Vastattu

Apple Watch 9 käyttöönotto ja matkapuhelinyhteys

  • 3 October 2023
  • 4 kommenttia
  • 82 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia

Ostin juuri Apple Watch 9:n ja minun täytyy muodostaa matkapuhelinyhteys, mutta yritin ohjeita, mutta se ei toiminut. Mitä minun pitäisi tehdä ?

EDIT: 3.10.2023 // Muokattu otsikkoa kuvaavammaksi. -Burnett

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kimblez 3 October 2023, 08:49

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Ostin juuri Apple Watch 9:n ja minun täytyy muodostaa matkapuhelinyhteys, mutta yritin ohjeita, mutta se ei toiminut. Mitä minun pitäisi tehdä ?

 

 

Teitkö noilla ohjeilla?

Apple Watch -kellon käyttöönottaminen ja liittäminen pariksi

Auttaisikohan tuo mitään:

Mobiilidatan ottaminen käyttöön Apple Watchissa

 

Samaa ongelmaa, Iphonesta kun koittaa ottaa mobiiliyhteyden käyttöön, mitään ei tapahdu vaan palataan takaisin edelliselle näytölle apple watch ohjelmassa. Elisan virallinen ohje Watch os 8:lle. Toimiikohan tuo ollenkaan nyt?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

@Weya ja @ceipu, onko teillä minkä malliset iPhonet käytössä, ja onko niissä mikä käyttöjärjestelmäversio? 🤔 Ilmeisesti parituksessa voi olla ongelmia, jos paritettava puhelin ei ole ihan uusimmassa saatavilla olevassa käyttöjärjestelmäversiossa. 🔍

Viimeisin ios.  Omalla kohdalla homma selvisi. Kyse oli siitä että iPhonessa oli webbisisällön rajoitukset päällä koska puhelin on lapsen icloud -tunnuksella.  Ilmeisesti iOS tulkitsi elisan sivun soveltumattomaksi ja tuloksena oli vain tuo mystinen pomppaaminen takaisin.

 

Poistin sisältörajoituksen ja homma pelitti heti :).

Osallistu keskusteluun