elisan myyjä tilasi puhelin mun nimellä.


Kävin 17.04 elisan myymälässä vaihtamassa numeron ja sim kortin, kun tulin omapostin huijauksen uhriksi ja sanottiin että joudut maksaa melkein 500e itse, vaikka mulla oli turvapaketti, hyväksyin kuitenki silloin että maksan ne laskut jos oon itte sähläny,   Ja kävikin niin että myyjä tilasi  iphone 12pro max musta 1300e mun nimellä enkä ole koskaan saanut sitä, kävin tänään kampin myymälässä kyselemässä asiasta, toinen myyjä väittää että sun tiedot jäi auki ja puhelin tilattiin ja  annettiin toiselle asiakkaalla, kysyin että mistä sä voisit tietää ku et ollut paikalla? ja itse sanoin että epäilen että myyjä tilasi puhelin oma taskuun sit myyjä sanoit mitä sä riehut täällä soiti vartijalle ja mut heitettiin pihalla. Harmi vaan nauhoitin kaiken keskustelun odotan innolla mitä  ne taas rupee selittää. Onko kellää muulle käyny samaa?

 

EDIT / Siistitty yksilöivät tiedot pois. -MiikaMoi


4 kommenttia

Käyttäjätaso 5

Moi @Ei mee läpi! ja tervetuloa OmaYhteisöön! Nyt kyllä kuulostaa varsin ikävältä sattumien sarjalta jota nyt mielellämme asiakaspalvelunkin kautta selvitämme. :thinking:

Oletko vielä ollut tämän osalta meidän asiakaspalveluun muussa kanavassa yhteydessä: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/ ? Tarvittaessa voit tästä tapahtuneesta laittaa meille moderaattoreillekin yksityisviestiä, niin käydään tilannetta tarkemmin läpi: elisa.fi/omayhteisotiimi

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

oletan tuon alkuperäisen viestin tiedot oikeiksi.

tämä ei ole tyypillistä ylimyyntiä esim. vanhuksille. tämähän on rikos ja menee petoksen puolelle. pitäisikö ottaa yhteyttä poliisiin. jos ei poliisiin niin asianajajiin tai oikeusapuun. tätä ei voi sellaisenaan pistää elisan piikkiin mutta tekijät olisi saatava vastuuseen.

Joo olen keskustelu asiasta aspan kanssa ja ne sanoi että ne selvitää.. ärsyttää vaan ku ne vähätelee koko jutun.. ja joka ikinen väittää että on tapahtunu pieni virhe.. tää on kyllä rikos tavalla tai toisella mun kohalla.. eikä pelkä anteeksi riitä.. otin yhteyttä kuluttajaneuvontaan ja nyt odottelen ku elisa tutkii koko tilanteen. Mut heitettiin myymälästä ilman etten riehunut olenkaa, eikä kukaan vielkää pahoittelut tilanteesta.

 

Onneksi mul on todistus materiaali koko tapahtumasta eli videon.

 

Osallistu keskusteluun