Skip to main content

Voiko elisa ottaa vastaan vanhoja älypuhelimia pieni pahvilaatikollinen on jos sitten ostaa uudempaa älypuhelinta. hyviystä en havittele .. sitäkin oon miettinyt että paloriski noissa vanhoissa akuissa. Täällä on ser kierto erillainen on kaupunginvarikolle pitäs viedä. 

Kyllähän Elisa vanhoja vastaanottaa:

Kiertotalous - Elisa

Suomessa myymälöissämme on SER-keräysastiat, joiden kautta laitteet päätyvät uudelleen käsittelyyn ja jälleen elektroniikan raaka-aineeksi. Myymälöissämme on myös keräyslaatikot akkuja ja paristoja varten.

Luurit Looppiin

Paras ja eniten luonnonvaroja säästävä tapa pidentää puhelimen elinkaarta puolestaan on sen kunnostaminen ja myyminen uudelleen Suomessa. Vanhat ja huonokuntoiset puhelimet kierrätämme tietoturvallisesti ja asianmukaisesti. 


Toinen elektroniikan kierrätykseen erikoistunut yritys on https://seiffi.fi


Ja jos nurkilla on gigantti, niissä on myös kierrätyspisteet, giganttiin vein itse vanhat luurini.


Jos osaat itse poistaa tietosi puhelimesta, pienille alle 25 cm laitteille löytyy SER-palautuspisteitä isommista ruokakaupoistakin.


Tuollakin yleistä ohjetta:

Mihin vanhan laitteen voi palauttaa?

Esim.

Kontrolloidut kierrätysvaihtoehdot datalaitteille

Koska esimerkiksi puhelimiin ja tietokoneille tallentuu käyttäjän henkilökohtaista dataa, jotkut kaupat keräävät muistia sisältävät laitteet lukittuihin data-SER-astioihin. Voit kysyä kauppiaaltasi mahdollisuutta palauttaa muistikapasiteettia sisältävän laitteesi lukittuun astiaan.


Osallistu keskusteluun