Vastattu

Suojakalvon asennus Elisa myymälässä?

  • 29 June 2023
  • 3 kommenttia
  • 559 katselukerrat

Onko kukaan asennuttanut suojakalvoa Elisan myymälässä? 

 

Huomasin eräänä päivänä Elisan myymälässä sellaisen suojakalvoprintterin (vaimikäsenytoli) ja kyselin asiakaspalvelusta chatillä, että asentavatko he niitä ja hintaa. Sain chatilla vastauksen, että asentavat ja 15-40€. Olen itse tehnyt niin monta surkeaa asennusta Ebay halpis kalvoilla, että en halua yrittää sitä hinnakkaalla kalvolla. En myöskään halua panssarilasia, koska ne nousee aina pois paikoiltaan kun vaihtelee eri kuoria.

 

Onko tästä kokemusta? Tuliko hyvää jälkeä? Mitä tuo hintahaarukka meinaa? Mitä vaihtoehtoja on? En löydä tältä foorumilta ainakaan haulla mitään asiasta enkä Elisan sivultakaan. Vähän huonosti markkinoitu?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi aekl 30 June 2023, 14:04

Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Elisan Palvelupuodeissa noita panssarikalvoja asennellaan. Käy tutustumassa paikanpäällä, puoteja löytyy K-Citymarketeista.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +2

Itsellä asennettuna kyseinene kalvo ja voin suositella. Jälki on hyvää, eikä ilmakuplia tms ole ainakaan itselle jäänyt mitä näitä nyt on muutaman kerran vaihdellut.

Vastaan itselleni:

 

Kalvoja on saatavissa 3 eri mallia ja se printterin näköinen mylly vaan leikkaa sen isomman kalvon sinun puhelimesi malliin sopivaksi. 
 

24,95€ asennettuna perus kalvo

29,95€ asennetuna matta privacy kalvo

34,95€ asennettuna lasin tuntuinen kalvo (ei panssarilasi kuitenkaan)

 

Otin tuon perus kalvon ja se oli nopeasti asennettu ja näyttää hyvältä. Todella surkeasti vain markkinoitu Elisan suunnalta kun ei googlella näitä hintoja ja tietoja löytynyt eikä Elisa  sivuston hakukoneella.

 

 

Osallistu keskusteluun