Vastattu

Koska wifi-puhelut saa iPhonelle?

  • 19 lokakuu 2017
  • 57 kommenttia
  • 9212 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

57 kommenttia

Ja sitten lähti Telia tilaukseen täälläkin. Elisa on hyvä operaattori android-käyttäjälle, mutta jos on Applen ekosysteemissä, Elisa on väärä valinta.

Ei wifi-puheluita, ei esimmiä Apple Watchiin.
Käyttäjätaso 2

Heiii, onko tietoa vieläkään onko tulossa ja jos niin milloin? Nimimerkki: Viiminen kerta kun kysyn.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Heiii, onko tietoa vieläkään onko tulossa ja jos niin milloin? Nimimerkki: Viiminen kerta kun kysyn.

Valitettavasti ei ole tarkempaa aikataulua tästä tiedossa :(

Käyttäjätaso 5

Mites muuten yritysliittymissä tuo volte toimii iPhonessa? Soittaessani puhelin pysyy 4G verkossa, joten ilmeisesti puhelu menee 4G verkon kautta. Edellisellä operaattorilla puhelun aikana verkko muuttui 3G tai jopa EDGE- verkkoon. 

Toivottavasti tämä edistyisi pian, työsuhdeliittymäni toimii todella huonosti kotona ja haittaa mm. etätöiden tekemistä merkittävästi. Yritysasiakaspalvelun mukaan ilmoitus kirjataan, mutta huonolle kuuluvuudelle ei hyvin todennäköisesti tehdä mitään toimenpiteitä. Asiakaspalvelusta neuvottiin kytkemään iPhoneen VoLTE päälle ongelman korjaamiseksi, tästä ei ole minun ymmärtääkseni voi olla apua kun kuuluvuus on todella heikko? Löysin lopulta tiedon wifipuheluista, mutta petyin ettei tuota palvelua ole saatu tuotua iPhonelle vaikka aihe näyttää olleen tapetilla jo todella pitkään.

Myös minä odotan iPhonelle wifi-puheluita. Yhteydet on täältä kotoa niin surkeat muilla yhteyksillä. Kiva olisi saada jotakin aikataulua. Nyt vain sanotaan että piakkoin tulee. Milloin?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Eipä ole päivämäärää meillekään asti kuulunut eli en pysty antamaan edes vinkkiä tarkemmasta ajasta :/ 

Osallistu keskusteluun