Vastattu

Tietojen siirto SIM-kortilta toiselle

  • 13 April 2021
  • 3 kommenttia
  • 2625 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

Hei !

Kysyn taas neuvoa miten vanhasta sim kortista saa tiedot laitettua uuteen pieneen sim korttiin ?

Yst.terv. Inkku

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 13 April 2021, 12:01

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Pieni kortti sopii kehyksessään isomman tilalle. Kopioi siis ensin vanhan kortin yhteystiedot puhelimen muistiin, vaihda uusi kortti ja kopioi yhteystiedot puhelimesta sim-kortille. Siirrä uusi sim-kortti vasta tämän jälkeen uuteen puhelimeen.

Huomaa, että kaikissa puhelimissa ei ole mahdollisuutta kopioida yhteystietoja takaisin sim-korteille. Tällöin numerot kannattaa esimerkiksi kopioida mikro-SD kortille ja siirtää sen avulla uuteen puhelimeen.

Yhteystiedot voi myös lähettää puhelimesta toiseen Bluetoothin avustuksella. Mikäli vanhassa puhelimessa ei ole yhteystietojen lähetysmahdollisuutta Bluetoothilla, voit kokeilla noutaa ne uudella puhelimella. Esimerkiksi Android 4 puhelimet tukevat tätä. Uudemmissa malleissa noutoa ei ole enää vakiona, mutta voit asentaa apuohjelman, kuten esimerkiksi Madajevi Transfer Contacts Move/Backup-sovellus.

Jos molemmat puhelimet tukevat yhteystietojen varmuuskopiointia pilveen, voit yrittää siirtää yhteystiedot myös Google- tai Apple-tilisi kautta.

Käyttäjätaso 5

Yhteystiedot voi myös kätevästi siirtää laitteesta toiseen ja kopioida pilveen talteen meidän kotimaisella Pilvilinna-sovelluksella: https://elisa.fi/pilvilinna/ 👍

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Yhteystiedot voi myös kätevästi siirtää laitteesta toiseen ja kopioida pilveen talteen meidän kotimaisella Pilvilinna-sovelluksella: https://elisa.fi/pilvilinna/ 👍


Kannattaa sitten huomioida että tuo Pilvilinna-palvelu on maksullinen ja jos ainoa käyttö sille on puhelinnumeroiden kopiointi puhelimesta toiseen niin sellainen ei kannata.