Miksi valita Macbook?

  • 2 March 2021
  • 4 kommenttia
  • 102 katselukerrat

Kertokaa mulle, miks Macbook on ylivertainen? Ja itkä oheistuotteet on mielestänne ehdottomia? opiskelen musiikkia, mutta oma 8+ vuotta vanha kone ei jaksa pyörittää edes youtubea kunnolla. Joku kone täytyisi siis hankkia joka tapauksessa.

 

nimim. ostohousut jne.


4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Itsellä ei Macbookista ole kokemusta mutta Yhteisöstä varmasti löytyy jäseniä kenellä Macbookki on niin voi nyt antaa paljon kehuja sille? :) 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Ilmeisesti ei ole kovin hyvä, kun ketään ei kehu. En omista kyseistä laitetta, mutta käsittääkseni siinä on hyvät editorit musiikille ja videolle valmiiksi jo tai ainakin joskus ollut. Ei siis tarvinne ostaa erikseen tosin ihan 💯 varma ole tuosta. Kysymällä varmaan selvii. 

Käyttäjätaso 7

Onko youtuben katselu raskain tehtävä, johon kone joutuu, vai pitääkö sen pystyä myös 4k-videoiden editointiin? Pappa betalar, vai syökö ostos viimeiset kesätöistä säästyneet pennoset?

Applen tuotteet ovat ylivertaisia lähinnä fanien sitouttamisessa. Muiden ominaisuuksien osalta kannattaa miettiä mitä tarvitsee, ja katsoa sitten mistä tuote- ja hintaryhmistä sellaisia löytyy. Joissakin tapauksissa paras vaihtoehto voi olla vaikkapa se mäkki.

Käyttäjätaso 2

Jos on liikaa rahaa osta pois.

 

Kun ostin ensikerran Maxbook tietokoneen, meni siihen kesätyörahat kaikki. Kolmen vuoden päästä koneesta meni akku niin ettei enää varausta pitänyt kuin 3 minuuttia täyteen ladattunakin. Kun minä ostin seuraavaksi Windows koneen kolme kertaa halvemmalla, niin sillä olen nyt mennyt 5 vuotta ja akku toimii ainakin 3 tuntia vaikka katsoisin videoitakin. Voi toki olla huono Macbook ollut, mutta tuon ensimmäisen kokemuksen mukaan en voi suositella, ja epäilisin ostaa uudestaan. Edullisemmin saa pätevämpää hintavastinetta.

Osallistu keskusteluun