Vastattu

iPhone 13 iOS 16.2 Elisa Kirja 5.4.2 ei toimi

  • 31 May 2023
  • 7 kommenttia
  • 818 katselukerrat

Päivitin pari päivää sitten iPhonelleni (13; iOS 16.2) Elisa Kirja  Reading App sovelluksen v 5.4.2 eikä se toimi. Kun kosketan kuvaketta niin se vain välähtää eikä mitään tapahdu.

Olen poistanut ohjelman näytöltä ja myös offloadannut sen (settings > storage)> Elisa Kirja) ja sen jälkeen yrittänyt ladata se jälleen Apple storesta. Ei apua. Olen käynnistänyt iphonen pari kertaa mutta ei ole auttanut.

Olisko neuvoja?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi rita2023 1 June 2023, 11:28

Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Ratkaisin tämän nyt itse poistamalla Elisa Kirja sovelluksen iPhoneltani kokonaan ja lataamalla sen uudestaan Apple Storesta. Helpotuksekseni kirjautumisen jälkeen kaikki kirjat näyttävät olevan paikallaan, joten turhaan pelkäsin tätä steppiä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Oho 😮 hyvä että olitkin kokeillut jo siirtää apin sivuun (eli “offloadaus”), harmi ettei se auttanut 🤔 koska pelkkä sovelluksen sivuun siirto ei auttanut, olinkin seuraavaksi ehdottamassa vielä ihan koko sovelluksen poistoa ja sitten vielä sovelluksen uudelleenasennusta. Hyvä että kerkesitkin jo testaamaan myös tämän, ja onpa kiva kuulla että tämä ratkaisi ongelman! 😊 

Kerkesin myös testailemaan testinä iPhone 14 Pro Max -luurilla Elisa Kirjan toimivuutta, ja siinä saman version (5.4.2) Elisa Kirja -sovellus pelitti normaalisti. Tässä puhelimessa oli iOS 16.5 käyttöjärjestelmänä. Jos sovelluksen uudelleenasennus ei olisi auttanut, olisinkin seuraavaksi ehdottanut uusien käyttöjärjestelmäpäivityksien tarkistamista näillä ohjeilla. 👍🏼 

Kiva kun olet @rita2023 liittynyt OmaYhteisöön, tervetuloa! 😊 Kiitos myös vielä, että päivitit tänne ratkaisun ongelmaan 👍🏼

Sellainen lisäys vielä, että olin ehtinyt päivittää käyttiksen (→ iOS 16.5) ennenkuin poistin Elisa Kirjan, joten jää vähän hämäräksi oliko käyttikselläkin tässä ongelmassa jotakin roolia.

Minulla Elisa kirja toimii kuten Rita2023 on alunperin kuvannut eli ei toimi iPad Prossa (versio 16.5). Saan sen avattua App Storesta, mutta vain väläyttää eikä avaudu. Olen yrittänyt kaikkia yllä lueteltuja toimenpiteitä, mutta ei auta. Iponessani toimii mainiosti.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Minulla Elisa kirja toimii kuten Rita2023 on alunperin kuvannut eli ei toimi iPad Prossa (versio 16.5). Saan sen avattua App Storesta, mutta vain väläyttää eikä avaudu. Olen yrittänyt kaikkia yllä lueteltuja toimenpiteitä, mutta ei auta. Iponessani toimii mainiosti.

Tuosta kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme, että saadaan ongelman laajuus selvitettyä. 🤔 Yhteystiedot

Hei, näyttää siltä, että uusin Elisa Kirja sovelluksen versio ei lataudu oikein.

Päivitin nimittäin aivan toimivan iPad Proni Elisa Kirja sovelluksen kokeilumielessä eikä uusi toiminut vaan vain välähti, kuten Esb02360 kertoi omalla iPadillään käyneen ja kuten kävi minun iPhonellani alkuperäisessä viestissä.

Sain asian korjatuksi deletoimalla Elisa Kirja -sovelluksen App Libraryssä (sortsu engl kielinen sanasto; se viimeisen sivun kaikkien ohjelmien kokoelma) painamalla Elisa Kirjan kuvaketta, jolloin tuli esille Delete -mahdollisuus ja deletoin. Sitten latasin Elisa Kirjan Apple Storesta uudelleen, loggauduin sisään ja kaikki toimii.

Iso kiitos Rita2023! Tuo neuvo toimi ja sain kirjat taas kuunteluun iPadillanikin 😊

Osallistu keskusteluun