C More suoratoistopalvelun toimivuus ja Discovery+

  • 1 November 2022
  • 5 kommenttia
  • 129 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Hei 

Minulla nyt ollut elisa viihteen boksi käytössä noin vuoden,ja ihmetellyt C-moren suoratoiston surkeutta boksilla,suorastaan alaarvoinen hintaan nähden.Ei pysty laittaa ohjelmia suosikeiksi ,ohjelmien haku hankalaa ym.ym .Uusikaa nyt ihmeessä se c-more samanlaiseksi boksissa ,kuin kännykässä,tabletilla ym.

Ja olisiko myös mahdollista saada disvocery plus elisaviihde boksiin

Keinotekoinen 3 kuukautta sitten

Kiitos selvennyksestä. Toiveet on viety eteenpäin!

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 2

Itse tykkään Elisa Viihteessä siitä, että kaikki katselussa oleva sisältö on kätevästi samalla “Jatka katsomista”- listalla, oli sitten katselussa sisältöjä C Moresta, Ruudusta, tallenteista tai Hbo:sta. Siksi tykkään katsella sisältöjä monesta eri palvelusta. Minusta C More toimii Elisan boksilla hyvin, mutta itsekin toivoisin, että sisältöjä voisi merkata suosikiksi samalla tavalla kuin Hbo:n palvelussa voi.

Käyttäjätaso 1

Niin ,kyllähän Elisan boksissa se onkin hyvää,että on kohta jatka katselua ,ja siitä voi valita minkä kanavan ohjelman mikä jäänyt kesken,mutta silti toivon parannuksia c-moren boksin sivustoon,lähemmäksi sitä,mitä on elisaviihteen kautta c-more älylaitteilla,ja sit se discovery + olisi mukava saada Elisa Viihde boksiin 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Viedään toivomus eteenpäin suosikiksi merkkaamisen osalta ja discovery+ :sta 🙂 Oliko haun kanssa millaisia haasteita?

Käyttäjätaso 1

Moi,ei haun kanssa ollut ongelmia,c-moren ulkoasu boksissa vaan köyhä .Siistiä jos tosiaan sais sen discovery + boksiin,ja tosiaan c-moren ulkoasu boksissa lähemmäs älylaitteiden tasoa edes lähemmäs sitä .

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Kiitos selvennyksestä. Toiveet on viety eteenpäin!

Osallistu keskusteluun