Vastattu

Viestinlähetys edelleen eteenpäin

  • 22 May 2021
  • 6 kommenttia
  • 407 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

Moi !

Miten näissä uusissa malleissä kuten doro 8080 lähetetään viesti eteenpäin ? Ku ennen se oli et paina viestiä pitkään niin tulee ne kolme pistettä esiin mistä viestin sit voi lähettää eteenpäin. Ja onpa muuten jännä juttu että käyttöohjeissa ei puhuta mitään siitä ?? Ajattelin vain josko jollain ois hyviä ideoita mitä kokeilla ? Kiitos

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sjuhani 25 May 2021, 16:35

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Itsellä ei oo nyt tietoa miten toi edelleenlähetys onnistuisi kyseisessä puhelimessa mutta oisko jollain toisella yhteisön jäsenellä tietoa onnistuuko edelleenlähetys? :)

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

@JJesseJ 

Eipä taida olla koska kukaan ei ole tähän vastannut..  Ja tosi outoa et edelleenlähetys ei onnistu tässä puhelimessa…. :thinking::disappointed_relieved:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Eipä tosta oikein tunnu mitään ohjeita olevan, voihan se toki olla myös että kyseisessä puhelimessa ei tuota toimintoa vain sitten ole :thinking:

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +8

Jos välitystoimintoa ei tuosta laitevalmistajasta (Doro) johtuen ole käyttöliittymään toteutettu, yksi kiertokeino kyseiselle asialle voisi olla viestin sisällön kopiointi puhelimen leikepöydälle, ja liittäminen uuteen viestiin. Jos siis viestiä painaa pitkään, tuleeko näkyviin jotakin lisätoimintoja tai toimintopainikkeita, joiden kautta löytyisi esimerkiksi vaihtoehto “Valitse teksti / sisältö” , tai “Kopioi”?
 
Toinen ratkaisu voisi olla vaikkapa ilmaisen Signal-nimisen viestittelysovelluksen asentaminen Googlen sovelluskaupasta (Play Kauppa). Signal on paitsi pikaviestisovellus, myös tekstiviestittelyä sekä multimediaviestittelyä tukeva sovellus. Se on varsin mainio ja asiantuntija-arvostustakin kerännyt sovellus, jonka tietoturva on kattavaa ja korkeatasoista, ja se on suomenkielinenkin.
  

+++ Lisäys (& kuva) kello 17.57:
 
Signalissa kun painaa viestiä pari sekuntia, tulee näytön yläosaan toimintopalkki, jossa viimeinen kuvake (taipuva nuoli oikealle päin) on viestinvälitystoiminto, jonka jälkeen näkyviin tulee “Jaa”-otsikoitu näkymä, jossa on aakkosellinen lista yhteystiedoista sekä mahdollisuus määrittää myös käsin näppäilemällä puhelinnumero(t), jonne viesti välitetään. 
  
Viestin yllä näkyy lisäksi sydän-, tykkäys- ja muita reaktiotoimintoja pikaviestittelyn osalta, mutta ei tokikaan tekstiviestien (SMS) tai multimediaviestien (MMS) ollessa kyseessä. 

 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

@sjuhani 

Voi vitsit ku nolottaa etten ite tajunnu tota et sithän voi vaihtaa sovellusta jos joku asia ei toimi omas puhkas ! Tuo mitä ehdotat on varmaan hyvä jos kaikilla olis sama sovellus…  Ja nyt mä luulen et ystäväni puhelimes on iha eri sovellus ku mulla koska mulla on tuo lähetä edelleen.. Kiitos ku vastasit !!!

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Kannattaisiko ihan kysyä doron asiakaspalvelusta, josko tuntisivat laitteidensa toiminnot meitä paremmin.

https://www.doro.com/fi-fi/tuki/