain niin tasapainoinen luuri, eikä tosiaan liian iso kuten suurin osa tämän päivän luureista. Tykkää tästä postauksesta jos olet samaa mieltä. Jonkun Elisan asiakaspalvelusta sopisi lähettää tämä toive myyntipuolelle eteenpäin, sillä en muutakaan kanavaa tällaisille toiveille löytänyt (ehkä sellainen on?).

 


1 kommentti

Hei sitten olisi sellainenkin sopivan kokoinen puhelin kuin Google Pixel 6a, joka on uunituore uutuus. Tuon kun saisi Elisalle myyntiin olisi todella mukava juttu, sekin on näet kooltaan pienempi, näyttö 6,1 tuumaa. Uskon että monet asiakkaat todella odottavat kompaktimpia puhelimia myyntiin.

Jos puhelimen järjestelmäpäivitykset ja tietoturvapäivitykset ovat syystä tai toisesta asiakkaalle tärkeitä, tuo Pixel-puhelin palvelee Xiaomia paremmin kyllä.

https://www.gsmarena.com/google_pixel_6a-11229.php

Osallistu keskusteluun