Vastattu

C more sportit HDksi 1.12. eipä näy enää.

  • 4 December 2021
  • 4 kommenttia
  • 174 katselukerrat

Meinattiin alkaa formuloiden aika-ajoja katselemaan. Max kanavapaikka vaihtunut 180-190. Tein tehdasasetuksien palautuksen, ja kanavahaun 5 kertaa uusiksi digiboxissa, ja parikertaa telkkarissa. eipä haea uusia kanavapaikkoja. PERRRR...

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Porkkana 5 December 2021, 17:16

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Eipä hae näköjää digiboxin kautta mitää hd kanavia. Taitaa olla liian vanha tuo boxi. n. 20v. hyvää aikaa tuli noi muutokset. just formuloiden ratkasu viikonloput.

Ja tästähän se show sunnuntaipäivän ratoksi alkoikin. Sain viimein hommattua telvisioon kanavakortin lukijan, niin vaatiikin jonkin aktivoimisen asiakaspalvelussa aaarrrg. missä asiakaspalvelussa sunnuntaina?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

Häiriöilmoituset päivystää tänäänkin. 010190240. Kuuntele tiedote läpi.

Ongelma ratkesi vihdoin tiistai-iltana. Sopimuksemme päättyy 19.12, kuten muinakin vuosina formuloiden loppumisen jälkeen. Jos sopimuksen loppuminen noin lähellä, ei uudet laitteet enää linkity. Eli on Elisan järjestelmä vika. Tuli useampi puhelu suuntaan sun toiseen.  Hyvin hoitui sitten, kun homma lähti selviämään. Häiriöilmoitus numeroon yritin soittaa useampaankin kertaan, mutta joka kerta katkaisi suoraan puhelun.