Vastattu

Yhteystietoja moneen kertaan

  • 21 July 2021
  • 6 kommenttia
  • 749 katselukerrat

Minulla on ongelma kun yhteystiedot on tallennettu pilviin ja aiemmissa työpuhelimissa myös ja nyt niitä on pahimmillaan neljään kertaan kun katson puhelimen yhteystietoja. Epäilen että johtuu siitä kun on ollut työpuhelimia ja niissä omat gmailin osoitteet ja sitä kautta jotenkin automaattisesti tallentuneet/synkronoituneet. Jos yritän poistaa yhteystietoja puhelin ilmoittaa “virhe tallennettaessa yhteystietoa” tämä sama juttu on ollut aiemmillakin puhelimilla. Vanhoja gmailin sähköpostiosoitteita voi olla pari-kolme joita en ole käyttänyt vuosiin. Osaako joku neuvoa mitä voi tehdä ?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Redmi Note9 23 July 2021, 13:46

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Minulla osoitekirjan asetuksissa on kohta “Yhdistä ja korjaa” , joka käsittääkseni yhdistää samat tiedot yhdeksi.

Olen kokeillut tuota mutta se ei löydä kun yhden korjattavan ja sekin palautuu takaisin alkutilanteeseen hetken kuluttua.

Käyttäjätaso 7

Olen kokeillut tuota mutta se ei löydä kun yhden korjattavan ja sekin palautuu takaisin alkutilanteeseen hetken kuluttua.


Hmmm…

Käsittääkseni puhelin voi olla kirjautuneena vain yhdelle Google-tilille kerrallaan.

Jos puhelimella ei saa osoitekirjaa ojennukseen , niin kirjaudu tietokoneella puhelimen käyttämälle tilille ja siivoa sillä osoitekirja. Osoitteiston kyllä pitäisi sitten synkronoitua puhelimeen automaattisesti , ainakin minulla toimii niin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Sokrates :n neuvo kuulostaa myös omaan korvaan toimivimmalta. Itsellä on vanhemmalla puhelimella ollut samaa ongelmaa, yleensä nuo ylimääräiset yhteystiedot olivat peräisin joko vanhoista varmuuskopioista tai sovellusten kautta (esim. Facebook ainakin ennen teki tällaista) 

Usein puhelimen yhteystietosovelluksen asetuksista voi valita mistä kaikista lähteistä yhteystiedot näytetään. 

Sain ratkaistua, kirjauduin koneella gmailin tilille mutta sielläkään yteystietoja ei antanut poistaa ja varmistin että puhelin käyttää vain yhtä tiliä. Kokeilin käyttää kaikkia tilejä (5 kpl) sisältää SIM kortin ja MI tilin (Redmin oma) ja mahdollisesti sisäinen muisti ja 2 kpl gmaileja. Ei auttanut, mikään näistä erikseen valittuna ei antanut poistaa yhteystietoja. 

Sitten alkoi jo hieman raivostuttamaan koko rävellys niin poistin puhelimesta tilit,facen,messengerin ja sim kortin otin pois ja pistin vanhaan puhelimeen joka antoi poistaa tietoja kortilta. Tyhjensin kortin ja laitoin takas toiseen puhelimeen ja asensin gmailin jolla kaikki on tallessa ja kas kummaa nyt saa poistaa yhteystietoja. 

Se ei auennut mikä oli varsinainen ongelma mut ehkä androidi oli jotenkin solmussa ja päin prinkkalaa.

Hyvää viikonloppua ja kiitos kommenteista. 


EDIT // Siistitty kieliasua OmaYhteisön yhteisten pelisääntöjen mukaiseksi -draakki 23.7.2021