Vastattu

Bluetooth audion automaattinen yhdistäminen ei toimi

  • 30 June 2023
  • 1 kommentti
  • 92 katselukerrat

Käytän toisinaan JBL Clip 4 -bluetoothkaiutinta Elisa Viihde boxin kanssa soundbarin sijasta. Harmillista on että ainakin nykyisen softan kanssa minikaiuttimen automaattinen yhdistäminen ei toimi, vaan kaiuttimen joutuu yhdistämään joka kerta asetusten kautta uudelleen. Yhteys säilyy ainoastaan niin kauan kuin kaiutin on päällä.

Elisa Viihteen ja kaiuttimen resetointi ei ole auttanut tähän ongelmaan ja asetuksissa olen sallinut automaattisen yhdistämisen: kaiutin ensin yhdistyy ja sekunnin-kahden päästä ruudulla lukee ”JBL Clip 4 poistettu”.

Toinen ärsyttävä ominaisuus nykysoftassa on että mykistä television ääni-toiminnallisuus muuttaa viihdeboxin äänet tasolle 0%, mutta ei palauta niitä enää alkuperäiselle tasolle bluetooth-kaiutinyhteyden katkeamisen jälkeen.

 

 

 

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi BK_viihde 3 July 2023, 14:37

Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Moi, 

saamme kyllä toistettua kuvailemasi ongelman tuolla JBL-Clip 4 kaiuttimella. Selvittelemme asiaa, mutta vika ei toistu esimerkiksi JBL Charge2+ kaiuttimella.

 

Volyymitaso jätetään 0% tasolle, jotta esimerkiksi yöaikaan BT-yhteyden katkettua eivät television äänet lähtisi täysillä päälle.

Osallistu keskusteluun