Elisa Vihde sopimusta ei pureta, vaikka sitä ei voi asentaa tv:seeni

  • 4 February 2021
  • 4 kommenttia
  • 151 katselukerrat

Elisa viihdettä olen palauttanut sitä alle soipimksessa olevan 10 vrk aikana henkilökohtaisesti,

mutta ei pakkomyyjille kelvannut vaikka ei asiakapalveluosoiossa edes kysytty millainen tv :ni on.

Asiantuntija kävi tänään toteamassa että tv:seeni ei sitä voi asentaa!

ONKO LUOTETTAVAA ASIAKASPALVELUA MYYDÄ TUOTTEITA ILMAN ASIALLISIA POHJATIETOJA JA TÄSSÄ TAPAUKSESSA MAKSAN 24 KK TYHJÄSTÄ, KUN SOPIMUSTA EI PURETA!

Tosin en tullut sitä Elisa Viihdettä ostamaankaan kun OSTIN uuden kännykän ilman opastusta tms. jonka ostin toiselta yrittäjältä. Olis pitänny ostaa kannykkäkin muualta niin nyt EI oli näin kusetettu olo!

Enään en Elisan liikkeeseen astu!


4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +7

Suosittelen ottamaan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen, he mielellään auttaa tän asian kanssa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @KUSETETTU NANEN ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Ikävä kuulla että näinkin harmistuneesti on alkanut tuttavuus tuon Viihteen suhteen ja että tilanteesta jäi muutenkin huono maku, mutta tuo nyt vähän kyllä väkisinkin hämmentää itseäni. Kysyisinkin ihan siis että minkälainen televisio sulla sitten on jos siihen ei Elisa Viihdettä saa kytkettyä? Käytännössä pitäisi riittää ihan vain pelkkä HDMI-portti telkkarissa mihin tuo Viihde sitten kytketään. Mikäli telkkarissa löytyy jotenkin järkevästi merkki ja malli jostain tarrasta, niin noiden tietojen pohjalta voidaan hyvinkin tarkistaa että onko toivoakaan kytkennästä :) Eli jos sulle vaan passaa, niin katotaan ensin jos keksittäisiin miten tuo saataisiin toimimaan ja jos päädytään samaan lopputulokseen että ei ole mahdollista niin tarkistetaan tilannetta sitten uusiksi? :)

Käyttäjätaso 3

Moro @KUSETETTU NANEN ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Ikävä kuulla että näinkin harmistuneesti on alkanut tuttavuus tuon Viihteen suhteen ja että tilanteesta jäi muutenkin huono maku, mutta tuo nyt vähän kyllä väkisinkin hämmentää itseäni. Kysyisinkin ihan siis että minkälainen televisio sulla sitten on jos siihen ei Elisa Viihdettä saa kytkettyä? Käytännössä pitäisi riittää ihan vain pelkkä HDMI-portti telkkarissa mihin tuo Viihde sitten kytketään. Mikäli telkkarissa löytyy jotenkin järkevästi merkki ja malli jostain tarrasta, niin noiden tietojen pohjalta voidaan hyvinkin tarkistaa että onko toivoakaan kytkennästä :) Eli jos sulle vaan passaa, niin katotaan ensin jos keksittäisiin miten tuo saataisiin toimimaan ja jos päädytään samaan lopputulokseen että ei ole mahdollista niin tarkistetaan tilannetta sitten uusiksi? :)


 

Jos ei kuitenkaan ollut puhetta kokonaisesta Viihteestä (boksi+netti), ei edes puolikkaasta(pelkkä boksi), vaan pelkän sovelluksen käyttö?

 

Tämä Elisa Viihde pitää siis asentaa ja katsoa vai ALYpuhelimsessa (ellei peilaa Chromecast tms.)

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Jos ei kuitenkaan ollut puhetta kokonaisesta Viihteestä (boksi+netti), ei edes puolikkaasta(pelkkä boksi), vaan pelkän sovelluksen käyttö?

 

Tämä Elisa Viihde pitää siis asentaa ja katsoa vai ALYpuhelimsessa (ellei peilaa Chromecast tms.)

 

Ainoat määräaikaisuudet on noissa boksillisissa Viihteissä eli sen vuoksi en uskoisi että siitä nyt  kyse :/ 

Osallistu keskusteluun