Vastattu

ZTE Axon Pro 10 5G


  • Kommentaattori
  • 24 kommenttia

Ostin ko. puhelimen, ja ZTE on antanut päivitystakuun vähintään kaksi vuotta sekä vähintään yhden Android päivityksen. Tämä luki selkeästi Elisa kaupan sivuilla, nyt kuitenkaan ei minkään valtakunnan Android 10 päivitystä ole saapunut. ZTE:ä olen pommittanut kyselyllä että milloin saapuu? Vastauksena tullut:"emme ole saaneet vastausta tekniikoita" Mielestäni nyt alkaa olla jo Elisan vastuulla repiä se tieto sieltä Kiinasta että mikä mättää? Lähettäköön ZTE sitten vaikka uusimman puhelimensa ilmaiseksi, kun ovat taanneet että nämä puhelimet päivitetään!! Vieläkin Android 9 ja 2020 elokuu viimeinen päivitys.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Keinotekoinen 16 November 2021, 11:00

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

19 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Taitaa olla julkaisun jälkeen yksi päivitys ? Ainoa android jossa päivityksiä tulee hyvin, on oneplus. mm. omaan oneplus5:seeni vuodelta 2017 tuli android10 päivitys.

Kyllä, mutta kun puhelimen ostin oli yhtenä ratkaisevana tekijänä juuri se teksti että takaavat päivityksen yms. Eikä Android ole päivittynyt mihinkään.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Jospa se päivitys on jo tullut ennenkuin ostit?

Siis myyntiin tullut Android 9:llä, ja luvattu Androidin päivitys vähintään X1 eli 10 versioon. Euroopassa muualla on 4g versio päivitetty 10 versioon, sekä Amerikassa sideloadable versiona.  5g version myynti tekstissä luki että taataan Android päivitys, vaikka olisin ostanut luurin eilen, ja se olisi julkaistu, niin tokihan se puhelimeen tulisi. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Jees, no sit vaan odottelua.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Kummallistahan tuo olisi, jos päivitys on ajettu saman mallin 4G-versiolle, mutta jos se ei tulisi ollenkaan 5G-versiolle :thinking:  tosin GSMArenakin sanoo ainakin tällä hetkellä vielä, että OS-versio on 9, yleensä tuonne päivittyy kyllä varsin ajantasaisesti jos käyttöjärjestelmä on päivitettävissä seuraavaan käyttöjärjestelmäversioon. Onko tuohon puhelimeen tullut mitään Android 9 -versionkaan päivityksiä? Kurkkaatko vaikka puhelimen asetuksista että tarkalleen mikä versio tuosta Android 9 -käyttöjärjestelmästä puhelimessa tällä hetkellä on? Puhelimethan päivittelevät epäsäännöllisen säännöllisesti omaakin käyttöjärjestelmäversiotaan, vaikka päivitystä ja hyppäystä seuraavaan käyttöjärjestelmägeneraatioon ei olisikaan.

Näitä tietoja ilmeisesti tarkoitit? Ei tietääkseni muuta ole tullut. Outoa todella on, koska aikoja sitten jo tuolla ulkomaailmassa 4g on päivitetty. Ja koska valmistaja on luvannut päivitykset, niin ei mielestäni pysty lopettamaan päivitysjakelua kuin seinään.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Näitä tietoja ilmeisesti tarkoitit? Ei tietääkseni muuta ole tullut. Outoa todella on, koska aikoja sitten jo tuolla ulkomaailmassa 4g on päivitetty. Ja koska valmistaja on luvannut päivitykset, niin ei mielestäni pysty lopettamaan päivitysjakelua kuin seinään.


Huaweille aikoinaan hain valmistajan sivuilta päivityksen kun ei jostain syystä sitä suoraan tarjonnut, mahtaisko löytyä myös ?

Olen kaivellut heidän sivustojaan, sille 4g versiolle taisi jossain Saksan ZTE sivuilla olla, niin ja USA:ssa heidän omilleen. Tähän 5g versioon ei ole, eikä anna edes yrittää mitään 4g version latausta tehdä. Suomessahan ei tietenkään ole omaa sivustoa. :D niinkuin ei yleensäkään tässä maassa. Kyllä mielestäni operaattori voisi kysyä ihan suoraan sieltä Kiinan maalta, että mikä on todellinen tilanne, koska on paremmat kontaktit varsinkin kun on myyntiin ottanut ja mikäli nämä päivitykset on luvattu kun on myyntiin annettu, niin asiakkaalle pitäisi saada vastaus myyjän kautta, kun heidän oma (ZTE) asiakaspalvelu ei pysty vastaamaan selkeästi tähän päivitys ongelmaan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Mepäs selvitellään onko päivityksistä tietoa saatavilla, palataan asiaan :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Valitettavasti ei ole vielä tarkempaa ajankohtaa antaa päivityksen saapumiselle, tulossa kuitenkin on!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Näillä valmistajilla oli kova into tuoda 5G-laitteita markkinoille, mutta tuki on selvästi jäänyt hieman heikoksi.

Hei,

Mikähän se tällainen sivusto on, tuola näyttäis olevan päivityksiä…

https://firmwarespro.com/zte/zte-axon-10-pro-5g-detail

Hei,

Mikähän se tällainen sivusto on, tuola näyttäis olevan päivityksiä…

https://firmwarespro.com/zte/zte-axon-10-pro-5g-detail

Veikkaanpa että tarvii roottauksen.

Hei,

Lisätietoa tuli ZTE:ltä.

Laitan tähän ensin kopion Elisan puhelimen myyntitekstistä:

"

Ohjelmistopäivitykset

ZTE takaa jatkavansa Axon 10 Pro -sarjan tuotteiden ohjelmistopäivityksiä. Androidin turvallisuuspäivityksiä julkaistaan vähintään vuosineljänneksittäin, ja ainakin kaksi Android versiopäivitystä taataan. Googlen julkaisemat kriittiseksi luokitellut tietoturvapäivitykset tehdään välittömästi odottamatta vuosineljänneksen päivitystä."

Ja perään ZTE:n vastauksen:

"

Thanks for contacting us, we're sorry for the inconvenience caused to you.

We got the reply from our Technical team and they informed us that andriod 11 is not planned for the device.

We kindly request you to follow the link provided below to upgrade the device to version Q, also the below mentioned version is not tested in Finland hence you have to decide if you want to upgrad it or not."

Kysyin vielä että milloin testattu?

Tukeeko Suomen kieltä?

Ja Tuleeko OTA versio? Alla vastaus:

"Thanks for contacting ZTE, we are sorry for the inconvenience caused to you.

We would like to inform you, the Austrian version will not support Finnish language.

Also regarding testing and OTA version the information is currently not available."

Eli pitääkö minun ottaa yhteyttä kuluttajansuojaan?? Koska puhelimen myyntilupaus,ja ZTE:n lupaus ei tule toteutumaan!?!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

@J11kJ Moikka. Valitettavasti nyt tosiaan on tilanne se, ettei tuota versiopäivitystä olekaan valmistajan ilmoituksen mukaan tulossa.  :confused: Erittäin suuret pahoittelut tilanteesta.

Laittaisitko yksityisviestiä @OmaYhteisö-tiimi -käyttäjälle vielä asiasta?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Kerrohan @J11kJ kuinka asia hoidettiin, mielenkiintoinen aihe :) Oletan että Elisa tämän hoitaa tyylikkäästi.

Elisa hoiti kyllä asian tyylillä, ja siitä ei minulle pahaa mieltä jäänyt. Nyt kun tämä ZTE osaisi myös hoitaa asian, niin voisin jättää sen puljun rauhaan, todella vaikeaa on saada tietoa enää ZTE:n asiakaspalvelusta, minut on varmaan pistetty "mustalle listalle"

😀 En kyllä ole haukkunut heitä pystyyn "vielä" olen vain kysynyt sen henkilön nimeä joka nämä päivitykset on luvannut, ja nyt viimeksi, että tuleeko edes niitä tietoturva päivityksiä. Eipä ole vastausta kuulunut.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

@J11kJ 

Nyt sainkin korvanappiini tiedon, että kyseiselle laitteelle on tulossa Android 10 -päivitys ja turvallisuuspäivitys näillä näppäimillä! :thumbsup: