Vastattu

Digiboxin kanavasekoilu

  • 28 March 2021
  • 3 kommenttia
  • 104 katselukerrat

Kanava kuin kanava laite näyttää yht äkkiä hetken RT-kanavaa ja palaa sitten takaisin oikealle kanavalle onko tämä joku kämänen markkinointi tempaus vai uusi omituisuus?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi emppu 1 April 2021, 07:40

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5

Kanava kuin kanava laite näyttää yht äkkiä hetken RT-kanavaa ja palaa sitten takaisin oikealle kanavalle onko tämä joku kämänen markkinointi tempaus vai uusi omituisuus?

Moi @emppu ! Kyllähän tuo nyt kieltämättä oudolta kuulostaa. :thinking:  Oletko vielä boksille kokeillut näitä toimia: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/laitteiden-uudelleenkaynnistys/ ?

Vilahtaako tuo RussiaToday ruudulla heti kanavan vaihtamisen jälkeen vai kun sitä katselee pidemmän aikaa? Tapahtuuko hyppely sinne suuntaan toistuvasti?

Se oli toistuvaa mutta lakkasi kun tuuletti Jälleen kerran virtajohtoa.Ihan vinkiksi voisitte ruveta tarjoamaan kylkiäisenä etäohjattavaa pistorasiaa tohon purkkiin sen verran heikkoa tasoa se tuntuu olevan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Huippuhomma että tuolla tuuletuksella tuli kuntoon :thumbsup_tone2:  on onneksi sen verran harvinaisesta ongelmasta kyse ettei missään nimessä valtaosa käyttäjistä joudu juuri mitään temppuja digiboksille tekemään, virtajohdon tuuletus mukaan lukien, mutta toki tuo etäohjattava pistorasian hankkiminen ylipäätään kodin viihdekeskuksen yhteyteen ei ole yhtään huono idea senkään puolesta että saa etänä suljettua sitten kaikki muutkin laitteet ja härvelit aina digiboksista pelikonsoleihin. :slight_smile: