Skip to main content

Kaikki ohjeet ovat vanhan puhelimen tietojen siirto uuteen puhelimeen. Mitä minun pitäisi tehdä, jotta tiedot siirtyisivät toiseen, jo käytössä olleeseen puhelimeen.

Eli vaimon puhelimen näyttö särkyi ja minä ostaisin uuden pienemmän puhelimen. Vaimo ottaisi vanhan puhelimeni, mutta mitä täytyisi tehdä, jotta siirto olisi onnistunut. Molemmat A-sarjan Samsungeja.

Eiköhän sen jotakuinkin noin pitäisi onnistua

Vähän niinkuin myyntiä varten:

Kun olet siirtänyt omaan uuteen puhelimeen tiedot vanhasta,

niin palauta vanhaan tehdasasetukset. Senhän pitäisi olla sen jälkeen,

kuin tehtaalta tullut.

Sitten vaimon puhelimesta tietojen siirto, kuin uuteen siirtäisi.

Tuolla Elisan ohjetta:

https://elisa.fi/ideat/tee-nain-myyt-puhelimesi/

Myyntiä varten ei riitä asetusten nollaus vaan valitaan tehdasasetusten palautus (Androis-puhelimissa). Puhelin kysyy tässä vaiheessa salasanaa ja varmennusta. Noin kymmenen minuutin odottelun jälkeen puhelimen pitäisi olla tyhjä.
Kun puhelin käynnistyy uudelleen, se näyttää samaa ruutua kuin ostettaessa eli useimmiten pyytää valitsemaan käyttökielen. Tämä on merkki siitä, että puhelin on tyhjennetty onnistuneesti ja sen voi myydä eteenpäin.

 

 


Kiitos vastauksesta

Ajattelin, että vanhassa puhelimessa voisi säilyttää sinne lataamani sovellukset ( osa jopa maksullisia ). Mutta se täytyy sitten ajaa tehdasasetuksille.


Kun laite pysyy perheessä, tehdasasetuksia ei tarvitse välttämättä palauttaa. Poista omat juttusi siltä osin kuin haluat ja poista oma google-tilisi, kun olet ensin varmistunut siitä että tietosi ovat siirtyneet google-tilin kautta uuteen puhelimeen.

Vaimosi kirjautuu sitten puhelimeen omalla tilillään ja synkronoi toivottavasti tilillään olevat tietonsa puhelimeen.


Tänks

Oli hyvä neuvo, katsotaan miten käy. Mites WhatsAp...pitänee poistaa vanhasta puhelimesta ja asentaa vaimon uudestaan ?


Mites WhatsAp...pitänee poistaa vanhasta puhelimesta ja asentaa vaimon uudestaan ?

Joo kannattaa poistaa vanhasta , mutta ennen sitä pitää varmuuskopioida viestit talteen Google Driveen. Sitten asennus uuteen laiitteeseen ja viestien lataus Drivestä.


Mahtaisiko myös onnistua niin että lisäät siihen vanhaan puhelimeen sen puhelimen google tunnuksen josta haluat tietojen siirtyvän. Sitten synkronointi päälle, ja lopuksi kyseisen tunnuksen poisto kun tiedot ovat siirtyneet, ellei sitä halua puhelimessa säilyttää.

Whatsapp on liitetty puhelinnumeroon, jos numero säilyy samana niin homma pelittää. Jos whatsapissa on ollut backuppi päällä, saa myls vanhat keskustelut yms. backupista palautettua.