Vastattu

turvapaketti ipadilla

  • 18 January 2022
  • 3 kommenttia
  • 100 katselukerrat

heippa! siirsin turvapaketin android-tabletilta ipadille. asennus onnnistui (?) - ainakin ohjeen mukaisesti ruudulla lukee “Voit selata turvallisesti selaimella Turvallinen selaus”, mutta tarkistusta en pysty käynnistämään samalla tavalla kuin androidilla, jossa kohdassa “Suojaus viruksilta ja uhilta” voi käynnistää tarkistuksen - ipadilla näkyy “0 Sivustoa tarkistettu, 0 min Suojattua selausaikaa,  0 Haitallista sivustoa estetty” ,,, mistään ei näy milloin edellinen täysi tarkistus tehty - ilmeisesti sitä ei ole edes tehty tuon tilaston perusteella?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kimblez 18 January 2022, 16:14

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Elisa turvapaketin ominaisuudet ja erot Android-ja iOS laitteissa:

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/turvapaketti/ohje/kaytto/

Auttaneeko yhtään.

 

OK - näkyykin siis olevan ettei virustorjunta ja sovellusten tietoturva edes toimi iOS:llä… joten täytynee hakea toimiva ratkaisu toisaalta. kiitos.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

iPadOS on android-tabletteja suljetumpi laiteympäristö, koska sovellusten lataus onnistuu vain Applen oman App Storen kautta. Tämän vuoksi virustorjuntaohjelmisto on pääosin turha, ellei pääsääntöisesti napsauttele jatkuvasti auki jotain kummallisia linkkejä ja sivustoja. Ulkopuolisen ei ole helppoa asentaa iPadiin mitään.

Virustorjuntaohjelmat eivät kuitenkaan suojaa käyttäjää näiltä “euron iPhonen” tilausansoilta tms. Niihin käyttäjä lankeaa aivan itse.