Vastattu

iPhone 12 Pro Max | Mikrofoni ei toimi sovelluksissa

  • 14 December 2022
  • 1 kommentti
  • 247 katselukerrat

Moi!

 

Minulla on käytössä iPhone 12 Pro Max -laite, jossa ei tällä hetkellä toimi mikrofoni sovelluksissa (Snapchat, Instagram, Sanelija..), mutta varsinaisessa kamera-sovelluksessa toimii normaalisti. 

 

Ongelma ilmenee sillä tavalla, että sovelluksissa puhuttu ääni kuuluu erittäin vaimeasti, aivan kuin puhelin olisi taskussa. Mikäli mikkejä koputtaa esimerkiksi sormella kuuluu koputukset normaalisti. Tämä on tosiaan siitä erikoista, että kamera-appsissa itsessään toimii mikki mutta ei missään muualla, edes tuossa sanelijassa millä tätä voi testata. Ei toimi myöskään mikäli Airpodsit on yhdistettynä, vaikka niissähän on oma mikki. 

 

Olen tsekannut softapäivitykset, ja resetoinut asetuksia tuloksetta. En muista tarkalleen milloin ongelma olisi alkanut, mutta uskoisin että tämän syksyn aikana. Onko muilla ollut tällaista, että voisiko olla jonkin iOS-päivityksen aikaansaama bugi joka on rikkonut jotain taikka muuta vastaavaa? 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kimblez 14 December 2022, 16:29

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7

Josko tuolta jotain apua:

https://fi.aiseesoft.com/solution/iphone-microphone-not-working.html

Kuinka korjata iPhone-mikrofoni, joka ei toimi iPhonessa

Esim:

Tarkista iPhone-mikrofonin asetukset

Joskus saatat huomata, että iPhone-mikrofoni ei toimi vain tiettyjä sovelluksia käytettäessä. Käyttöoikeusasetukset voivat olla vastuussa tästä ongelmasta. Voit siirtyä kohtaan Asetukset> Tietosuoja> Mikrofoni, jotta sovellukset voivat käyttää mikrofoniasi.